Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Selamlar Ps3'u satıyorum. Hizlal.com'dan almıstım garantisi devam ediyor yaklasık 7-8 ay oldu. içerik : Cihaz bu http://blogs-images.forbes.com/erikkain/files/2012/07/ps4.png 160 GB 2 adet joystick ( 1gri + 1siyah ) HDMI kablo Oyunlar ( Hepsi orjinal, Hepsi kutu tertemiz. //uncharted 1 hariç// ) Uncharted 1 ( Digital dl hdd'nin içinde ) Uncharted 2 Uncharted 3 Gta V Red Read Redemption Heavy rain Beyond 2 souls The Last of Us Fifa 13 Fifa 14 Skyrim Dead space 1 Dead Space 2 Little big planet 1 Little big planet 2 Assasin's Creed 1 Metal Gear Solid 4 Öyle deli dana gibi saatlerce çalışmış bir makine degil.. Son derece temiz ve sorunsuz. Çiçek gibi baktık. Playstation 4 gelicegi için satıyorum. Fiyat : 1.250 TL + KDV =p Antalya'dan düşünen olursa elden teslimde ederiz.. PS : Oyunları ayrı ayrı satmıyorum arkadaşlar. Komple bu şekilde vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 150 lira hibe edeyim de buna 1250 lira verecek adam gitsin 4 alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bu kadar oyunu ps4 veriyosa sen etme hibe ben veriyorum 150 lira hemen alsın hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 oyunlarla beraber satman zor ya. ayrı ayrı dusun. bi de 7-8 ay once gidip manda kasa ps3 niye aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bu kampanyadaydı ve minik olan 12gb diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Oyunları falan ayıramam abi gta 5 , fifa 14 , last of us , beyond 2 souls şu dördü : 600 lira zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 zor ya o fiyata , paralı bi orta yaş eleman hevesi gelirse belki alır yoksa ı-ıh skfosdkofsdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Abi 4 oyun nasıl 600 lira ikinci el hemde anlamıyorum nereden alıyosunuz siz? Bunların sıfırları 400 lira yazıcoğlunda , ikinci el satıyosun bi de. 1250 lira ps3e isteyip sonra da uygun bulmak gerçekten çok epikmiş. 1250 lira veririm diyosan aynısından sınırsız sayıda satabilirim sana. Hani baltalamak değil amacım ama kimse de kazıklanmasın bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 helalinden bir dürüm çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi adam oyunların parasına değer biçmiş zaten bence alete dğl , oyunlar temiz kullanılmamış falan demiş kaodkaos hani 0 almayın gelin benden alın ps3 de vericem yanında hepsi 1250 lira hesabı , ama işte alan cıkmaz tek tek satmak en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Yalnız ederi var aslında. Oyunlar cidden iyi. Ama oyunlarla birlikte kimse almaz. Tek tek satmakta harbiden baya bir uğraş ister. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Tek tek satmaya kalkarsa zaten 1250 liradan az ediyor , toptan alan adamın ayrıca daha indirimli alması lazım. Dürümü kaşarlı olarak arttırıyorum fiyatı. Yanında bi kola da ikramım olsun. Red Read Redemption Heavy rain Fifa 13 Skyrim Dead space 1 Dead Space 2 Little big planet 1 Little big planet 2 Assasin's Creed 1 Metal Gear Solid 4 Şu oyunlar harbiden 3 kuruş etmeyecek duruma geldi , oynamayan kaldıysa bu saatten sonra ancak o alır , oynamamış adamda mağaradan yeni çıktığından normal bence o fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 mithat sen bi fiyat söle onu güncellicem abi..söle abi. ederi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mithat said: Tek tek satmaya kalkarsa zaten 1250 liradan az ediyor , toptan alan adamın ayrıca daha indirimli alması lazım. Dürümü kaşarlı olarak arttırıyorum fiyatı. Yanında bi kola da ikramım olsun. Red Read Redemption Heavy rain Fifa 13 Skyrim Dead space 1 Dead Space 2 Little big planet 1 Little big planet 2 Assasin's Creed 1 Metal Gear Solid 4 Şu oyunlar harbiden 3 kuruş etmeyecek duruma geldi , oynamayan kaldıysa bu saatten sonra ancak o alır , oynamamış adamda mağaradan yeni çıktığından normal bence o fiyat. Mağaradan dünyaya: Sadece Red Dead ve Skyrim oynadım bu listeden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Hep beraber satacaksan 917.61 tl ediyor tam. Neye göre salladıysam demeyin , ebayde hepsinin en ucuzuna baktım :D Şaka bir yana , hepsini beraber satmayı başarabilirsen zaten 1250ye de alır alan 100 lira 200 lira indirim yapman gerekmez , hatta cidden hepsini alacak adam der , 1000 lira yap aliim falan der bişi der. Sıkıntı fiyattan ziyade hepsini birarada satıyor olmanda . Hepsine ayrı ayrı bir fiyat biç , toptan alımlarda indirim yap bence gayet gideri olur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Ebay'i niye baz alıyorsun ki? Burası Türkiye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Ne biliim şuan ulaşabileceğim tek yer o . Yarın bi gün yolum yazıcıoğluna düşerse bi sorarım ne kadar eder bunların tamamı diye onu yazarım senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kdv de ciddi değilsen bir 150 lira fln fazla fiyat. 1100 e rahat gitmesi gerekir ama diğer yandan bu oyunların hepsini birlikte alacak adam sayısı da çok az. tek tek satarsan bu kez elinden çıksın diye çok fiyat düşmek zorunda kalırsın. dursun oyna bence sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 İş güç yok galiba hesap kitap falan yapmışsın epey. Sorun PS4'ün çıkıyor olması ve eski kasa 160gb PS3'ün fiyatının çok çok düşecek olması. Oyunların ederi neyse GG'de gider zaten. Kimse yanında oyun var diye 160gb eski kasa PS3'e o kadar para vermez. Verecek olan adam da PS4'ten haberdardır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Ayrı ayrı sat cebine para girsin. Öyle beklersin sonra 1250tl verecek birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 700-800TL nin ustune kimse para vermez bence. Sonucta 2.el oyunlarin cogu ucuza alinabiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 benim ps3'te oynamak istediğim 3-5 tane oyun var, sırf onun için bi ps3 alasım var ama fiyat uçmuş gitmiş bu ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi fifa 13le fifa 14ü aynı anda ea bile satmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Oyunlar falan çok ii, fiyat 1 yıl önce olsa süper ama ps4 çıkacak iken bu parayı verebilecek adam onu bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Abi nintendonun sevdiğim yanı bu 10 sene önce çıkan oyunu hala ilk çıktığı gün fiyatına satılıyor .dfsg ps3 çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar