blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 chrome said: Abi. Kaç tane teleskopla milyar ışık yılı ötesine kadar dikizledik. bi tane starship bi tane deathstar bi tane halay çeken uzay düğünü görmüşlüğümüz yok. baya da bir alan taradık yani. ahanda en son bu görüntüler gelmiş mesela. yok işte arkadaş her yer ışıl ışıl lakin hayat yok. gemi yok birşey yok yani. bence bu konuyu kapatalım artık. Böyle kocaman birisi sana el sallarken mi göreceğini sanıyorsun abi.nasıl bir uzay bakış açın varmış.oradakiler bizi görebiliyormudur bide bunu sorsana abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 chrome bunlar aklını çok kurcalıyorsa kankine söyle seni bir hyper space astral teleportation turuna çıkarsın galakside, dikkat et yalnız dediği gibi altına sıçma süreçte. yakından bak bakalım var mıymış yok muymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Uzay gemisi neden yok cidden , moralim bozuldu bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bence uzay gemisi sağlıklı çünkü büyük ihtimal içinde et vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 GONDAR KANKA GEL EXP KASAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 koxp açtım qH@mq1 qh€L parti atim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bingildak said: hebele hübele pm dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 temizledim sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Yaşlanınca mal gibi dümdüz ölmek istemiyorum parayı bastırayım uzaya çıkayım uzay boşluğuna bıraksınlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 sonra uzaylılar bulup tekrar canlandırıyolarmış falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Bi belgeselde "atom gözlemleyebildiğimiz uzaya göre neyse gözlemlenebilen uzay da uzayın tamamına göre odur" demişti. İnanmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bilim konusunda mavra mı yapıyoruz şimdi? o zaman çok kötü bir espiri yapayım, hayat yok şaşal var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 teorik olarak bir uzay gemisinin hayat aramak için uzayda geziye çıktığı zaman hayat bulma şansının imkansıza yakın olduğunu gösteren hesaplar vardı bulmaya üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 hayat aramak saçma zaten, varsa hayat seni bulsun, aksi zaten hiç olamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 chrome said: Abi. Kaç tane teleskopla milyar ışık yılı ötesine kadar dikizledik. burdan gerisini zorla okudum bi kere milyar ışık yılı tespit etmişliğimiz falan yok en son 600 milyon ışık yılı ileride bi supernova keşfedildi _SUPERNOVA_ sen diyorsun gemi yok ahahahahah ayrıca baktığın yer senin bulunduğun gezegenin yılından kaç yıl geride oldugunu da yazmistir heralde biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 başka boyuttaysa uzay gemisiyle de bulunmaz, ööle boş boş dolaş dur galaksiyi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 uzay sonsuz sonzuda 2 paralel çakışır yani uçan spagetti canavarının olması mümkün konut kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 neyse ben şunu okumadan cevaplamisim şikayet edeyim bari de garbage'a atsınlar chrome said: Ciddi ciddi cevap veren arkadaslara sesleniyorum. Yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Pis ispiyoncu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 başlığı fazla naif buldum, arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 anti madde motorlarını 4gözle bekliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ben bugün Mars yedim siz halen daha uzay bilmemne yaşam tartışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Gemi olsa bile gözükmez ışık hızıyla hareket edeceğinden mütevellit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 chrome tam bir vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Bence Chrome uzaylı ve maksadı dalga geçmek şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar