Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 0ne said: Bu konular niye kitlenmedi ki hala. Yeterince diskisi cikmadi mi?sanane sen misin bekcisi forumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bt ne lan bittorent mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Fistan said: 0ne said: Bu konular niye kitlenmedi ki hala. Yeterince diskisi cikmadi mi?sanane sen misin bekcisi forumun offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bt = bigtits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Jaegerjaquez said: bt ne lan bittorent mi http://www.tk.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 şunun view sayısı hala artıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Fistan said: 0ne said: Bu konular niye kitlenmedi ki hala. Yeterince diskisi cikmadi mi?sanane sen misin bekcisi forumun bekçisi benim, sen kimsin peki? emenike? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 VE sonunda fistan aradığını buldu! asfasfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 yoo degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ben şahsen 30-60-90 üçgeniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Bu ne ake iki satir okuyayim dedim her cumlenin icinde bira almaya gidiyorsun. Okurken kafam guzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 kız çıka çıka coco mu çıktı.Ben de okurken gerçekten güzel bir kız canlandırmıştım kafamda tüh.Duygusal boşluk,bunalım ve kötü aile yaşantısında limandan limana sürüklenen klasik batılı türk kızı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Lan ne güzel okuyorduk şurda, herkes toplandı geldi şimdi hayatta devamını öğrenemeyeceğiz bunun. Lucina'yı niye banladınız bir de? Hikayeyi yazan arkadaş hayatta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 cok üşeniyorum okumaya neden fıstıkçı kız bunun lakabı fıstıkmı vermiş ikram etmiş ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Karea said: giriş kapısının yakınlarında içinde tek kişilik bir kanepe olan ufacık bir odada buldu onu, arkası dönük kıvrılıp yatmış uyuyordu. usulca yanına sokuldu arkasından sarıldı ve uyumaya çalıştı. bu sırada kız hafifçe inlemiş ama uyanmamıştı, kollarının arasında hafif hafif kıpırdanıyor, kıpırdandıkça birbirlerine sürtünüyorlardı. dönüp kapıya baktı, açıktı. evde herkes uyuyor olmalıydı. nazikçe elbisesinin eteğini sıyırdı, elinden geldiğince sessiz ve nazik oracıkta ona sahip oldu. kızın inlemeleri durduğunda uykuya dalmıştı bile. uykuda crit vurmak <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Karea said: giriş kapısının yakınlarında içinde tek kişilik bir kanepe olan ufacık bir odada buldu onu, arkası dönük kıvrılıp yatmış uyuyordu. usulca yanına sokuldu arkasından sarıldı ve uyumaya çalıştı. bu sırada kız hafifçe inlemiş ama uyanmamıştı, kollarının arasında hafif hafif kıpırdanıyor, kıpırdandıkça birbirlerine sürtünüyorlardı. dönüp kapıya baktı, açıktı. evde herkes uyuyor olmalıydı. nazikçe elbisesinin eteğini sıyırdı, elinden geldiğince sessiz ve nazik oracıkta ona sahip oldu. kızın inlemeleri durduğunda uykuya dalmıştı bile. http://picchore.com/wp-content/uploads/2010/06/justin-beiber-boner1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 iyi ki okumamışım lan hikayeyi. bi de based on true story. iyi yakmamışlar bu forumu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 0ne said: Fistan said: 0ne said: Bu konular niye kitlenmedi ki hala. Yeterince diskisi cikmadi mi?sanane sen misin bekcisi forumun bekçisi benim, sen kimsin peki? emenike? http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/G%C3%BCzelim/649/B%C3%BClent%20Ersoy/bulent%20ersoy0079.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 spoya alır mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 hadi başka topiklere dağılın güncelde fıstık göre göre bira çekti canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 stoya alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ulan ne guzel okuyodum roman gibi, yarım kalması canımı sıktı. bi de izmir'de geciyomus. kız da coco'ymus. lan onun kopegini cok sevmistim ben gezi parkı eylemleri sırasında oturmustuk kordon'da. noyan da vardı. hikayedeki uzun saclı noyan mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 hepsi noyanın enerjisi yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bu işi çözse çözse noyan çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ben demeye kalmadan diger baslıkta bahsettigim gecenin fotoları donmus bile lan ahahahah. http://forum.paticik.com/read.php?62,7292808,page=13#msg-7293990 korkulur sizden amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar