totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Şimdi ben 3 ekim 13'de 1 senelik taahhüt vermiştim. 3 kasım itibariyle ilk faturam geldi ben şimdi üyeliğimi iptal ettirsem benden sadece ilk ay yararlandığım indirimin parasını keserler değil mi? yani 12 aylık taahhüt cezası kesmezler sanırım. var mı bu şekilde iptal ettiren daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sene 2013 hala digitürk e üye olan mı varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 keserler abi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 12 aylık değil ama. verdikleri indirimleri ve hediyeleri keserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sadece aldığın indirimleri alabilirler senden geri kalan kullanmadığın ayların parasını alamazlar. direk iptal ettirip sadece kullandığın ayın indirimini ödeyip kurtulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 biliyorum Galatasaraylısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ahahah yok ya allah korusun. beşiktaşlıyız ailecek ama akşam gs - fb maçını bile izleyesim gelmeyince dedim silkerim böyle işi aylık 60 lira niye g*tume girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Kolay gelsin valla. İptal ettirdikten sonra kabusun olacaklar haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 üyeliğinizi devredebileceğiniz bir tanıdığınız ya da akrabanız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 nyks said: Kolay gelsin valla. İptal ettirdikten sonra kabusun olacaklar haberin olsun. hergün arıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kullandıgın kısmın farkını isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kavurma said: hergün arıyorlar mı? Alt tarafı ikinci oda üyeliğinin iptali yüzünden aylarca aradılar. Abartmıyorum aylarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bir anımı anlatayım. digiturk aldık. iki yıl kullandık. taahütümüz bitti. sonra bir sene daha taahüt verdik. o sene bittiğinde iptal ettirmek istedik. adamlar decoder blbalbalbayı geri aldı. üstüne scart kablosunu götürmemiştik bayiye. sikindirik scart kablosuna 10 tl istendi. ben hayatımda böyle ibne bir olay görmedim. bunu yapan bayi de, izmir karşıyaka yalının orası. official bayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 lan burdan birisi bana üç yıl abone olsun. sonra vazgeçsin. çorba ısmarlarım lan canın sağolsun abi sonra yine gelirsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bunlar öyle değil tuttuğunu ne kadar silkerse o kadar kâr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 dijiturk şerefsizlik konusunda turkcell ile yarışır. adamın ciğerini sökerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 digiturk gerçekten efsane bi şirket o konuda. sizden en azından scart kablosunu istemişler geri. geri istemeyip, 5 sene sonra 'scart kablosu 403242 lira' diye direkt fatura edebilirlerdi de faiziyle, sonra da pişkin pişkin 'bilmeniz lazımdı, sözleşmede yazıyo işte' deyip 0.004 punto yazıları gösterirlerdi sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi oyle şeyler anlatıyorsunuz kı paşa paşa ödesem mi diye düşünür oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bingildak said: dijiturk şerefsizlik konusunda turkcell ile yarışır. adamın ciğerini sökerler. sanırım aynı grubun şirketi de ondan dfsdfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 up up Digiturk'u 1 sene önce falan iptal ettirdim. Kartı falan da teslim ettim. Tv yok artık evde de Dünya kupası başlıyor, tekrar çıkartayım diyorum televizyonu. Bende kalan decoderi kartsız falan direk uydu çıkışına taksam, ulusal kanallar çıkar mı? Özellikle trtler. Ya da böyle birşeyin olması için yapmam gereken bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 o decoderı kafalarına göre bir zamanda arayıp geri istiyorlar, ayaklarına kadar götürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Yok anlaşmaya göre benim dekoder. 2 yıllık taahhütlü aldığımda benim olmuştu. Hatta kartı istediklerinde de sordum benim dimi dekoder falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 oğlum takıp denesene bize sorcağına sdnfklsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Hoca evde 2 arkadaş kalıyor, masaların hepsi dolu şuan proje yapmaya çalışıyoruz. Yazmak daha kolay geldi hehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar