Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Selamisahin said:

Mage'in pyro'sunu priest'in mind blast'ı ile karşılaştırınca çok komik kalıyor bana göre.

Pyroblast: Epic / 10 mana / 10 damage
Mind Blast: Common / 2 mana / 5 damage to enemy hero

2 tane 4 manaya mb çok daha mantıklı kalıyor pyro yanında. Pyro'nun avantajı, minionlara da kullanabilmek ve tek seferde 10 vurmak. Tabii az bi' şey değil ama epic, 10 mana isteyen bir karta göre az bence.

wtf ya bu neymiş....

şunu yazan maalesef oyundan hiç anlamıyordur ya. biraz stream izle ve öğrenmeye çalış lütfen. ciddiyim dalga geçmiyorum.

mind blast güzel gibi duruyor ama hiçbir anlamı olmayan bir kart. priest'in 2x5 damage'ın üstünü tamamlayacak kartları yok. mage'in o 20 damage'ın üstünü tamamlayacak trilyon tane kartı var. bi de kendin de yazmışın zaten, tek seferde tek kartla 10 vurmak abes bir şey. 2 manaya bile olsa 2 vurmanın bir anlamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam bizim turnuva için maç yaparken hasıl oldu da öyle aklıma geldi. Eaglewind mage, ben priest. Oyun mid-late civarı geziniyor. Elimde 2 MB var. Bastım ikisini de 4 manaya, aldım oyunu. Bundan dolayı karşılaştırmaya gittim. Yoksa "onda o var, bunda bu yok'a" girmek elbette yanlış. Bitmez zaten o tartışma.

En çok epic ile common kart arasındaki bu dengesizlik battı gözüme.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamisahin said:

Dün akşam bizim turnuva için maç yaparken hasıl oldu da öyle aklıma geldi. Eaglewind mage, ben priest. Oyun mid-late civarı geziniyor. Elimde 2 MB var. Bastım ikisini de 4 manaya, aldım oyunu. Bundan dolayı karşılaştırmaya gittim. Yoksa "onda o var, bunda bu yok'a" girmek elbette yanlış. Bitmez zaten o tartışma.

En çok epic ile common kart arasındaki bu dengesizlik battı gözüme.

Epic , muhabbeti farkli biraz bazi kartlar var basic kart onlarsiz olmuyor niye bu kart common oburu epic diye dusunmemek lazim. Her iyi karti rare yapar ,kotulerin hepsini common yaparsa oyuna yeni baslayan sikinti ceker,zevk alamaz ve deckler arasi guc- denge problem olur.
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

sınırlı kart olduğunu göz önüne alırsak 2 kartla 20 vurmak var 2 kartla 10 vurmak var öle düşünmek lazım

Selamisahin mantigi yaptin tunca ^_^ yillarin mtg'cisine yakismadi . 10 mana- 4 mana diyor adam da.

Bir de sinirli Kart sayisi olmasa ya da 40-50 olsa max. ve minimum 30 olsa herkes yine 30 kartla oynar.(en iyi 30 mantigi)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...