Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Karea said: ahaha lan gitti bnm key neyse hayvanlar 15 tl sebeplendi arada bari gerçek somon için aldım ben onu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Somon çok pis yiyon milleti ha 7 sülale aynı hesap mı kullanıyorsunuz sdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 fakirlik işte varsa fazla hesap ver de kurtulak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 sabonis said: daha başlamadı lan sakin tüh. yere serecektim adamı işte neyse sadkjasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Ne yapıyoruz şimdi? Program nedir? Ona göre yarınımızı, rakımızı ayarlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 şimdi ben yarın gece kapışacaksam saat fln konuşmak lazım ne zaman belli olacak chart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 o bracket mı geçerli ki, adam sayısı arttı değişmiştir herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 cmtesi akşamı evde kalan var mı ki? gece geç saat yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 gece geç işte 1 olur 2 olur geç dediğiniz 5 6 fln sa sabaha karşı, dayanamıyorum artık o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 gece geç olacağına sabah erken olsun ? 10 da başlar sabah gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 her tur için milletin oynamak için 3-4 günü olur, o dönemde oynayamazlar ise ikisi de elenir veya biri hiç saatini uyduramamıştır o çekilir, diğeri çıkar üst tura. falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bana her saat uyar ama sosyal adamlarda var aramızda onlar için diyorum. cumartesi gecesini hepimiz mi evde geçiricez yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ücünbirinden açıklama bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 sıralama belli olursa sayet rakipler kendi aralarında saat belirleyebilirler gun icerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bu gece 12 - 1 vs gibi training yapalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bu satın mı alınıyor betada mı nedir bende istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 herkese selamlar, son haliyle, eğer atladığım kimse yoksa, liste şu şekilde: http://challonge.com/y2grmv2n/participants_new bracketler de şu şekilde: http://challonge.com/y2grmv2n gelen geldi, daha fazla beklemeye gerek yok sanırım 27 kişiyiz. herkes rakibini eklesin ve ilk tur maçlarını çarşambaya kadar bitirmeye çalışsın, çılgın bir acelemiz yok bence :) maç sonuçlarınızı burdan paylaşın ki bracketleri ona göre güncelleyebileyim. herkese başarılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ufak bir hatırlatma: deckler konusunda bir kısıtlama yok, maç öncesi, arası ve sonrası rakibinizi fazla baymadan istediğiniz şekilde güncelleme yapabilirsiniz. best of 3 oynuyoruz, 2 win alan turu geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 observer vs gibi bir sistem var mı ? Belki final maçı filan yayınlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Bildigim kadarıyla suan yok oynayanın stream yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ağlamam sonuç vermiş ilk turu bay geçmişim. asdffadsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Oha şu başlığı görünce farkettim , bütün paticik ahalisi komple bu oyuna mı yüklenmiş? Kimse niye dürtmüyo lan beni aga sende al oyna hepimiz burdayız diye , du hemen eve gidince bakiim neymiş bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 benim anlamadığım niye 5 kişi pas geçiyor, bay dediğin 1 olur tek sayıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Somon said: benim anlamadığım niye 5 kişi pas geçiyor, bay dediğin 1 olur tek sayıysa bir farkı olmazdi 2^n tutmadigi icin o 5 kisiden 4unu 2li kapistirsaydik diger taraftan 2 kisi burdan 1 kisi gelecekti yine 1 kisi bay cikacakti her artik icin. ustelik ayni kisilerin 2 defa bay gecme ihtimali olacakti. ayrica tamamen random, sistem o sekilde ayarliyor, rahat olun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bence bekleyip 32 olaydık. nolacak ki 2-3 gün daha beklesek, 5 kişi kalmış şunun şurasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar