Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Çok fazla kafaya takmazsanız (hırslanıp, kafaya oynamak) bir şekilde dust da geliyor, gold da. Ben 2 kere 7 pack aldım. İçinden gördüysem anca 1 epic görmüşümdür. Daha da para yatırmam dedim :)

Onun dışında shamanımın bir tek Al'akir'i eksik, gerisi tam. Dün akşam biraz da şansın yardımı ile murlock destemi tamamladım. Arada 2 tane legandary düştü (biri onyxia, diğerini hatırlamıyorum) onları da DE ettim gitti, işte shamanın epiclerini yaptım. Arena'da toplam 20-25 galibiyetim, ranked'da da 120-130 galiba. 20. rank'teyim. Eğlendiriyor gidiyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Legendary'leri de bu kadar abartmayın. Toplasanız 3-4 tane Legendary var oyunda ciddi etki gösteren.
Ki 10- rank'lere gelen adam da bir kamyon maç yapmış olacağı için ister istemez legendary'si oluyor satın almadan.

Üst rank'lerde de var ama ona da yapacak bir şey yok.
Daha geçen gün rank kasmaya başlamışken rank 17'de adam Tirion çıkardı, Faceless ile copy'ledim, Tirion'ı paketledim, üstüne Ooze atıp zevk sigaramı yaktım. Adam önce Sylvanas attı, Spellbender'la silence'layıp paketledim, bir sigara daha yaktım. O arada copy'lediğim Tirion öldü, benim de bir Tirion'ım vardı, onu koydum. Şerefsiz Tinkmaster oynadı Tirion'ı sincap etti. En son artık adama her türlü cevap verirken Ashbringer'la, Ragnaros attı, ertesi turn Faceless ile Ragnaros'u copy'ledi ve gg.
Ne kadar iyi oynarsam oynayayım ki gerçekten en iyi oynadığım maçlardan biriydi, outdeck etti adam beni. Yapacak bir şey yok ve kırk yılda bir oluyor bu tip durumlar bu rank'lerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o bu değilde warlock + pala destemle oynuyordum uzun zamandan beri. Quest verdi diye roqla oynadım basic bir set yapıp yok böyle bir keyif ya. Adam ne atarsa boarda aynen geri postalamak yada +spellpower varsa board da direk low mana spell kartlarla yok etmek paha biçilemez bir zevk ya. Hatta yerde 3-4 kartım varken adamın canını 1 bırakıp 3-4 turn öldürmedim piçlik yapıp asdf. Fena sövmüştür o ayrı, well played diyip vurdum kırbaçı artık :)

5winlik seri yaptım basic set roqla. Artık şans mı dersiniz yetenek mi bilmem. Rogue destesi dizmeye karar verdim de iş yapıyormu üst ranklarda roq? Oynayan varmıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmıyor.
Çünkü mana curve'ü 4-5 manaya kadar. Ondan sonra çaresiz kalıyorsun.
Adamın da removal'ları varsa; consec/holy light/hellfire gibi early özellikle, hiç bir iş yapamıyor rogue. Control deck'e karşı tepkisiz kalıyorsun çoğunlukla. Bir iki legendary'yle mana curve'ün 5-6-7 kısmını sağlam tutabilirsen şansın var.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...