Biyik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Marmara, İstanbul Üniversitesi'ne falan giremiyorlardı en son o işler düzeldi mi? Bir de bu normalleşme hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha demokratik bir üniversitede okuduğunuzu mu hissediyorsunuz yoksa bu duruma karşı mısınız?
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 üniversite ortamında bütün kesimlere ait semboller yasak olmalı. atatürk rozetinden baş örtüsüne tesbihe kadar. en kısa zamanda banlanırsın umarım.
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Partilerin il teşkilatları da paticik'e iyi çalışıyor mubarek. Birinin dönemi bitiyor, diğeri geliyor falan.
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 iüde 2-3 yıldır karaçarşafa yakın kılıkta gezen insanlar var. np
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı. şimdi meselam türban olayını çok garıştırdılar.ha, aralarında bi' fark galdı, o fargınan çok güzel oldu. meselam herkesin hayatına kimse garışamaz. ha nasıl garışamaz; ben bu şekkil giyinirim, bu bayan şu şekkil giyinir, şu şekkil giyinir. ha hiç kimse kimseye karışmaya bi' hakkı yok, özgürlüğü bidir. ha başörtü gurban olduğum ya resulallahtan gelebilir amma lakin ki öyle değildir. eyorllamam bu gaddar. hadi hayırrı işler.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bence başörtüsü sağlıklı çünkü içinde et var
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 iyi oldu. 50m'den fazla yaklaşmıyorum artık. eskiden kazara da olsa tanışma ihtimalimiz vardı. şimdi bu sıfıra indi.
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 peruk sektörü iflas etti o yüzden karşıyım.
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bu anketi açacağına hakkari üniversitesindeki şantajla ilgili bir topic açsaydın? Ya da her şehre kurulan içi boş tabela üniversitelerine karşı olup olmadığımızı sorsaydın? Hatta 4+4+4'ün bir kişinin direktifiyle uygulanması hakkında ne düşündüğümüzü sorabilirdin. Fatih projesi diye bir garabet vardı, onun üzerinden yapılan yolsuzluklardan haberimiz olup olmadığını merak etmedin mi mesela? Peki atanamayan öğretmenler, öğretmenlerin-öğretim üyelerinin kalitesizliği, bunca üniversiteye rağmen doğru düzgün bilim üretilememesi konusunda ne düşündüğümüz senin umrunda değil mi? Çok gereksiz oldun artık bıyık.
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hayır türban her şeyden daha önemli tamam mı
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bazı kızlar çok güzel, ama önce görmek lazım.
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 biyik, sequodan sonra paticikin en sevilmeyen ismi olmaya aday. hadi hayırlısı.
kek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 isteyen istediğini giyme özgürlüğü olmalı. adı üstünde özgürlük. başkasının haklarını engellemediği sürece her şey serbest olmalı. atatürkçüsü rozetini takar, emosu zincirini takar, islamcısı başını kapatır... yasak olması gereken şey bu kişilerin kendi yaptıklarını başkalarına diretmeye çalışması... milletin özgürlüğü neden birilerine batıyor hala anlamıyorum ben. içiniz fesat abicim sizin...
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 mesela herkesin hayatına kimse karışamaz özgürlüğü bidir
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ben bıyığa karşıyım çok kötü duruyor.
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 neden rage açtınız lan adama. güzel güzel topicini açmış işte. ülke gündeminde olan birşeyi konuyu saptırmadan sormuş. neden eğitime açmış orasını anlamadım ama.
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 aslında kimse iplemese ne güzel olur.
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ben türbanlıları taciz ediyorum hep türbanlarına bakıyorum rahatsız oluyolar daha sonra bacaklarındaki bilek boslugundaki çıplak tenlerine bakıp gözlerine bakıyorum bigün bitane kucagıma atlayıp türbanlı selks isiticek yada abilerine silktiricek hayrlsı ama ozama kadar kaçtanesini rahatsız edersem score
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 konu ile iglili http://www.youtube.com/watch?v=UxxajLWwzqY You're on a different road, I'm in the Milky Way You want me down on earth, but I am up in space You're so damn hard to please, we gotta kill this switch You're from the 70's, but I'm a 90's bitch I don't care, I love it. I don't care. irrelevant :aboutben aptal olduklarını düşünüyorum.
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Somon türbanlı seksin tadı bambaşka diyorlar, yaşayan bilir diyolar, alışırsan müptelası olabilirsin.
blindsnake Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Olması gereken oldu.Üniversitelerin özgür bilim,sanat ve kültür ortamı olmasını savunanlarının en temel kişisel hak ve özgürlüklere dahi tahammül edememesi gerçekten ağır ironi. JestersTear gibi lümpen faşistlerin ağlamaları ise bana keyif vermekte ne yalan söyleyeyim.
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Somon said: ben türbanlıları taciz ediyorum hep türbanlarına bakıyorum rahatsız oluyolar daha sonra bacaklarındaki bilek boslugundaki çıplak tenlerine bakıp gözlerine bakıyorum bigün bitane kucagıma atlayıp türbanlı selks isiticek yada abilerine silktiricek hayrlsı ama ozama kadar kaçtanesini rahatsız edersem score nays
Öne çıkan mesajlar