RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 shaman rogue hunter priest rahat aliyorum. magelerde biraz sans gerekiyor. atiyorum mesela dun bi shuffle yaptim oyun basi lorewalker ilk elden geldi mana ile direk ezis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 key atabilecek varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi herkes mage bu ne ya? 5 play attım 5 mage. arena 4. oyun 4. mage şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 basladim ranked , 3 win 0 lose 3 mage... bokunu cikartmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Yayın oN: http://www.twitch.tv/aelfricsc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 En sonunda epic çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kıçı kırık kart oyununa 900 mb patch mi olurmuş bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 son güncellemeden sonra değişen kartların akıbeti ne oldu. Sun cleric ve argent commander'lar deckler'den çıkarıldımı ikiside çok sık kullandığım kartlar arena olsun, constructed olsun. Ne düşünüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Oyun anca adam olmaya başlamış. Ranked da oynar artık millet sürekli arena icin kasmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 İki arena yaptım birisinde 9 gördüm. diğerinde 10. 9-0 ve 10-0 dan döndü ikiside. Bir anda 3 yenilgi aldım. asdffg. Yalnız 9 dan sonra ki galibiyetlerde belli ki iki kat ödül var. 9 dan 155 gold aldım. 10 dan 270 gold aldım. İkisinde de 2 pack yerine 1 pack + 1 golden card geldi ona uyuz oldum. 12 win ile 550+ gold geliyormuş. 9 vs. 10-11-12 galibiyet arasında ki ödül farkı çok olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 elemanın biri biraz önce hafu'ya 200 dolar bağışladı.. oyun oynayarak geçimini sağlıyor millet negzel. ace sende yapsana böyle hafız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Hacı kız çok sevimli biz yapsak üstüne para vermek lazım izlesin insanlar diye ahuhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi 200 dolara ne hafular bulursun ya kart oynucak.. millet çıldırmış. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Borlach said: kıçı kırık kart oyununa 900 mb patch mi olurmuş bu ne ya Grafikleri boostladılar ondan o 900 mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Hafu'yu geç, wow ve hs oynayan hatunlara daha fazlasını basanlar var ki onlar bir de sürümden daha çok kaldırıyorlar. Oturduğu yerden bazıları için söylüyorum meme bile göstermeden paranın mkyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ki hafu nun meme göstermişliği var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hadi ya hiç öyle durmuyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Meme yok ki karıda neyini göstermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 var biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 buldum bişiler ama bu o değil gibi ya sanki bilemedim aynı fotolar dreag sanki o değil ya bu fotodakiler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Xhamster hafu lookalike demiş. Benziyor ama çekiklerin hepsi birbirine benziyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yok ya yapmamıştır o.. evimizin kızı oldu adeta yakıştıramam, ailecek izliyoruz. asddf pm atın bi bakayım. asdfasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Hafu'da gösterecek altyapı yok. Wow'cular gösteriyor genelde. Onlarınki de böyle balık etlilik seviyesinin 3 level üstündeki hatun memesi oluyor yağlı falan böeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hafu zamaninin wow sampiyonu zaten. ziplayan hoplayan herseyden kacan resto druidlerin atasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar