Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hani 1 yıl sonra evlendin mi yoksa 9 yıl mı oldu? karışmış orası beyb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 1 yıl sonra evlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 kadın ve araba benzetmesine daha ikinci sayfada gelindiğine göre konu kilitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 dur, at avrat silah da yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Abi ben de süpriz fln beceremem. O konuyu da şöyle aştık, hediye olayında soruyoruz direk sdf. Yani doğumgünü mü var, soruyorum abi. Ne alayım, istediğin, ne bileyim sana güzel gelen bişey var mı fln diyorum. Ya tabi böyle sormuyorum da alışveriş yaparken fln gelişiyo o muhabbet zaten. Hani böyle süpriz hediye fln 1 kez aldım sanırım. O da ilk tanıştığımızdaydı. O bana daha çok almıştır öyle süpriz hediyeler ama dediğim gibi karşılıklı olarak genelde ihtiyaç duyduğumuz şeyleri hediye ediyoruz birbirimize. Diğer konularda süpriz olarak da pek etkinlik yok yine. Zaten aynı ünide okuduk, yani "süpriiz" diyip okuduğu şehre fln gitme tarzı şeyler de olmadı. Bunlar çok önemli şeyler değil abi, sadece toplumun ilişki denince aklına gelen, sanki olmazsa olmazmış gibi düşünülen şeyler. Yoksa bir aradayken eğlenebiliyorsan, zaman güzel geçiyorsa, süpriz yapsan nolur yapmasan nolur sonuçta eğlence var mutluluk var. Bence sen şu anki durumda ilişkinizin tam olarak nerede olup nerede olmadığını bir sorgula. Olması gereken şeylerden neler eksik, güven var mı, mutlu musunuz, eğleniyor musunuz birlikteyken, çok bunaltıyor musunuz birbirinizi yoksa aranızdaki samimiyetin düzeyi ideal mi. Önemli olan şeyler bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 parasını ver o alsın hediyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 adssdf aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 http://image.dhgate.com/albu_357002414_00-1.0x0/monopoly-red-mouth-ball-plug-plug-ball-pliers.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 sigıl http://3.bp.blogspot.com/-V3OsmhIh22g/TwDR6FdoHAI/AAAAAAAACqU/pSlpptMcI3c/s1600/sami_125681.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ayrılın bence. 6 yıl uzun, ben max 1 sene sonra tüm heyecanı kaybediyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 abi değişik hobiler bul oyunlar falan. bir şekilde geçiyor vakit, 3 hafta önce puzzle aldık 1500lük baya eğlendik onunla uğraşırken bitti baya mutlu olduk falan sfds. scrabble aldım işte en son. diziydi filmdi evde yapıcak aktivite bol. e dışarı çıktık mı geziyoz işte bol bol bişiler oluyor illaki. yazın rollerblade spor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 elma said: ayrılın bence. 6 yıl uzun, ben max 1 sene sonra tüm heyecanı kaybediyorum genelde 1 sene mi ? resmi olarak sevgili olduğumuz gün heyecanım bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Hic sevgilim olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Red said: elma said: ayrılın bence. 6 yıl uzun, ben max 1 sene sonra tüm heyecanı kaybediyorum genelde 1 sene mi ? resmi olarak sevgili olduğumuz gün heyecanım bitiyor. resmi olarak nasıl sevgili oluyorsun? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 sevgili mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hediye almayi ben pek beceremiyorum en son lomo foto mk almistim, iphoneum varya benim demisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 üçbazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 elma said: Red said: elma said: ayrılın bence. 6 yıl uzun, ben max 1 sene sonra tüm heyecanı kaybediyorum genelde 1 sene mi ? resmi olarak sevgili olduğumuz gün heyecanım bitiyor. resmi olarak nasıl sevgili oluyorsun? =) facebook iliski durumu yapiyodur gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Adam playboysa eğer, one night stand ler falan.Ondan öyle demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Akhlaur said: Adam playboysa eğer, one night stand ler falan.Ondan öyle demiştir. su da en sacma olay *playboy* abi herkes playboy bu mantikta sahsen ben bu gece skor yapicam diyip de olmadigi 1 kere olmustu o da kizin sevgilisi gelmisti 1 saat sonra bara sdfgh suanda 2 aylik iliskim var en uzun bu oldu sanirim ve devam eder yani yolumuz cok uzun soruya gelince gezdir kizi yurt disi falan yapin hatta en iyisi yatakta yeni posizyonlar yeni hareketler uzerinde ekstra bi yogunlasin sahsen uzun iliskiye sahip olan arkadaslarimin cogu oyle yapti ilk gunku heyecan varmis gibi devam sdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Ben görücü usulü evlenecem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 oha 6 seneymis bi dakka lan hmm ev dekorunu degistir hayatinizda siradanlasmis herseyi gozden gecirin maddi/manevi degistirilebilir seyleri degistirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 GwindonSurion said: Ben görücü usulü evlenecem ya hala var mi oyle seyler acaba sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ben tavsiye vermeyeyim sonra sonu kötü bitebilir sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ciddi yazıyorum: ayrılıp tekrar barışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar