Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Arkadaş nefret ediyorum şu hastalık öncesi hal durum ve tavırdan. belim boynum ağrıyo, akıntım var hepsine tamam ama bu nefes verince ejderha hissiyatı çıldırtıyo beni. kafamı kesip atıcam çöpe ya yeter. uyku uyutmaz ayakta durdurmaz, yemek yedirmez sigara içirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 o ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 drop var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Kefir ic abi iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 gogo strepsil bal&limon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 kimsem yok Nako ilaç getiricekti gelmedi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 koawsdsfsoasddfkso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 uffff hasta olsam da tylol hotla sigara içsem şöyle güzel güzel oh missss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Yarın geliyorum http://i1.ytimg.com/vi/dtkPH7b5P14/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bizim bi arkadaş da aynı böyle ejderha gibi hissediyodu kendisini sonra öldü ama sonra resledik şu an çok iyi ertesi gün geldi bir gün ejderhaya dönüşürsem beni senin öldürmeni istiyorum dedi ama- diyordum ki parmağını dudaklarımın üstüne koydu ve şş, bunu senden istemek yeterince zordu lütfen bana kendimi tekrar ettirme dedi daha sonra ateşli bir şekilde sevişmeye başladık adeta onun bedeni nerede bitiyor benimki nerede başlıyor anlayamıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 *dikkat yukarıdaki hikaye gey içerik barındırmaktadır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Abi birbirinize nefes filan vermeyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bi nefes çek bişeyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 sdf ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Kendini böyle ejdarha gibi güçlü filan mı hissediyorsun yoksa mideni yanık gibi mi hissediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yanıyo abi adamın içi magma çukuru gibi onu belirtmiş kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Boğazın mı yanıyor, miden mi yanıyor. Duruma uygun bir şeyler iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ben kendimi sadece çok fazla çiğ köfte yersem dragon gibi hissediyorum. klozet bükmüşlüğüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Saeros said: bizim bi arkadaş da aynı böyle ejderha gibi hissediyodu kendisini sonra öldü ama sonra resledik şu an çok iyi ertesi gün geldi bir gün ejderhaya dönüşürsem beni senin öldürmeni istiyorum dedi ama- diyordum ki parmağını dudaklarımın üstüne koydu ve şş, bunu senden istemek yeterince zordu lütfen bana kendimi tekrar ettirme dedi daha sonra ateşli bir şekilde sevişmeye başladık adeta onun bedeni nerede bitiyor benimki nerede başlıyor anlayamıyordum http://tr.wikipedia.org/wiki/Nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 noyzura topiği diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sdkgaokosdog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Kaliteli su içeceksin sadece. Bol bol düzgün su iç. Bağırsağın da filan bir şey olsaydı kefir veya turşu derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 patron geliyo sağolsun triple iğne diye bişey varmış vurduracaz bakalım. kadın inanmadı heralde hastayım gelemiyorum bugün deyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar