sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 arrrrrrggggggghhhhhhhhhhh rogue'un biri ile oynuyorum, herif 2 kalmış, ben 6. ikimiz de top deck yapıyoruz, ben öldürüyorum ama board'dakilerle bi sonraki tur garanti. herifin gnomish inventor'ı var sadece... 2 eviscerate kullanmış zaten, rahatım. çekti novice engineer, çekti, shiv, bana vurdu kaldım 5, çekti SI agent, indi bana vurdu kaldım 3, gnomish ile vurdu, hero ability weapon'ı aldı, vurdu öldüm. bal ötesi herif ya bal ötesi herif ya... 2 kere üst üste damage vuracak kart mı gelir top deck yaparken. hey allam ya. hayır rogue'lara karşı %85 falan galibiyet oranım olmasa, içim acımıcak, normal deyip geçecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 dreagloth said: beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast beast unleash the hounds Deste direk şu. Başka hiçbişi yok. Bir de bestial warth var bir tane o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 masters leaguede olan var mı? 2 star diamond olmuşum ben hiç farkında değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 bende 2 star diamond'ım ama bliz'in kesinlikle ranked match sistemini değiştirmesi lazım. Sadece daily yapmak için olmaması lazım bence daha önemli bir hale getirilmesi lazım. Sonuçta asıl deck building kısmı burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 wipe'dan sonra biraz abanıp 3 yıldız diamond olduydum. bayadır maç falan yapmıyorum hala orada duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 sokarlar böyle random'a...... 6 tane weapon'ım var arena'da. 12 kart kaldı deckte ve 1i bile gelmedi. nasıl bir şey bu ya ?!?!? sonra neymiş arena'da kötü yapmışım. oldu paşam, başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 2 star masterda kaldım, dediği gibi arkadaşın rankin biraz daha seffaf ve önemli olması lazım Su an sadece arenaya girmek için daily ve arada bir gold kasma aracı halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Open beta aralıkta kaçtaydı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 kafayı çizicem ya. unranked'de legendary'ler akıyor karşıdan, ranked'de silverback falan oynayan heriflerle karşılaşıyorum 3 yıldız master'da. nasıl oluyor lan bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 21 hp vs 2 hp yiz. ben de druid rakip warlock. elimde sadece swipe var yerde de tek murlocım var 2/1. adamında elinde 2 kart var yerde de molten giantla bir minion daha var toplam 15 vuruyorlar. adam well played çekti hehe dedim sevindim falan, 2 kartında da buff varmış 2/2 ve 4/4 verdi minionuna tam 21 vurdu bitirdi. önceki elde de 1 mana yüzünden swipe vuramamıştım. gözyaşları içinde alt f4 çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 2win 3lose arena hediyesi :) 40Gold + bu deste çıktı.Meh sayfa başı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 şu oyunun bailığında küfür etmek serbest olsun. asdf hala 1 tane bile legendaryim bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ooooyyyyyy efsane bi maç kazandım lan. shaman questi yapıyordum. rakip baya kart harcaya harcaya ofansif oynuyordu. sonra divine favor'la kart çekiyordu falan. tam kontrolü elime aldım dedim, Tirion açtı. o anda farkettim ki quest için yaptığım Shaman deck'ime silence almamışım :D (hemen aldım şimdi). Neyse Fire Elemental 1e1 takas ettim Tirion'u, hayvan gibi weapon geldi. Earth Elemental çıkardım o tur, hem kendi vurarak hem minionlar ile aldı. Üstüne minion indi, ben de hem weaponla, hem kendi minionlarımla temizliyorum onun kartlarını. İyice bir açıldı, 2 Knife Juggler indi yanına bi sürü ufak şey açtı, Knife'lar makineli gibi çalışıyor!! Hemen temizlemem lazım... Benim de yerde Cult Master var, 2-3 tane minion'ımı Knife Jugglerlar'a vurup kart çekip bir AoE çekmeye çalışıyorum, yok anasını gelmedi. Neyse temizledim gibi ama 8 kaldım, rakip weapon 5, minionlar 2/1 ve 1/1 ile 8 vuruyor. Taunt'um da yok, önümde 1/1 Healing Totem var. Bi an çıkmayı düşündüm sonra aklıma geldi hareket. Healing Totem'ime Hex attım taunt yaptım, yanına Flametongue Totem indim, 1/1'ini birini öldürmüş oldu Healing Totem'im. 7 yedim 1 kaldım, sonraki tur şu kurtları çıkardım taunt'lu, ondan sonraki tur Earth Elemenal bi türlü damage yemiyorum ama çabuk öldürdü bunları. Neyse tauntlarımı temizledi herif ama önümde 3 minion kaldı. Windfury + Bloodlust bödörs diye 21 vurdum öldürdüm. kendi minion'ına HEX atmak FTW !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 4 maçın arka arkaya priest ile olması nedir ya. Yani low mana rush oynamasam öpücekler late geym de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 SCelen said: 2win 3lose arena hediyesi :) 40Gold + bu deste çıktı. öncelikle deste demeyin len şuna, dilimde tüy bitti :D deck = deste = oynadığınız şey booter = pack = aldığınız 5'li paket onun dışında, legendary maalesef kötüymüş, holy wrath de kötü, divine favor kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Aynen legendary kötü zaten disenchant yaptım iyi dust verdi. Warlock destem için iyi oldu bu gelen dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 oha ya ben kıyamam abi legendary karta ne o öyle küt küt disenchant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 geçen 7 win yaptığımda velen çıkmıştı direk, bu sefer 8 winle bunları verdi http://i.imgur.com/e6RkEaJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bende legendary doldu onyx çıktı bügünde yanındada 2 epic. 8-9 mana olan legendary ler 1 taneden fazla sı gereksiz zaten az manalı rare le epic ler daha önemli . onyx ile nozdormu açması zevkli oluyor ama, şekil kartlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Arkadaşlar open betanın tarihi belli oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 21 aralık deniyodu bi ara ama emin deelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ebesini silkelediğimin oyununda 2 saatte 5 win anca aldım da gorevi yaptım. deckini silkeleyim ben bu oyunun. ben de olmayan sınıfların gorevlerını yaptırıyor bana. off yakında sinir hastası olucam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bana da hiç oynamadığım warrior ve rogue ile 2 galibiyet questi verdi. ne deck bilirim ne kartları tanırım doğru düzgün nasıl yapayım şimdi ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yeni deckim HasanAlmazBasanAlir!. yorumlar lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Her class'ı level 10 yapmanız gerekiyor baya sağlam gold kazanmak için. Basic kartlar açılınca da gerisi geliyor zaten. Sıfır legendary sıfır epic kartla her classın görevin rahat rahat yapıyorum ben min %40-50 civarı win rate ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar