CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 ad3m said: Öncelikle treede crit oynamıyorsan her zaman resolute technique rushla (sende yok çılgın dps düşürür). İkinci olarak 6 link içinde brutality support var hem added fire damage hem de hatredı iptal ediyor o. Onu concentrated effect ile değiş. Mevcut currency ile bişi yapamazsın farmlamaya devam et. Ben şahsen 2h mace önermesem dahi oynayabileceğin max dps i Brain Rattler %100 elemental ile alırsın yani. Sunder -> Physical to Lightning -> Multistrike -> Conc Effect -> Melee Phy Dmg -> Elemental Dmg W. Atk. Itemlarda Attack speed / Elemental damage with weapons / Physical damage arayacan. ad3m dediklerini eve geçince yapıcam. Currency farm için ne önerirsiniz. şimdi çantada 2-3 level mapler var. bunları bu gearla ancak farmlarım heralde. brutallity için de şimdi açıklamasını okuyunca gördüm ama sağa sola fire saçıyorum auradan dolayı. onları da engelliyor mu? Build'den sıkıldım diyelim, 100 tane regret mi almam lazım en baştan buildi yapmak için ?
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Hayir 6-7 saat oynayip yeni karakter levellamak lazim
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 ad3m said: CuteButPsycho said: Flassh said: @CuteButPsycho buildin critic değil sanırım reso techniq niye vermedin. ona ver Evet crit değil, mace olduğu için daha çok CC ve işte olduğu kadar dps. Resolute için baktığım build yanından dolaşmış, bende o yüzden almamıştım. Bunu alırsam accuracy rating mi artıyor ? Accu rating cap %95 o da itemlardan ciddi derecede accu ve treeden gitmekle oluyor. RT hit chance direk %100 yapıyor ama yanında critini de 0 yapıyor. Senin durumunda her türlü dps avantajı eğer baktığın build RT vermemişse muhtemelen Tide Breaker ile oynuyordur. Build'e tekrar baktım. Ben almamışım abi onu :D İlk levelda alıyorum. Build 100 lvla ulaştığında bu hale geliyor. https://www.pathofexile.com/fullscreen-passive-skill-tree/3.0.0/AAAABAECAQHcBLMFLQd1CZYLYQ3ND6sUIBRxFr8W6Ro4Gj4cziE0IVUhkCQ3JIsmlScgJy8qOCpNK1As-y5TNI41kjkOOuE7OzwFPC09_D8nQKBBP0d-SshQR1FMUeZVS1hjWfNeE18_X7Bf0GHiZU1nm2hYaPJr2W6qbztyqXTtdqx3U3fjeA15aHrvfNl9W4IHg1-ExYTZhO-GO4dqidiKIpBVkGyXeZhXm7WexaIAplepJ6luqZSsR6yqrj6vbK-ntC-18r02vqe_CMAawGbApsEEwzrEWMT2xq7G2MpKz37Tb9eW2L3ZfNrB3D3kUeoQ6hjvDu988B_yL_JF9kj3Mvhf-Ov-Cv5U_o8=?accountName=Doomshamino&characterName=TherealKpShamino
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Hedefin 90 olsun 100 pek realistik değil :) Zaten son 10 lvlda muhtemelen life nodeları ve 1 jewel alıyodur çok koymaz Bi de illa her itemını BIS almana gerek yok o levellarda. Cap değilse önce resistlerini caple (chaos hariç tabi) sonra yavaştan yavaştan hp ve dmga gidersin. 1-2 alcha yada max 1c'ye bi ton item var güzel resist ve hp veren. Aban onlara
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 hele hele bi de tavsiye veriyor dün rain of chaos düştü, çok iyi map castle ruins diye geziniyordun
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 benden duymuş olmayın ama atoll bossundan da dayak yiyormuş.........
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 bu nasıl bi currency ziyanı ya https://www.youtube.com/watch?v=bcmdxzX2nqM
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Claiborne said: benden duymuş olmayın ama atoll bossundan da dayak yiyormuş......... Atoll'a sadece barbarla girdim ve tiksindim bi daha da girmedim glsmd Bence castle ruins çok iyi map. Dümdüz geniş bi alan çok rahat temizleniyo. Kartlar da ekstrası :P
Mourners Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 ben geçen ligde tek başıma oynadım. bu ligde de duzgun bi marauder buildi bulamadım önerebilecek olan var mı aktif oyuncuyum alırsanız guilde de girebilirimi. oyundaki nickim mournerss
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Düzgün nedir abi? Sunder, Dark pact, blade flurry vs bi dünya build var.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1929819 al lab farmlarsın biraz currency yapıp sıkılıp yeni karaktere geçersin
Mourners Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Teşekkür ederim guild var mı ?
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 şu hale getirmem 400 jewelers ve 21 fusing aldı sadece dfhdsfh kaç para?
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Afyon dinarı? 105C 3.5ex dediğin Çöpe atarım daha iyi Yemin ediyorum parasızlıktan belly alamadım da bunu aldım. Belly alsam ez 6 Link olucaktı :(((
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mozambik metikali Arattim ama en benzeri 400c idi seninki daha iyi. 600cye koy kirisalim.
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 2000 fusingle belly linkleyemeyen arkadaşıma gönderdim whatsapptan okuyuo saatlerdir cevap bile atmadı glsmdm Valla satsam eski 6L corrupted cheste dönerim bi belly bi drillneck alırım artanıyla da fusinge abanıp belly 6larım. erken olursa bi de yeni doomfletch alıp onu 6lamaya çalışırım. Bende 5lik var bozmaya kıyamadım.
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 3. Karakter ya 2 tanesi gearlı buna çok para gitti denkleştiremedik ya :(
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 xexke qotf ele wander kassaydın doomfletch yerine.
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 İlk defa oynuyorum ben oyunu bu sezon Eq jugg yaptım lab farmladım biraz meh dedim Dp totem yaptım minator filan kestim meh dedim Gültte ben 5-6m dps yapıyorum diyen insanlar olunca bi yerimiz şişti bıraktım onu buna geçtim napıyım. Genç adamız kıskanıyoruz. Bi jewel 120c olunca para gidiyo valla
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Oyunda en yüksek dps yapabilen buildlerden bir tanesi doomfletch ciddi yatırım yapınca. Ama qotf wander speedy gonzales gibi + dps sıkmıyor hemen.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 ben de end game farm yapabilen bi build yapim diyorum fakat o doomfletch veya elewander filan sanırım glass cannon buildler.bana kolay ölmeyecek bi build lazım çünkü hem pc hem internet kötü öle 1-2 sn takılınca ölmemesi lazım ama bilemedim neye baksam.
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Qotf ele wander glass cannon değil 5k+ hp (6k yapılabilir currency varsa) vaal grace ile %75 spell attack / dodge kazanıyor ve evasion var. Ama bunlar end specler bu konumlara gelmek ciddi currency istiyor ayrıca en popüler buildler olduğu için uçuk fiyatlar. Piscator ile takılırsın baya budget şekilde çılgın hızlı map temizliyor. Pathfinder bu arada oynayacağın subclass.
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Osuran_boğa said: ben de end game farm yapabilen bi build yapim diyorum fakat o doomfletch veya elewander filan sanırım glass cannon buildler.bana kolay ölmeyecek bi build lazım çünkü hem pc hem internet kötü öle 1-2 sn takılınca ölmemesi lazım ama bilemedim neye baksam. Berserker buildlere bak abi. Makinasi patlamayanlar anlamaz seni :)
Öne çıkan mesajlar