inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bazı kartların üzerinde ciddi şekilde durmaları lazım. Özellikle mindcontrol'ün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 dünkü daily yapmamıştım bugun yenisi gelmedi. 3e kadar birikmiyor muydu bu dailyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 inyormaynd said: Bazı kartların üzerinde ciddi şekilde durmaları lazım. Özellikle mindcontrol'ün. 10 mana olacak zaten. ama 10 manada bile yetersiz kalabilir. bakalım oyun içinde 10 olunca görücez onu. 10 olunca decke 2 tane koymak da zor olacak. 10. tura kadar oynanamadığı için baya baya ölü kart olacak çünkü. bi de o tur başka hiçbir şey yapmaya izin vermeyecek. heal falan gibi. o yüzden mesela büyük bir minion inip onu 3-4-5 bırakmak baya işe yarayacak. şu anda pek işe yaramıyor bu yöntem, çünkü alıp bi de heal atıyorlar. bi de şu anda 6. turdan itibaren büyük bir şey inmeye tırsıyordun, şimdi o 8. tur olacak. 6'da biraz daha gönül rahatlığı ile inip en azından 3 tur kullanacaksın. arena'da hala abes ötesi olacak ama, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mind Control için bence hem 10 mana yapmaları lazım, hem de MD atınca karşıdan minionu alıp priestin eline eklemeli, yani yere koymak için bir sonraki turu beklemeli ve manasını harcamalı. Böyle abartı güçlü MD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi üzerine +5 mana daha istesin minionu çıkartırken hatta 5 overload da olsun çıkartırken bence anca böyle dengeli olabilir sadasdfdsa. abi 10 mana olması tamam işte aynı turnde hiç bir şey yapamamak gayet yeterli bir şey çok abartıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bence priestı silmeliler sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Türkçe HS Yayın.. http://www.twitch.tv/aelfricsc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Key geldi bu saatten sonra bi anlami var mi keyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Yok, oyna gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Fazlalık varsa ben bi tane alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Bu rare yada epic kartların gold versiyonları nasıl geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 güzel geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Arkadaşım nasıl çıkıyor onu soruyorum. Pack'ten falan gold olarak mı çıkıyor yoksa level atladığın zaman mı falan oluyor race'lerin kendi kartlarının gold versiyonları gelmesi gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 level ile standart soulbound golden kartlar geliyor. diğerleri booster packlardan yada arena ödülü etc. craft varsa bile ölümcül dust istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Stream'de bir elemanda gördüm. Kripparrian diye. Adamın neredeyse bütün kartları gold idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 o adam blizzcondaki turnuvayı fln kazandı ya agır player hehe. totalbiscuit die bi herif var onunda 1-2 legendary hariç hepsi var koleksiyonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Blizzcon turnuvasını kazanan Artosis değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 turnavayı artosis kazandı 2. kripp oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 artosisi ezdi geçti diye hatırlıodum ben ya pardon heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Demek ki bir Artosis değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 FreEmoon said: Her class'ı level 10 yapmanız gerekiyor baya sağlam gold kazanmak için./quote] Neden, tam anlayamadım.Ben tek class gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 quest o 300 mü ne veriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Bu gece kasayım o zaman AI'ye karşı. İki arena çıkarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nomak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Somon said: quest o 300 mü ne veriyordu Daily quest sanırım, ben tek sınıf oynuyorum.Diğer sınıfları lvl 10 yapmanın avantajı var mı acaba ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sonraki 7.sayfa (Toplam 61 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 quest o 300 mü ne veriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Bu gece kasayım o zaman AI'ye karşı. İki arena çıkarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Somon said: quest o 300 mü ne veriyordu Daily quest sanırım, ben tek sınıf oynuyorum.Diğer sınıfları lvl 10 yapmanın avantajı var mı acaba ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar