Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 secret hunter mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 evet secret ağırlıklıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 valla druidin swipe'ı ile kıyaslamayalım bile pyroyu, 4 mana, 4 to target 1 to all al 2 tane at, zaten common, 8 to hero, 2 to all üstüne bi de yetmez 2 claw bas, tek turda heroya 12, tum yaratıklara 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ya ne alakası var pyro ile swipe'ın... aman neyse uğraşamıcam :D ikisi de muhteşem kartlar da, kıyas falan ne iş? kafanızı toplayın gencolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 selamisahine yazdım agız tadıyla aglatmıyosun ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Synth aynı mantıkla priest 14 damage vurup bide tüm moblarını 2 heallıyor. Hatta 6 heallıyor circle da koyalım ortaya. Ölme eşşeğim ölme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Synth'in dedikleri de doğru. Swipe da kral kalıyor pyro'nun yanında. Shaman'a buff lazım bu arada, early game için. Burada ağlamayalım da nerede ağlayalım? Nerede ağlayacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Selamisahin said: Mage'in pyro'sunu priest'in mind blast'ı ile karşılaştırınca çok komik kalıyor bana göre. Pyroblast: Epic / 10 mana / 10 damage Mind Blast: Common / 2 mana / 5 damage to enemy hero 2 tane 4 manaya mb çok daha mantıklı kalıyor pyro yanında. Pyro'nun avantajı, minionlara da kullanabilmek ve tek seferde 10 vurmak. Tabii az bi' şey değil ama epic, 10 mana isteyen bir karta göre az bence. wtf ya bu neymiş.... şunu yazan maalesef oyundan hiç anlamıyordur ya. biraz stream izle ve öğrenmeye çalış lütfen. ciddiyim dalga geçmiyorum. mind blast güzel gibi duruyor ama hiçbir anlamı olmayan bir kart. priest'in 2x5 damage'ın üstünü tamamlayacak kartları yok. mage'in o 20 damage'ın üstünü tamamlayacak trilyon tane kartı var. bi de kendin de yazmışın zaten, tek seferde tek kartla 10 vurmak abes bir şey. 2 manaya bile olsa 2 vurmanın bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Pyro cok fena kart ustelik , sahin kardes yanlis dusunuyon ve herseyden once priest in olmasi birsey ifade etmiyor yani ayni karta priest sahip olsa boyle curcuna kopmaz ama mage'te olmasi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Dün akşam bizim turnuva için maç yaparken hasıl oldu da öyle aklıma geldi. Eaglewind mage, ben priest. Oyun mid-late civarı geziniyor. Elimde 2 MB var. Bastım ikisini de 4 manaya, aldım oyunu. Bundan dolayı karşılaştırmaya gittim. Yoksa "onda o var, bunda bu yok'a" girmek elbette yanlış. Bitmez zaten o tartışma. En çok epic ile common kart arasındaki bu dengesizlik battı gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Kaede said: yerde 5 minionım var. tur gelince bitiriyorum adam son 2 manasıyla mad bomber iniyor ve ÜÇ kere bana vurup öldürüyor rng tanrıları falan yok ya server girmiş içine Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 sınırlı kart olduğunu göz önüne alırsak 2 kartla 20 vurmak var 2 kartla 10 vurmak var öle düşünmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Yani tabi bugün baktığında bir 10 bir 20 değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Selamisahin said: Dün akşam bizim turnuva için maç yaparken hasıl oldu da öyle aklıma geldi. Eaglewind mage, ben priest. Oyun mid-late civarı geziniyor. Elimde 2 MB var. Bastım ikisini de 4 manaya, aldım oyunu. Bundan dolayı karşılaştırmaya gittim. Yoksa "onda o var, bunda bu yok'a" girmek elbette yanlış. Bitmez zaten o tartışma. En çok epic ile common kart arasındaki bu dengesizlik battı gözüme. Epic , muhabbeti farkli biraz bazi kartlar var basic kart onlarsiz olmuyor niye bu kart common oburu epic diye dusunmemek lazim. Her iyi karti rare yapar ,kotulerin hepsini common yaparsa oyuna yeni baslayan sikinti ceker,zevk alamaz ve deckler arasi guc- denge problem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 "...Her iyi karti rare yapar, kotulerin hepsini common yaparsa oyuna yeni baslayan sikinti ceker, zevk alamaz..." Bu cevap işte yetti şimdi bana. Eyvalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 tunca said: sınırlı kart olduğunu göz önüne alırsak 2 kartla 20 vurmak var 2 kartla 10 vurmak var öle düşünmek lazım Selamisahin mantigi yaptin tunca ^_^ yillarin mtg'cisine yakismadi . 10 mana- 4 mana diyor adam da. Bir de sinirli Kart sayisi olmasa ya da 40-50 olsa max. ve minimum 30 olsa herkes yine 30 kartla oynar.(en iyi 30 mantigi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 toplam kart sınırından değil aynı karttan 2 tane olabilmesine parmak bastım ben öyle olmasa zaten 30 tane 1 manaya 3 damage vuran sinister strike koy 4. turnde vur 30 damagei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Masticore said: . Oha ya kaç senedir bu forumdayım daha yeni hangi turnuva birincisi olduğunu fark ettim asdf. Bu da böyle bir anım olsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 O turnuva mantar kardes title i da tunca verdi kaldi. Yani oylesine for fun bir turnuva :-) Oh sen 2 limit'ini diyorsun ^^ bende 30 u diyorsun sandim -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 off arena'da olan olaya gel ya not : rakamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 1 loss ile arena bitti. Retire yapmadım. Bugını sevdiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Sawer said: off arena'da olan olaya gel ya not : rakamlar.. alt+tab yapınca saçmalıyor bazen bende de böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bende de alt tab sonrası pembe çubuklar falan çıkmıştı, hero hp'leri falan görünmüyordu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 mtg bölümünü kart oyunları genel olarak değiştirip turnuva 1.lerine title verip eski 1.lerin titleını silme yetkisi için yönetime taleplerim devam ediyor desteklerinizi esirgemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 vay it, bi de halki galeyana getiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar