LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 AssCreed ve Batman'in harmanlanmışı oyun. Güzel duruyor. Review bekleyip duruma göre PS4'e alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ben aldım bunu ya, heyecanla bekliyorum çıksa da oynasam diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Reviewleri cok iyi an icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Sistem gereksinimlerinin b*kunu çıkarmışlar. i7 işlemci 4gblık ekran kartı falan istiyormuş oyun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 PS4'te akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2014/09/ShadowOfMordor-2014-09-25-20-55-27-91.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 PS4 grafikleri artik benim icin gayet yeterli PC yi anca steamdeki normal oyunlar ve eve online icin kullaniyorum. Zaten adamlar da "We’re very focused on the PS4 and Xbox One… We’re focusing on the next-gen platforms, and then going to do whatever we can to get as much as possible on current-gen." demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Wraith özelliği nereden geliyormuş amcanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 said: Metacritic: 85% Joystiq: 5/5 Polygon: 9.5 IGN: 9.3 Playstation Lifestyle: 9 The Escapist 4.5/5 Gametrailers: 8.7 EGM: 8.5 Game Informer: 8.25 Gamespot: 8 Destructoid: 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Raincloud said: Wraith özelliği nereden geliyormuş amcanın? one ring değil de diğer ringleri döven elf dayı (celebrimbor'du galiba) yardım ediyomuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 http://i392.photobucket.com/albums/pp9/gammathegreat/Misc/yarr-rly.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Monolith Productions bayağı eskiye dayanıyormuş. F.E.A.R'ı oynamamıştım ancak Condemned farklı bir oyundu. Kendine özgü epeyi oyunları var adamların. Shadow of Mordor incelemeleri beklediğimden iyi çıkmış. Yalnızca hikayeye odaklanırsanız 15 saat sürüyormuş oyun. Ekim ayında oynamak için Shitclub yerine tercih edilebilir belki PS 4'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 olmamış, forumu kapatabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 monolith süperdir de sahibi bildiğiniz Warner Bros. hadi moba yapın, hadi lotr oyunu yapın falan saçma sapan işlere yöneltiyorlar. FEAR'ı taşeron yaptırdılar. Condemned gibi bir seri unutuldu gitti. Bunlar birer kanayan yara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 DareJedi said: PS4 grafikleri artik benim icin gayet yeterli PC yi anca steamdeki normal oyunlar ve eve online icin kullaniyorum. Zaten adamlar da "We’re very focused on the PS4 and Xbox One… We’re focusing on the next-gen platforms, and then going to do whatever we can to get as much as possible on current-gen." demis. grafikler kotu gelmesede, fps sorunlari oluyor. pc de stabil 60 fps ise pc'yi tercih ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Gluskap said: Monolith Productions bayağı eskiye dayanıyormuş. Shogo: Mobile Armor Division ne güzel oyunda ya teey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 arcane said: monolith süperdir de sahibi bildiğiniz Warner Bros. hadi moba yapın, hadi lotr oyunu yapın falan saçma sapan işlere yöneltiyorlar. FEAR'ı taşeron yaptırdılar. Condemned gibi bir seri unutuldu gitti. Bunlar birer kanayan yara.Condemned masterpiece olarak saydığım bir kaç oyundan biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 oyun çıkmamış, susar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 arcane said: monolith süperdir de sahibi bildiğiniz Warner Bros. hadi moba yapın, hadi lotr oyunu yapın falan saçma sapan işlere yöneltiyorlar. FEAR'ı taşeron yaptırdılar. Condemned gibi bir seri unutuldu gitti. Bunlar birer kanayan yara. konsolcu degilim falan diyorsun ama butun iyi konsol oyunlarini biliyorsun cakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bingildak said: oyun çıkmamış, susar mısınız? az önce çıktı varyemez amca edition aldım 300 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Gluskap said: Monolith Productions bayağı eskiye dayanıyormuş. F.E.A.R'ı oynamamıştım ancak Condemned farklı bir oyundu. Kendine özgü epeyi oyunları var adamların. Shadow of Mordor incelemeleri beklediğimden iyi çıkmış. Yalnızca hikayeye odaklanırsanız 15 saat sürüyormuş oyun. Ekim ayında oynamak için Shitclub yerine tercih edilebilir belki PS 4'te. baya eski dediğin blood a dayanır genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Evet gencim ama güzel değilim ne yazık ki. O yüzden bilmiyorum 1994'te başlayıp 97'de çıkardıkları oyunu. Matrix Online ile de bu adamlar uğraşmış. Enteresan işler yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 WB matrix online'ı yapsınlar diye satın almıştı. kimisi matrix, lotr oyunu yapabilmeyi lütuf olarak görüyordur ama bu adamlar için tam tersi oldu bence çünkü hendi yarattıkları IPler gayet kraldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 progamer said: http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2014/09/ShadowOfMordor-2014-09-25-20-55-27-91.png oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar