Lectre Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 olm hani bir şey tartışırsında yanındaki kızlar farklı bir şey konuşur ya gürültü olur ama anlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 tr akanzi vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Ahahhaha. Bu süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Goering said: JestersTear said: ne gülüyosun olm sallamadım, gerçekten öyle TRK herhalde türkiyenin en kotu clani falandı UO, TF vs ne kadar oyun varsa hepsinde varlardı: =TRK= diyosan, tehdit/şantaj vs olayları sonrası niye oynayanı yok hala? elitist örneğin TRK ise yanlış, sequo'dan kötü hikayeler çıkar aman deşme bi ara bir sürü TRK vardı sen o mallardan birine denk geldin heralde adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Yahu TRK ne, TF1 ne TF2 ne, ben neredeyim? Bunları biri açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 oh konu kapanmadan yetiştim. kim zengin lan şimdi?fakirmi dövüyoz noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 garbage olmayaydı post kasardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 said: navyamphs ban mevzusuna bişi demicem de yane patinajda genel olrak "şu arabayı alsammı, görüşünüz nedir, iyimdir kötümüdür, arabamda şu sorun oldu, yardım edin vb" konuları açılıyo, milletde yazıyo bişiler işte. seko bilae, sen "araba aldım, ahada resmi" diye topic açınca bizim oraya ne yazmamızı bekliyon ? walla ciddi soruyom, said: navyamphs "resimlerine bakarsınız fakirler" gibi bi düşüncedeysen, gugıl hala beleş yane "beyaz lambo 300 500" yazınca çıkıyo bi sürü foto, ordan bakıyoz şunlar çok arada kalmış. ben de çok merak ediyorum yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 hayirli olsun, gule gule kullan diceksiniz. bunu da biz mi ogretelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Sırtında paralansın desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yanlış. 1 tur versene diceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bunun bi model üstü bende var diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 - güle güle kullan - saol, inşallah daha iyisi senin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 moriarty said: - güle güle kullan - saol, inşallah daha iyisi senin olur bunu dicek adam aldığı bilmem ne marka donun bile fotosunu atarmı buraya sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 o soruyu moriye sormak ondan çok şey beklemek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Belki adam sponsorlü çalışıyor. Donlar bedava geliyor reklam karşılığında. Fesatsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ne gözyaşıymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Ya fakirler şöyle düşünüyor. ulaaan elimizde bir paticik kalmıştı. Aha o da elden gidiyor. Dur lan biz şunu banlayalım. Ya korkmayın. Bir şey olmaz patiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 moriarty said: ne gözyaşıymış ya. e konuyu açıp "para beni depti" diye ağlayan seko :) bize niye yardırıyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 sana söylemedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Fistan said: Goering said: JestersTear said: ne gülüyosun olm sallamadım, gerçekten öyle TRK herhalde türkiyenin en kotu clani falandı UO, TF vs ne kadar oyun varsa hepsinde varlardı: =TRK= diyosan, tehdit/şantaj vs olayları sonrası niye oynayanı yok hala? elitist örneğin TRK ise yanlış, sequo'dan kötü hikayeler çıkar aman deşme bi ara bir sürü TRK vardı sen o mallardan birine denk geldin heralde adam haklı Yok gayet mal bi clandi Nasil oynadiklari beni ilgilendirmez 10 sene once bulusmaya gitmistim bi tane Evil=TRK= diye bi clan leaderlari vardi ankara polisinden. ilk hareketi desert eaglei masaya koymak olmustu.. bilen gelir yazar zaten buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Exodous said: Liebe said: kamyonla parası lamborghisi falan da olsa insanın yine de banlanıp durduğu paticike girmeye çalışması... ne kadar rezil bir hayatı olabilir ki insanın böyle bir çaba için. görün lan pati unitedın ne kadar değerli olduğunu sfsdsf şaka bir yana forum sitesi lan bu içinde olunca güzel ama olmayınca da dünyanın sonu değil git arabalarınla bir cadde turu falan at. Eee bu mantıkla sen lambon olmadığı, fakir ve ezik olduğun için mi pati'desin? mesajımın tamamını okuduğuna emin misin? beni burda kapıdan banlayacaklar ben bacadan girmeye çalışıcam sürekli laf yicem ağzıma sıçacak koca bir forum, ben hala girmeye çalışıcam? ulan yasaklısın sen burda istenmiyorsun işte bunun neyini anlamıyor, demekki dünya kadar malın da olsa en lüks arabaların da olsa paticike bu kadar muhtaç olması insanın saçma geliyor. daha açık nasıl anlatabilirim bilmiyorum.aynı ilk mesajımda da dediğim gibi; paticik ortamının içinde olmak çok güzel ama yokluğu kendini böyle rezil durumlara düşürecek kadar kötü bir şey olmamalı. eğer düşürüyorsa insanın patiden başka hiç mi bir sosyal hayatı yok acaba diye düşündürtüyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Goering said: JestersTear said: ne gülüyosun olm sallamadım, gerçekten öyle TRK herhalde türkiyenin en kotu clani falandı UO, TF vs ne kadar oyun varsa hepsinde varlardı: =TRK= diyosan, tehdit/şantaj vs olayları sonrası niye oynayanı yok hala? elitist örneğin TRK ise yanlış, sequo'dan kötü hikayeler çıkar aman deşme senin azını kırarım bebe! sen kimsin ki ????!??!?!? oynayanı yok hala diyor... la hepimiz olduk 30 clan,organize mi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar