Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digiturk Üyelik İptal Hk.


totemic

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben 3 ekim 13'de 1 senelik taahhüt vermiştim. 3 kasım itibariyle ilk faturam geldi ben şimdi üyeliğimi iptal ettirsem benden sadece ilk ay yararlandığım indirimin parasını keserler değil mi? yani 12 aylık taahhüt cezası kesmezler sanırım. var mı bu şekilde iptal ettiren daha önce?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir anımı anlatayım.

digiturk aldık. iki yıl kullandık. taahütümüz bitti. sonra bir sene daha taahüt verdik. o sene bittiğinde iptal ettirmek istedik.

adamlar decoder blbalbalbayı geri aldı. üstüne scart kablosunu götürmemiştik bayiye. sikindirik scart kablosuna 10 tl istendi.

ben hayatımda böyle ibne bir olay görmedim.

bunu yapan bayi de, izmir karşıyaka yalının orası. official bayi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

digiturk gerçekten efsane bi şirket o konuda. sizden en azından scart kablosunu istemişler geri. geri istemeyip, 5 sene sonra 'scart kablosu 403242 lira' diye direkt fatura edebilirlerdi de faiziyle, sonra da pişkin pişkin 'bilmeniz lazımdı, sözleşmede yazıyo işte' deyip 0.004 punto yazıları gösterirlerdi sana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
up up

Digiturk'u 1 sene önce falan iptal ettirdim. Kartı falan da teslim ettim. Tv yok artık evde de Dünya kupası başlıyor, tekrar çıkartayım diyorum televizyonu.

Bende kalan decoderi kartsız falan direk uydu çıkışına taksam, ulusal kanallar çıkar mı? Özellikle trtler. Ya da böyle birşeyin olması için yapmam gereken bişi var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...