Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 tırnaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Abooo tırnaklara bak. Arp çalan padişah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Noyzura gelir ve şöyle der şimdi: Siz benimle dalga geçiyorsunuz ama, benim işte böyle haremim var. Adam bunları gerçek sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi adamın sevgilisiydi o kız bir ara ama edit: bir sn kızdan bunu duymuşluğumuz yok tabii de. öyle kabul ettik hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 İşte hep bu saf kalbimizden olmuyor mu herşey? Herkesi kendimiz gibi dürüst sanmamızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 o hanfendinin topic i açılınca rage e girip geldiydi noyzura ilk. "silin ulan" diyerekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 hiç sigara içmedi ne yaaa araba mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 dislerine bakabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 j_bLiND said: hiç sigara içmedi ne yaaa araba mı bu? ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Hiç sigara içmedi çok mu önemli abi? Puro falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Aranızdan bazılarınızın salaklığı hakkında yorum yapmak istemiyorum. tamda kaç gündür patiye doğru düzgün bakmadım bi bakıp kafa dağıtıyım derken ... öf kelime israfı .. susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Exodus <3 Dworgian Süper bir ikili oldunuz.. birbirinize şanş tanıyın ama en azından başarısız laf çarpmalarınızı duygusal hayatım üzerinden yapmazsanız belki ileride daha iyi anlaşmaya başlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Şu kadının medya elbirliğiyle senelerdir bir işe sokulamaması ayrı garip, patiye kendisine özel reklam ajansıymış gibi her magazin küpürünün düşmesi daha ayrı garip. Sıkılmadınız bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 sen niye celallendin olm bu kadar. public server sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 public forum diye çirkinliğin sınırlarını zorlamıza gerek yok.. tam tarot seansından çıktım manam azalmışken bu kadar gereksiz yorumu görmek kafamı attırabiliyor. sonuçta mükkemmel olmak ya da melek olmak zorunda değilim . kafam attığında bende sınırlarımı zorlama özgürlüğüne sahibim. En nihayetinde sınırlarını kaldırmış bir deliyim ve benimde insanlar üzerinde dışarıya çaktırmadığım zevklerim olabilir... sonuçta dünya gezegeni burası ve isteyen herkes istediğini yapabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Fin said: tramp stamp sildirmiş işte herşeyi de biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 fena degil abi hatun. piyasada ki cogu mankenden iyi gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 hmm arişivmi döküyoruz buraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 silikonları %25 azaltması lazım bence çok yapay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Certhas said: Fin said: tramp stamp sildirmiş işte herşeyi de biliyorsunuz. ne diyon sen sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 neyse farkettim ki patide diğer patilerin sevgilileri hakkında atıp tutmak serbestmiş.. önceden bilmiyorsunuz diye neyse demiştim. Şimdi bazı gerçeklerle yüzleştim.. have fun and enjoy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 eyvah sevgililerimiz tehlikede...oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Genc kusura bakma da bunun konusunu sen actın zamanında. En mahrem seyleri anlattın. Kavganızı ayrılmanızı anlattın. Senin dediginle bunlar bir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Noyzura said: neyse farkettim ki patide diğer patilerin sevgilileri hakkında atıp tutmak serbestmiş.. önceden bilmiyorsunuz diye neyse demiştim. Şimdi bazı gerçeklerle yüzleştim.. have fun and enjoy.. AHAHHAHAHAHA (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Noyzura said: neyse farkettim ki patide diğer patilerin sevgilileri hakkında atıp tutmak serbestmiş.. önceden bilmiyorsunuz diye neyse demiştim. Şimdi bazı gerçeklerle yüzleştim.. have fun and enjoy.. run pussies run! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar