Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoğunlaşan seks güdüsünün aşka dönüşmesi..

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

Noyzura said:

hayır tam tersine artık beyin dalga boylarım öyle bir noktaya geldi ki bunu korumak yediğime ve içtiklerime çok dikkat edip temiz kalmam gerekiyor olabildiğince..

İnsan olmanın gücünü hafife almayın. İnsan olmanın ötesine hiç bir uyarıcı olmaksızın geçmek istersen sana sadece nefes alarak ve mantra söyleyerek hyper space deneyimi yaşamayı öğretebilirim. Ama korkudan altına sıçman çok olası bu yüzden insan olmayı hafife alma. Hepimizin farkında olmadığı süper güçleri var bilesin.

0ne said:

Cok degisik kafalarda bi adam. Muhtemelen ictiklerini artik karistirip kokteyl yapmaya falan baslamis yoksa boyle kafalara erismek guc olsa gerek.

iyi demişsin noyan.

geçen pazar hava güzel, hanım tutturuyor hyper space yapalım hyper space yapalım diye.

benim canımda çekiyor ama kayınvalide de var kötüsü. kadın yaşlı başlı bir şey yani. dedim nejla olmaz bak annen var kadının da canı çekecek.

neyse bunlar anne kız bir ağız oldular hyper space de hyper space!

iyi madem o kadar çok istiyorsunuz bir turlayıp gelelim dedim fakat kayınvalide gelemez şimdiden söylüyorum bakın alınmak gücenmek yok.

tam sırada çıkarmasın mı kafasını mutfaktan?!

bende gelcem bende gelcem diye tutturmaya başladı. hanım kolumu çekiyor "yahu bir denesin belki becerir" falan diyor.

çaktırmadan "salona çarsaf gibi sıçarsa sorumlusu ben değilim, gider otelde kalırım temizlenene kadar" diye fısıldadım. "yok yok, bir şeycikler olmaz benim ninem 90 yaşında bile hala hyper space yapardı" dedi.

neyse abi tutuştuk biz başladık hyper spacelemeye fakat benim avatarın burnuna bir koku geliyor abi. bildiğin buram buram bok kokuyor. o kadar yoğun ki hyper space conclusionıma kadar ilişti yani.

böyle olunca hemen ben gazı kestim, kenara çektim dedim dönüyoruz.

abi salona bir döndük ki, dönmez olaydım hyper space'de rogue olaydım dedim.

duvardan duvara sıvamış bizim kayınvalide... kadın bir hal düşmüş tabii onu hastaneye mi taşırsın hyper ambulansla, salonun haline mi yanarsın yerdeki bokla oynayan çocuklara mı...

işte buda böyle bir anımız.

başarısız.
Sosyal ağlarda paylaş

Bılgıldak süpersin.. =))

Dworian isteyen istediği kadar araştırıp , pratik yapıp kendisini aşabilir.. Dünyanın en eski mesleği kendini satmaktır .. Bunu fahişelikle karıştırma çünkü öğrendiğin sayısız şeyi farklı kombinasyonlarda birleştirip ve bunlarıda anlatmak için harcadoğın zamanın bir değeri var.. hergün de bedavaya çok faydalı yönlendirmeler yapıyorum arkadaşlarıma. Ama özel ders konusu gitar çalmayı öğretme ya da matematik dersi vermek gibi kendi bilgi ve deneyimlerimi paylaşırken bir kaşılığını almam konusunda gönlüm sonuna kadar rahat =)))

Birşey istiyorsan karşılığını vermelisin ki ben karşılık konusunda çok esneğimm.. herkesin paylaşabilecek şeyleri var mesela bu hafta eğitimlerim karşılığında aldığım para dışında şeyler :

- termal havuzda auqa terapi
- dişçimde bozulan bir dolgum yenilemek
- benim vucudumun bir adet action figürünün modellenmesi + kalıbı

Başka bir heykaltraş arkadaşım ise direk heykelimi yapmayı teklif etti benden alacağı özel dersler karşılığı.

Sistemin içinde bir mühendis , bir bankacı , bir doktor , bir penis büyütücü hap satıcısı değilim fakat bu yaşamımı adadığım araştırmalar ve deneyimlerim senin olmasa da bir çok insanın araştırdığı ve kendini geliştirmek istediği konularda değerli.

Bu yüzden bağnaz bağnaz konuşmayı kes bilmediğin konular hakkında. Senin ilgin yok ve hiç bir şey anlamıyorsun diye bunların saçma olduğu anlamına gelmez azıcık akıllı ol , saygılı ol ya da sessiz ol ;D çünkü böyle cevapları üst üste vermek benim için zaman kaybı ama kibarlığımdan seni muhatap alıyorum yinede.
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr said:

aquila said:

3. geleneksel tl;dr gif senlikleri baslasin.

FIRST!

arkadaş hayat size güzel, ben mecbur tamamını okuyorum her seferinde

uzun mesajları şikayet etmeyin arkadaşım

merhaba nefr .. kimseye hakaret etmiyorum , illegal şeylerden bahsetmiyorum... beni kendi kişisel ezintilerinden şikayet edip sizin değerli vaktinizi çalanları banlamanız rahatlamanıza yardımcı olur. Çünkü sizin işiniz insanların duygusal problemleriyle ilgilenmek değil , forumun kurallar dahilinde dengede olmasını sağlamak ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Akhlaur said:

Büyüyü boz.Ne gerekiyorsa yap büyüyü boz.

ya bu kız türkiyenin kendi alanında best isimlerinden birisi ve celebrity. telefonda falan konuşuyoruz ama .. nasıl sen büyü altındasın bunu bozmam gerek ve bunu tek başıma yapamam diyip co-op olacağımı bilmiyorumm..

okumadım da sen direk bunu yap bence. tam işe yarayacak bi plan gibi duruyor.

hehe.

he.
Sosyal ağlarda paylaş

Boşalmama göre değişiyor..

1) Eğer karşımdakinin ağzına gelip sonra ateşli bir öpücükle hepsini geri yutup "yaratım enerjimi" bedenime aşk dolu bir şekilde geri döndürsem böylee uysal sevgi dolu bir iblise dönüşüp tatlılaşıyorum .. sarılıp tatlı enerjimle yanımdaki insanı kaplıyorum ve herşey çok güzel hissettiyor.. sessizlği tercih ediyorum..

2) eğer seviştiğim kişi ağzına gelmemi istemez ise içi yarısına kadar dolu su bardağına boşalıp içiyorum ama yanımdaki hatun "ıyyyy delisin yaa böyle birşey görebileceğimi hiç düşünmezdim hayatta" falan diyip tiksinç tiksinç bakarsa her ne kadar enerjimi kendime geri döndürsem de böyle kendimi biraz yalnız , birak koskaca dünyada daha hırçın hissediyorum..

tabi yanımdaki kızlara göre değişiyor bunlar.. Benim tek eşliliğe geçip aşkımla mutlu huzurlu yaşamam lazım ya..

günlük hayatta zaten en doğal halim süper espritüel bir filazof kıvamında. Ama seksten sonra filazofa bağlaman çok güzel birşey demekk ki güzel enerjilerle harmanlanıp kendi içlerinizin derinliklerinize dalabiliyorsun kızlarla ;)

Suark said:

noyruza baba bişi soracam

boşaldıktan sonra sıradan erkek gibi mi oluosun ( yani bizim gibi ) yoksa onunda ayrı bi şeyi var mı?
Ben filozofa falan bağlıorm çünkü de ondan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...