Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun süreli ilişkiyi ilk günkü heycanda tutma taktikleri

monoscope

Öne çıkan mesajlar

Abi ben de süpriz fln beceremem. O konuyu da şöyle aştık, hediye olayında soruyoruz direk sdf.

Yani doğumgünü mü var, soruyorum abi. Ne alayım, istediğin, ne bileyim sana güzel gelen bişey var mı fln diyorum. Ya tabi böyle sormuyorum da alışveriş yaparken fln gelişiyo o muhabbet zaten.

Hani böyle süpriz hediye fln 1 kez aldım sanırım. O da ilk tanıştığımızdaydı. O bana daha çok almıştır öyle süpriz hediyeler ama dediğim gibi karşılıklı olarak genelde ihtiyaç duyduğumuz şeyleri hediye ediyoruz birbirimize.

Diğer konularda süpriz olarak da pek etkinlik yok yine. Zaten aynı ünide okuduk, yani "süpriiz" diyip okuduğu şehre fln gitme tarzı şeyler de olmadı.

Bunlar çok önemli şeyler değil abi, sadece toplumun ilişki denince aklına gelen, sanki olmazsa olmazmış gibi düşünülen şeyler. Yoksa bir aradayken eğlenebiliyorsan, zaman güzel geçiyorsa, süpriz yapsan nolur yapmasan nolur sonuçta eğlence var mutluluk var.

Bence sen şu anki durumda ilişkinizin tam olarak nerede olup nerede olmadığını bir sorgula. Olması gereken şeylerden neler eksik, güven var mı, mutlu musunuz, eğleniyor musunuz birlikteyken, çok bunaltıyor musunuz birbirinizi yoksa aranızdaki samimiyetin düzeyi ideal mi. Önemli olan şeyler bu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi değişik hobiler bul oyunlar falan. bir şekilde geçiyor vakit, 3 hafta önce puzzle aldık 1500lük baya eğlendik onunla uğraşırken bitti baya mutlu olduk falan sfds. scrabble aldım işte en son. diziydi filmdi evde yapıcak aktivite bol. e dışarı çıktık mı geziyoz işte bol bol bişiler oluyor illaki. yazın rollerblade spor vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Adam playboysa eğer, one night stand ler falan.Ondan öyle demiştir.

su da en sacma olay *playboy*
abi herkes playboy bu mantikta sahsen ben bu gece skor yapicam diyip de olmadigi 1 kere olmustu
o da kizin sevgilisi gelmisti 1 saat sonra bara sdfgh

suanda 2 aylik iliskim var en uzun bu oldu sanirim ve devam eder yani yolumuz cok uzun

soruya gelince gezdir kizi yurt disi falan yapin
hatta en iyisi yatakta yeni posizyonlar yeni hareketler uzerinde ekstra bi yogunlasin
sahsen uzun iliskiye sahip olan arkadaslarimin cogu oyle yapti
ilk gunku heyecan varmis gibi devam sdffg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...