Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

En sonunda mrlglrlgrlgrl murloc destemi tamamladım. Legandary'si de geldi. Druid ile güzel çalışıyor şimdilik. Tabii rng, şans falan ama aynı anda iki tane innervate varsa murlocları sal gitsin erkenden. Power of the Wild, Mark of the Wild ve Savage Roar ile de murloclar bayağı azgınlaşıyorlar. Druid normalde main deckim değil; rare'i, epic'i eksik ama memnun kaldım.

Bunu da çakıyorum arkaya:
http://www.youtube.com/watch?v=uvZlNQDmgdc
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Ahahaha totemicle o kadar dalga geçtik ama rage e girip para basıyor herkes inanılmaz bi şekilde. Blizz bu defa söğüşlemenin en harika bi yolunu bulmuş tebrik ediyorum adamları.

Arena olmasa 10 foot pole la dokunulmayacak bi p2w deryası olurdu da neyse ki arena var.

niye rage olsun ya sdf expert kartları (legend ve epicler hariç) tamamlayana kadar kabul edilebilir bence. yoksa oynanmıyor oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

ben dedim size herkes pack alacak diye bir de dalga geçtiniz benle. siz yavaş yavaş alıyorsunuz ben bir kerede 160 pack aldım ve kurtuldum şimdi keyifle sizleri izliyorum. daha alacaksınız kendinize yalan söylemeyin. ama NA'da oynamak daha eğlenceli keşke EU yerine dolarla NA'dan alsaydım packleri şimdi legend rank olmuştum hem de daha ucuz.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Ahahaha totemicle o kadar dalga geçtik ama rage e girip para basıyor herkes inanılmaz bi şekilde. Blizz bu defa söğüşlemenin en harika bi yolunu bulmuş tebrik ediyorum adamları.

Arena olmasa 10 foot pole la dokunulmayacak bi p2w deryası olurdu da neyse ki arena var.

aynen böle ama öbür yandan harbiden arena var.

arena baya sağlam lan ahaha arena iyi
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

ben dedim size herkes pack alacak diye bir de dalga geçtiniz benle. siz yavaş yavaş alıyorsunuz ben bir kerede 160 pack aldım ve kurtuldum şimdi keyifle sizleri izliyorum. daha alacaksınız kendinize yalan söylemeyin. ama NA'da oynamak daha eğlenceli keşke EU yerine dolarla NA'dan alsaydım packleri şimdi legend rank olmuştum hem de daha ucuz.

160 pack? VAT? Abavvv...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...