Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bi 7'li daha aldım bi dahada para harcamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Anelor said: benim anamadığım bu kungen falan nasıl topluyor bu kartları hem EU hem NA falan oynuyor herif fakirim diye ağlıyor streamde nasıl oluyor anasını satıyım ağlıyor ama 500$ donation aldı dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Ahahaha totemicle o kadar dalga geçtik ama rage e girip para basıyor herkes inanılmaz bi şekilde. Blizz bu defa söğüşlemenin en harika bi yolunu bulmuş tebrik ediyorum adamları. Arena olmasa 10 foot pole la dokunulmayacak bi p2w deryası olurdu da neyse ki arena var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 En sonunda mrlglrlgrlgrl murloc destemi tamamladım. Legandary'si de geldi. Druid ile güzel çalışıyor şimdilik. Tabii rng, şans falan ama aynı anda iki tane innervate varsa murlocları sal gitsin erkenden. Power of the Wild, Mark of the Wild ve Savage Roar ile de murloclar bayağı azgınlaşıyorlar. Druid normalde main deckim değil; rare'i, epic'i eksik ama memnun kaldım. Bunu da çakıyorum arkaya: http://www.youtube.com/watch?v=uvZlNQDmgdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 axedice said: Ahahaha totemicle o kadar dalga geçtik ama rage e girip para basıyor herkes inanılmaz bi şekilde. Blizz bu defa söğüşlemenin en harika bi yolunu bulmuş tebrik ediyorum adamları. Arena olmasa 10 foot pole la dokunulmayacak bi p2w deryası olurdu da neyse ki arena var. niye rage olsun ya sdf expert kartları (legend ve epicler hariç) tamamlayana kadar kabul edilebilir bence. yoksa oynanmıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ben dedim size herkes pack alacak diye bir de dalga geçtiniz benle. siz yavaş yavaş alıyorsunuz ben bir kerede 160 pack aldım ve kurtuldum şimdi keyifle sizleri izliyorum. daha alacaksınız kendinize yalan söylemeyin. ama NA'da oynamak daha eğlenceli keşke EU yerine dolarla NA'dan alsaydım packleri şimdi legend rank olmuştum hem de daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 NA nin nesi daha iyi ya ?Fark ne ? Oyunda konusma bile yok, ne fark edebilirki I greet you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Daha kolaymış ilerlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 çok kolay abi ilerlemek, hem arena hem de rankedda.. eu arenada 7 wini geçemeyen ben dun NA'da 11-3 yaptım. daha ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 nada cok daha fazla key dağıtıldı daha fazla ekmek var haliyle. eu'da heveslisi cok tan baktı etti biliyo oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 axedice said: Ahahaha totemicle o kadar dalga geçtik ama rage e girip para basıyor herkes inanılmaz bi şekilde. Blizz bu defa söğüşlemenin en harika bi yolunu bulmuş tebrik ediyorum adamları. Arena olmasa 10 foot pole la dokunulmayacak bi p2w deryası olurdu da neyse ki arena var. aynen böle ama öbür yandan harbiden arena var. arena baya sağlam lan ahaha arena iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Daha zor olduğu için eu yetemedi arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 totemic said: ben dedim size herkes pack alacak diye bir de dalga geçtiniz benle. siz yavaş yavaş alıyorsunuz ben bir kerede 160 pack aldım ve kurtuldum şimdi keyifle sizleri izliyorum. daha alacaksınız kendinize yalan söylemeyin. ama NA'da oynamak daha eğlenceli keşke EU yerine dolarla NA'dan alsaydım packleri şimdi legend rank olmuştum hem de daha ucuz. 160 pack? VAT? Abavvv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Arena olmasa oynamam zaten su oyunu. Amerikalilarin beyin calismiyor demek ehehe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 eu legend kolento bu ergen iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ya kırk yılın başında biraz düzgün arena decki denk geliyor karşımdaki mage sırayla ragnaros ysera pyro atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 totemic said: eu legend kolento bu ergen iyi... 22 yaşında o adam :/ ayrıca en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bencee baya iyi ama kungen ya da kripp gibi sahnesi iyi olmadı için fazla izleyei yok adaaadafafasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Murloc destesi eline verdi ahahahah. İzledim keyfim yerine geldi, gidip biraz daha çalışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 güya utb nerflendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 2 manaya düşmesi 10 numero oldu, buzzard hyena timber derken saçma sapan kombolar yapılıyor. Da böyle de eskisinden güçlü nerdeyse, yeniden nerflerler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 All out gittiği için hunter'lar bi concescration'a ya da holy light'a bakıyor. Ondan sonra elindeki 2 kartla sana cevap vermeye çalışmasını izliyorsun genelde. Unleash the hounds finishing move'du zira, şimdi early combo olması sadece avantaj değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 e her classın wipe'ı yokki öle beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 tur sana geldiğinde cevap verebilirsin ama adam çoktan kart ve/veya board avantajına geçmiş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 hala rogue oynayan bi bu eleman kaldı bi de ben kaldım. herkes silme hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar