Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atanamayan Öğretmen Pınar Yılmaz: Burger King'den Modelliğe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aranızdan bazılarınızın salaklığı hakkında yorum yapmak istemiyorum. tamda kaç gündür patiye doğru düzgün bakmadım bi bakıp kafa dağıtıyım derken ... öf kelime israfı .. susuyorum.
Mesaj tarihi:
Exodus <3 Dworgian

Süper bir ikili oldunuz.. birbirinize şanş tanıyın ama en azından başarısız laf çarpmalarınızı duygusal hayatım üzerinden yapmazsanız belki ileride daha iyi anlaşmaya başlayabiliriz.
Mesaj tarihi:
Şu kadının medya elbirliğiyle senelerdir bir işe sokulamaması ayrı garip, patiye kendisine özel reklam ajansıymış gibi her magazin küpürünün düşmesi daha ayrı garip. Sıkılmadınız bir.
Mesaj tarihi:
public forum diye çirkinliğin sınırlarını zorlamıza gerek yok.. tam tarot seansından çıktım manam azalmışken bu kadar gereksiz yorumu görmek kafamı attırabiliyor. sonuçta mükkemmel olmak ya da melek olmak zorunda değilim . kafam attığında bende sınırlarımı zorlama özgürlüğüne sahibim. En nihayetinde sınırlarını kaldırmış bir deliyim ve benimde insanlar üzerinde dışarıya çaktırmadığım zevklerim olabilir... sonuçta dünya gezegeni burası ve isteyen herkes istediğini yapabiliyor..
Mesaj tarihi:
neyse farkettim ki patide diğer patilerin sevgilileri hakkında atıp tutmak serbestmiş.. önceden bilmiyorsunuz diye neyse demiştim. Şimdi bazı gerçeklerle yüzleştim..

have fun and enjoy..
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

neyse farkettim ki patide diğer patilerin sevgilileri hakkında atıp tutmak serbestmiş.. önceden bilmiyorsunuz diye neyse demiştim. Şimdi bazı gerçeklerle yüzleştim..

have fun and enjoy..

AHAHHAHAHAHA (tu)
  • Yeni Oluştur...