Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ne yersen o olursun diyip sonra "at yiyorum ata dönüşüyorum" mantığı yine insanların zeka seviyesinin altlarında olmayı tercih ettiğinden dolayı doğru anlaşılamamış bir söz... Eğer bir hayvanı zorla öldürüp yiyorsanız "ölüm" yemiş oluyorsunuz. Eğer bir hayvanı zorla bir yerde esir tutup işkence ederek sağılmış sütünü içtiğinizde ise "esaret ve ızdırap" içmiş oluyorsunuz.. Varolan canlılar besine dönüştürülüyorsa ne şekilde dönüştükleri bu yüzden çok önemli.. Bu çok hassas bir düşünce ve bu postumun üzerine gelicek shit storma hazırım arkadaşlar ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Rasmon said: Fistan said: forumda atmık olması gereken var bu görüşe göre lelelel Babalarımızın atmığı olduğumuzu hatırlatırım hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 yoo ben değilim allah beni topraktan yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 OOoooO Ona bakarsan allah ta beni ateşten yarattı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 senin taşşağını gezdiren yesin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 This thread gave me Acid Reflux Disease (GERD) Acne Allergies Antisocial Personality Disorder Attention Deficit Disorder (ADHD/ADD) Altitude Sickness Alzheimer's Disease Andropause Anorexia Nervosa Arthritis Aspergers Syndrome Asthma Autism Back Pain Bad Breath (Halitosis) Baldness Bedwetting Bipolar Disorder (BD) Bladder Cancer Body Dysmorphic Disorder (BDD) Bone Cancer Brain Cancer Breast Cancer Brain Tumors Brain Injury Bronchitis Burns Bursitis Cancer Canker Sores (Cold Sores) Carpal Tunnel Syndrome (CTS) Celiac Disease Cervical Cancer Cholesterol Chronic Obstructive Pulmonary Disease (COPD) Colon Cancer Congestive Heart Failure (CHF) Cradle Cap Crohn's Disease Dandruff Deep Vein Thrombosis (DVT) Dehydration Depression Diabetes Diaper Rash Diarrhea Disabilities Diverticulitis Down Syndrome Drug Abuse Dysfunctional Uterine Bleeding (DUB) Dyslexia Ear Infections Ear Problems Eating Disorders Eczema Endometriosis Enlarged Prostate Epilepsy (Seizure) Erectile Dysfunction (ED) Eye Problems Fibromyalgia Fracture Gallbladder Disease Gallstones Generalized Anxiety Disorder (GAD) Genital Herpes Genital Warts Glomerulonephritis (Nephritis) Gonorrhea Gout Gum Diseases Gynecomastia Head Lice Headache Hearing Loss Heart Attacks Heart Disease Heartburn Heat Stroke Heel Pain Hemorrhage Hemorrhoids Hepatitis Herniated Discs Hiatal Hernia (Hiatus Hernia) HIV/AIDS Hives Hyperglycemia (High Blood Sugar) Hyperkalemia (High Potassium) Hypertension (High Blood Pressure) Hyperthyroidism Hypothyroidism Infectious Diseases Infectious Mononucleosis (Glandular Fever) Influenza Infertility Insulin Dependent Diabetes Mellitus (IDDM) Iron Deficiency Anemia Irritable Bowel Syndrome (IBS) Irritable Male Syndrome (IMS) Itching Joint Pain Juvenile Diabetes Juvenile Rheumatoid Arthritis (JRA) Kidney Diseases Kidney Stones (Renal Calculi) Leukemia Liver Cancer - Hepatocellular carcinoma (HCC) Lung Cancer Mad Cow Disease Malaria Melena (Blood in Stool) Memory Loss Menopause Mesothelioma Migraine Miscarriages Mucus In Stool Multiple Personality Disorder Multiple Sclerosis (MS) Muscle Cramps Muscle Fatigue Muscle Pain Nail Biting Narcissistic Personality Disorder Neck Pain Obesity Obsessive Compulsive Disorder (OCD) Osteoarthritis (OA) Osteomyelitis Osteoporosis Ovarian Cancer Ovarian Cyst Pain Panic Attack Parkinson's Disease (PD) Peripheral Artery Disease (PAD) Personality Disorders Pervasive Developmental Disorder (PDD) Peyronie's Disease Phobias Pink Eye (Conjunctivitis) Polio Pneumonia Post Nasal Drip Post Traumatic Stress Disorder (PTSD) Premature Baby Premenstrual Syndrome (PMS) Prostate Cancer Psoriasis Reactive Attachment Disorder (RAD) Renal Failure Restless Legs Syndrome (RLS) Rheumatoid Arthritis (RA) Rheumatic Fever Ringworm Rosacea Rotator Cuff Scabies Scars Sciatica Schizophrenia Sexually Transmitted Disease (STD) Sinus Infections Skin Cancer Skin Rash Sleep Apnea Sleep Disorders Smallpox Snoring Social Anxiety Staph Infection (MRSA) Stomach Cancer Strep Throat (Sore Throat) Sudden Infant Death Syndrome (SIDS) Sunburn Syphilis Systemic Lupus Erythematosus (SLE) Tennis Elbow Termination of Pregnancy (Abortion) Testicular Cancer Tooth Decay Tuberculosis (TB) Ulcers Urinary Tract Infection (UTI) Varicose Veins Vertigo Warts Williams Syndrome Yeast Infection (Candidiasis) Yellow Fever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Adanalilardan korkalim ozaman. Yarısi günü ciğerle açıp, kebap, işkembe, paça, beyin ile kapatıyor. Bir kısmında taş..ak ile kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ben penis yediğimi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 biyoloji de mi okumadiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Noyzura said: OOoooO Ona bakarsan allah ta beni ateşten yarattı.. Yok ateşten yaratılmadın ama döneceğin yer orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Şeytan minionu seni .. ateşle beni mi korkutacaksın ahahah ? Seni bunlarla kandıran tanrını da bulup insanlıktan özür dileteceğim =))) O zaman bak kim yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 sperm yiyen noyzura noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ben sürekli fastfood yiyorum o yüzden karaktersiz işe yaramaz leş bi herif oldum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ya hem sebze hem et yiyin başka bir şey yemeyin. Amma olay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 aslında yedıgın hersey temelınde aynı deıl mı? karbon bazlı yemıomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yumurta yedim şimdi kahvaltıda. neyim ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yediğiniz 1 liralık dürümlerin içinde eşek eti vardı hepiniz eşşeksiniz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ben şu an pattesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 benim de yaklaşık %60'ım nescafe, çay falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://2.bp.blogspot.com/-cCUlWhDccnU/URYuNNwTwNI/AAAAAAAAAZk/_zw-xL7MCUE/s1600/sarelle+-+anne+-+reklamliyorum.org.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Noyzura said: Üzerinde namaz kıldığın gezegenin asıl yerlileri benim atalarım olan Arcturuslular olmasına rağmen evrenin derinliklerinden bir çok farklı soyun emeği var. Buna İnanmıyorsan da saygılı ol diye saçma bir Milyarlarca yıllık zorlu ve güzel bir EVRİM sürecinin sonucu olan bir gezende öyle bir arap , bir yahudi , bir hristiyan çıkıp da "BENİM İLAHIM YARATTI" diyerek ancak öfke kusup , etrafta bombalar patlatıp , varoluş hakkında söz hakkı olarak milyonlarca insanı kandırıp para toplayıp kaos yarattığınız günler sona eritor.. BU gezegenin asıl yerlileri olarak hepinizi adam edip dünyanın huzurunu sağlayacağız . Sonsuzluğun bir parçası olan sonsuz Enerjiyiz hepimiz. Bunu zamanla öğrenceksin iblis olan ilahlar için yere eğilip poponu havaya kaldırmaktan öteye geçip ruhunun enerjisini kullanmaya öğrenmeye başladığında... Sert konuşşam da kardeşimsin bilesin. Yazar burada Allah'a inanmıyor. Noyzura said: OOoooO Ona bakarsan allah ta beni ateşten yarattı.. Yazar burada Allah'a inanıyor. Hayır ilacının saatini mi kaçırıyorsun arada anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 o biraz düdük ya, yazdıklarını okuma bile bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Niye ya, insan böylelerini görünce şükrediyor haline. Niye okumayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Noyzura said: Ne yersen o olursun diyip sonra "at yiyorum ata dönüşüyorum" mantığı yine insanların zeka seviyesinin altlarında olmayı tercih ettiğinden dolayı doğru anlaşılamamış bir söz... Eğer bir hayvanı zorla öldürüp yiyorsanız "ölüm" yemiş oluyorsunuz. Eğer bir hayvanı zorla bir yerde esir tutup işkence ederek sağılmış sütünü içtiğinizde ise "esaret ve ızdırap" içmiş oluyorsunuz.. Varolan canlılar besine dönüştürülüyorsa ne şekilde dönüştükleri bu yüzden çok önemli.. meraktan soruyorum, bitkileri "zorla" yemiyor muyuz onlar bize besin olmayı mı istiyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar