Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Çok fazla kafaya takmazsanız (hırslanıp, kafaya oynamak) bir şekilde dust da geliyor, gold da. Ben 2 kere 7 pack aldım. İçinden gördüysem anca 1 epic görmüşümdür. Daha da para yatırmam dedim :) Onun dışında shamanımın bir tek Al'akir'i eksik, gerisi tam. Dün akşam biraz da şansın yardımı ile murlock destemi tamamladım. Arada 2 tane legandary düştü (biri onyxia, diğerini hatırlamıyorum) onları da DE ettim gitti, işte shamanın epiclerini yaptım. Arena'da toplam 20-25 galibiyetim, ranked'da da 120-130 galiba. 20. rank'teyim. Eğlendiriyor gidiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Legendary'leri de bu kadar abartmayın. Toplasanız 3-4 tane Legendary var oyunda ciddi etki gösteren. Ki 10- rank'lere gelen adam da bir kamyon maç yapmış olacağı için ister istemez legendary'si oluyor satın almadan. Üst rank'lerde de var ama ona da yapacak bir şey yok. Daha geçen gün rank kasmaya başlamışken rank 17'de adam Tirion çıkardı, Faceless ile copy'ledim, Tirion'ı paketledim, üstüne Ooze atıp zevk sigaramı yaktım. Adam önce Sylvanas attı, Spellbender'la silence'layıp paketledim, bir sigara daha yaktım. O arada copy'lediğim Tirion öldü, benim de bir Tirion'ım vardı, onu koydum. Şerefsiz Tinkmaster oynadı Tirion'ı sincap etti. En son artık adama her türlü cevap verirken Ashbringer'la, Ragnaros attı, ertesi turn Faceless ile Ragnaros'u copy'ledi ve gg. Ne kadar iyi oynarsam oynayayım ki gerçekten en iyi oynadığım maçlardan biriydi, outdeck etti adam beni. Yapacak bir şey yok ve kırk yılda bir oluyor bu tip durumlar bu rank'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dediğiniz rank'lerde pek gerekli değil de, rank 8 ve sonrası için temiz 4 tane falan işe yarar legendary olması lazım. tabii sırf legendary bile yeterli değil. epic'i falan eksiksiz bir deck ve yanında 3-4 legendary takviyesi diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bi çıktım hava aldım spora gittim geldim sakin sakin oynicam biraz şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ben rank 6ya kadar legendarysiz gelmiştim sonra bi edwin çıkartıcak kadar kart aldım bu kadar kastım madem diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bi tane zimbirti vardi, her class icin ayri ayri siralamis kartlari arena icin iyi, kotu, boktan, super diye. var mi linki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AifXEOqTcGcLdFVvWk1GRjVJTHJUaTVLcGViR1RRTFE&gid=20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 http://i.imgur.com/XhOBnNK.png hieeyt bu da benim ilk gold'um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 legendary abi gold değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kıskanma len gold,silver,purple,blue http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20120815003918/adventuretimewithfinnandjake/images/8/80/Troll-face-problem.jpg sarı,gri de demiyom evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Masticore said: http://i.imgur.com/XhOBnNK.png hieeyt bu da benim ilk gold'um Bütün kartlar birbirinden iyi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bana da tirion düştü bugün ilk legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 benim de ilk legendary triondu... herkesin ilk seferi olmayı nasıl başarıyor acaba.. asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 maSSan'ı izliyordum rakibi ogreye once windfury verdi sonra bloodlust massanın 17 canı vardı adamın elinde 2x9.. gitti minionları öldürdü... şimdi nasıl oynanmaz NA'da siz söyleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Yani aptal döverek oynamanın nesi zevkli ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 arena'da boyle bedava win alacaksam aptallarla oynamakta sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Kazancın ne? Hadi biz daha fazla win daha fazla altın, yine arena şansı için kasıyoruz, daha iyi oyuncularla eğleniyoruz da, sen de tüm kartlar da vardı eu dayken heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bende NA'da aynısı için oynuyorum. EU cepte nasılsa.. bu sezon ranked bile oynamadım orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Düşük klasmanda oynamak ruhen tatmin edici değil ki. Easy'de oynamak gibi bir şey. SOKTUM.JPG tadı alamıyorsun hiç bir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Masticore said: http://i.imgur.com/XhOBnNK.png hieeyt bu da benim ilk gold'umbir owl ile karşılaşması çok üzücü olurdu, öyle değil mi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 owl değil yine 6-6 mob minion oluyor ama sheep ya da hex çok acıtıyor ya da mc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ya o bu değilde warlock + pala destemle oynuyordum uzun zamandan beri. Quest verdi diye roqla oynadım basic bir set yapıp yok böyle bir keyif ya. Adam ne atarsa boarda aynen geri postalamak yada +spellpower varsa board da direk low mana spell kartlarla yok etmek paha biçilemez bir zevk ya. Hatta yerde 3-4 kartım varken adamın canını 1 bırakıp 3-4 turn öldürmedim piçlik yapıp asdf. Fena sövmüştür o ayrı, well played diyip vurdum kırbaçı artık :) 5winlik seri yaptım basic set roqla. Artık şans mı dersiniz yetenek mi bilmem. Rogue destesi dizmeye karar verdim de iş yapıyormu üst ranklarda roq? Oynayan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Yapmıyor. Çünkü mana curve'ü 4-5 manaya kadar. Ondan sonra çaresiz kalıyorsun. Adamın da removal'ları varsa; consec/holy light/hellfire gibi early özellikle, hiç bir iş yapamıyor rogue. Control deck'e karşı tepkisiz kalıyorsun çoğunlukla. Bir iki legendary'yle mana curve'ün 5-6-7 kısmını sağlam tutabilirsen şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar