Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Pc ye controller takiliysa ayni o zaman bir tek koltuk kaliyor geriye.. Konsolda spor oyunlari ve beraber oynananlar harici ben fark gormuyorum pek. Onlar cok keyifli ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 pc'e controller takıp, kasayı televizyona bağladığında konsol oluyor zaten. ne demek istediğini anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Yani tek eksik, dedigin sey kaliyor geriye, koltuga uzan tv den oyna olayi, tabiiki tv ye tak pc yi demiyorum. Ha en kotu steam stream aleti ve benzerleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 ne dediğini hala anlamadım. laid back deneyim sunuyor gameplay, öyle inventoryler, detaylı textler falan yok. uzanıyorsun, 3 tuşa basarak adam dövüyorsun. bu kapsamın karşılığı konsol ve controller. aynısını pc'de de yaparsın ama default gameplay tasarımı console. ne demek istendiğini anladığın halde neyin peşindesin onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 aynisini pc de de yaparsini yaziyorum iste. neden anlamadin ki bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 pc'de yapamazsın yazdığım yeri alıntılar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 pc'yi gamepad'le oynayamıyoruz zaten. laid back de yok. konsolla birlikte koltuk da veriliyor, onu diyor sanırım. onsuz laid back olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Kanuni said: bingildak said: konsolda daha keyifli ama pc'de de oynatıyor kendinis neden daha keyifli konsolda ? alintilamistim.. tekrar alintiladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Artislikten demediyse gamepad'i dusunerek demistir. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 bi ps4 aldi yakti tum kopruleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Çünkü...konsol adamım....gamepad, koltuk, şan, şöhret. http://cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2015/04/ancient-aliens.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Kanuni said: Kanuni said: bingildak said: konsolda daha keyifli ama pc'de de oynatıyor kendinis neden daha keyifli konsolda ? alintilamistim.. tekrar alintiladim. burada nerede "pc de yapılamaz" deniliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 ayni keyifi pc de de alirsin diyorum.. sende diyorsun ki konsol daha keyifli, bende diyorum ki konsolda ne var, sende dedin ki, kontroller arti koltuk, bende dedim ki pc ye kontroller takilirsa ayni keyif olur sende dedin ki tv yemi baglayacaksin pc yi o zaman konsol oluyor bende dedim ki ayni kdf;lsad;f'lkaf;'kja';lfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Aynı keyfi pc'de de alırsın da pc'de gamepad kullanacaksak niye konsolda oynamıyoruz? Bu oyun konsol dusunulerek yapılmıs, zorlamayın iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 aşağılama tonlaması olmasın diye bilale anlatır gibi yazmadım diye herhalde anlaşılmıyor demek istediğim, bilale anlatır gibi tekrar yazayım: default pc gaming setup'ı nedir? keyboard, mouse ve pc koltuğu. bu default'u. sen alırsın, keyboard-mouse yerine gamepad takarsın, kasayı tv'e bağlarsın yine pc olur ama sunduğu deneyim konsol olur değil mi? neden çünkü konsol gamepad ile tv üzerinden laidback deneyim sunan bir platform. neye konsol oyunu diyoruz? controlleri ve gameplay'i konsol için geliştirilmiş olan oyunlara. konsol oyunu dememizdeki sebep keyboard mouse ile çalışmıyor olması mı? değil fakat pad için tasarlandığı için kontrol ve deneyim olarak pad ile daha iyi bir deneyim sunuyor olması. laidback dediğimiz ne oluyor? detaylı bir şekilde inventory, text, menü yönetimi olmayan. arkana yaslanıp, detaya girmeden pew pew yapabildiğin oyunlar oluyor. konsolda daha keyifli denince, konsol deneyimini pc'de yaşayamazsın anlamını tam olarak nereden çıkartıyorsun? veya konsol deneyimi pc'de yaratılamaz mesajını nerede okudun tekrar soruyorum. alıntılar mısın? alıntıladığın mesajda ben pc'de de oynanır ama konsolda daha eğlenceli demişim, sonra da anneye anlatır gibi anlatmışım bu sebeplerden dolayı diye. ondan sonra gelip hala "bunlar pc'de de yapılır" diyorsun. ben zaten yapılamaz dememişim ki. default pc deneyimi o değil, yapılabilirlikten değil sunduğu default setuptan bahsediyorum orada BELLİ Kİ. haa pc'deki controller ile ps'deki controller deneyimleri de aynı değil zaten. o da ayrı bir detay. konu hiçbir noktada pc - konsol kıyaslaması olmadı. iki platforma sahip olanlar için bu oyunun konsoldaki deneyimi daha iyi demişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Tesekkurler babacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 ben yazarken utandım, umarı sen de okurken utanmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 tam bir gamepad oyunu ama keyboard/mouse ile de oynanır demek tüm sorunu çözecek heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 ps4 varken insanlar niye salonda tv karşısında steam machine olayına girerler anlamıyorum. o pc'yi inatla konsola çevirip benzer bir deneyim yaşama peşinde koşarlar ama konsollara da etmedik laf bırakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 master race e laf etme pis peasant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 toggie said: Aynı keyfi pc'de de alırsın da pc'de gamepad kullanacaksak niye konsolda oynamıyoruz? Bu oyun konsol dusunulerek yapılmıs, zorlamayın iste. Çünkü usb kablosu takmak düşünüldüğü kadar zor bir iş değil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 pc'cileri konsol tarafına çekmek için değil konsolcuları pc tarafına çekmek için yapıyor bence gaben. master race'in yükselişi engellenemez!! ccc reyiz ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 birde popo alti steam zavazingosu yaptimi tamamdir bu is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Redeagle said: toggie said: Aynı keyfi pc'de de alırsın da pc'de gamepad kullanacaksak niye konsolda oynamıyoruz? Bu oyun konsol dusunulerek yapılmıs, zorlamayın iste. Çünkü usb kablosu takmak düşünüldüğü kadar zor bir iş değil sdf. Zorlugundan degil, PC oyunu keyboard/mouse ile oynanır, gamepad ile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Ben valla Fallout 4 ü gamepad le oynuyorum PC de çünkü diyalog ve crafting UI aksi takdirde insanı çıldırtır. Klavye mouse la oyun oynuyosun diyalog seçenekleri ok tuşları? Nigga what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar