karpuz Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 hitlerin parkinson oldukğunu zöyleyen bi yazı okumştum açaba doğrumudur bilmiyorum zaten normandiya çıkarmasında yaptıı hatalrı da o yüzdn yapmış falan filn diyodu[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o=
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Sanmıyorum intihar etme görüntüsünde eli titremiyordu.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla...
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 degil parkinson falan :) parkinson olsa o kadar işin ustesinden gelemezdi (ne alaka)[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack
ivan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: Deep-Night, 09 Mart 2003 21:48 tarihinde demiş ki: Sanmıyorum intihar etme görüntüsünde eli titremiyordu.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... lol intihar etme görüntüsü mü? hitlerin intihar ettiği belli bile değil ki[hline]Seyid the Scout @ Excalibur
karpuz Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 parkinson un ön safhalarında unutkanlık görülür ilerlediği zaman titrenmeye başlanır mesela benim dedem de parkinson ama titrediği yok... ki zaten savaş sırasında parkinson belirtileri görülmeye başlandı filan diyodu[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o=
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Aa ben görmüştüm sanki history channelda adam direk başına vurup intihar ediyordu gayet net?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla...
ivan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Deep-Night öyle bişeyi History Channelin göstermesi falan imkansız şeyler bunlar. Ayrıca intihar ettiği belli değil. Kimi rivayetlere göre karargahında Amerikan uçaklarının attığı bombalar altında kaldığı da söyleniyor. Asitle suya atladığı da söyleniyor. Bide silahla kendini vurduğu söyleniyor. Ama böyle şeylerin medyaya yansıması imkansız. Yasak diye biliyorum zaten.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bilemiyorum yanlış anlamışımdır o zaman.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla...
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 O gördüğün olsa olsa canlandırmadır. Yoksa Hitler, Eva Braun ile birlikte intihar ettikten sonra cesedini yaktırtı. En azından iddialar bu yönde. Başka bir iddia ise yeraltı tünellerinden kaçarak bir denizaltıya bindi ve Arjantine kaçtı. Bu pek mümkün değil gibi ama diğeride kesin olarak kanıtlanmış değil. Hele kendisini öldürdüğü ana ait görüntüler filan hiç yok.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 said: karpuz, 09 Mart 2003 21:44 tarihinde demiş ki: hitlerin parkinson oldukğunu zöyleyen bi yazı okumştum açaba doğrumudur bilmiyorum zaten normandiya çıkarmasında yaptıı hatalrı da o yüzdn yapmış falan filn diyodu Normandiya Çıkartmasında Almanyanın hatası nedir onu anlamadım.
karpuz Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ya gerekli kıyılara gerekli savunmayı yapmayıp gerekli önemleri almaması falan işte... çok fazla gerekli kullandım...[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o=
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Yüzsüzlük değil, eğer Hitler Rusya ya çıkmasaydı Rusya elbet Avrupaya inecekti.Rusyanın işgalinde asıl hedef öncelikle Hazar petrolleri ve çeşitli malzemelerin sevkiyatını sekteye uğratarak olası bir saldırıyı engellemekti ama başarılı olunamadı. Rusyanın neden alınamadığına dair detayları hatırlamıyorum ama taktik olarak doğru bir manevraydı.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
karakedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 hitler rusyaya kışın girmedi yaf :) yazın göbeginde girdi. hatta 6 hafta once girecekti ama italyanın yunanistana saldırması ve bide utanmadan yunanistana kaybetmesi yüzünden 6 hafta ege adaları ve yunanistanı isgali ile ugrastı. 6 hafta nedirki derseniz, kış iyice bastırıp almanların ilerleyememesi kesinlik kazandıgında moskovaya sadece 20 km kalmıştı. ehe almanları düşünsenize bi adım atsan moskovadasın, ama ilerliyemiosun. şaka gibi valla :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 band of brothers'da savaşın birkaç yerini nerdeyse gözünün önünde canlandıracak kadar iyi anlatmışlar mesela günlerce ve hatta aylarca bir nehrin iki yanında iki karşı güç birbirlerine tek tük kurşun sıkmaktan öte gidemiyorlar, aslında iki adımlık nehir var aralarında ama almanlar bir tarafta müttefikler bir tarafta bekleşip duruyorlar şey gibi, yan apartmandaki kıza aşıksın ama babası izin vermiyo göremiyosun =)
HellHound Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Deep-Night, 09 Mart 2003 21:55 tarihinde demiş ki: Aa ben görmüştüm sanki history channelda adam direk başına vurup intihar ediyordu gayet net?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... canlandirmadir[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Daesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 hitlerin karısı ile cesedi ruslar tarafından götürülüp bi nehire atıldı büyük ihtimalle eger hitlerin cesedini almanlara verselerdi adamlar hitlere bi güzel anıt yaparlar artı bide tanrısallaştırırlardı[hline]Mein Kampf
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 axedice bence çok fazla red alert in etkisinde kalmışsın :) mighty thor ve silthanas yeterince açıklama yapmış..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Şayet aynı şeyden bahsediyorsak o modern 6 uçak olayı 1930larda filan geçiyordu diye biliyorum yoksa 1941'de değil. said: Mighty_THoR, 24 Mart 2003 00:05 tarihinde demiş ki: İkinci dünya savaşı müttefikler için tam bir tavşan çiftliği olmuştur işin ilginç tarafı amerikalılar koskocaman savaşı 6 uçakla kazandılar ki bu dev tavşan[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 yok benim bahsetttiğim midway,midway de japonlar bütün amerikan uçaklarını düşürüp gemileri batırmak için ikmal yapmak üzere gemilerine döndükleri sırada savaş başlarken havalanıp siste yolunu kaybeden bir kanat uçak şans eseri japon filosunu bulup savunmasız haldeyken batırdı ben ondan bahsediyorum[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 konu çok sapmış ama güzel olmuş benim bildiğim Hitler führerbunkerde son günlerinde şöförüne yaklaşık 200 lt mazot ulamsını emrediyo. Akabinde de viking cenazesi yapılıyo adama. Ama tabi bu ne akdar doğru bilinmez... KGB binasının bahçesindeki mezarında Hitler'in mezarı olduğu söyleniyor[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: karpuz, 10 Mart 2003 16:59 tarihinde demiş ki: ya gerekli kıyılara gerekli savunmayı yapmayıp gerekli önemleri almaması falan işte... çok fazla gerekli kullandım...[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= Normandiya çıkarmasında hitlerin suçu yok Mareşal'ın hatası var.Zaten Normandiya çıkarması çok gizli şartlarda yapıldı bu yüzdende ne olup bitceklerinden haberleri yoktu.Hitler'in Parkinson oldugunu zannetmiyorum çünkü adam Tarih'ten anlıyor Parkinson olan biri herhalde unuturdu ama bazı sözleri Hitler'in bir tarih adamı oldugunu gösteriyor.[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Napoleon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Arkadaşlar topicin içeriği başlığından biraz sapmış ama olsun. Benim okuduğum kadarı ile Hitler parkinson hastasıydı ve 1944'ün sonlarından itibaren de hastalığı azıtmaya başlamıştı. Mart 1945'e gelindiğinde de sıklıkla vücudunun sol kısmına geçici felç iniyordu. Kaynak: "Bir Askerin Anıları" General Heinz Guderian.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yannız sunuda işin içine katmamız lazım sovyetlere katılan cogu ulke "ozgur ıradelerıyle" katıldılar dendıysede oyle olmamıştır sovyetelrde uygulanan communısm tamamen lıderlerın ınsafına kalmıstır bolşevizm ile stalinizm tamamen farklı amaclardır ki emperyalist degil diye rusya inmez diyemeyiz stalin o donemde dış sınırlardan cok içerisiyle ugrasıyordu kendı yonetımını oturtmak ve o devıre kadar sanayı yuzu gormemiş koca dev rusyayı kalkındırmakla ugrasıyordu stalının bıograflıerını ve polıtıka tarzını okursanız bellı bır sure sonra barıscı bır havayla avrupaya ınıcegını anlarsınız kı bu iniş top tufekle degil duşunce akımı ve polıtık baskıyla olucaktır yada bir nevı tehtıdlerle dıyelım ılk once communısmın amaclarından bırını dusunmemız lazım oda tek buyuk dunya devletıdır yanı dunyanın tek ulus altında bırlesmesı tum dunya kaynaklarının eşit olarak kullanılması ve dunya ustunde yaşıyan herkesın her toplumun tamamen eşit olmasıdır boyle bır ıdeolojıyı benımsemiş bir devlet emperyalızmı bıtırmek ıcın emperyal harıket edebılır pek tabı aslında communısm ın karsı oldugu somuru emperyalızmıdır sovyetler gerce! anlamda eşitlik getırmek ıstemiştir gırdıklerı yerlere[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
KaraBaron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Hitler'in Parkinson hastası olduğu ispatlanmıştır. Hitler, Ekivalan tip Parkinson hastasıydı ve hastalığı en geç 1941 yılında başlamıştı. Hatta hastalığın ilk belirtileri 1939 yılında bile fark edilmeye başlanmıştır. Hitler'de mimik azlığı, ileri derecede duruş ve yürüyüş bozuklukları ile vücudunun sol tarafında yoğun ve kalıcı bir titreme vardı. Ayrıca yürürken her 20 metrede bir dinleniyordu.
Öne çıkan mesajlar