axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Adam rpg demiş çançinçon dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Popeye said: arcane said: Vampire the Masquerade: Bloodlines, oynamadıysan inanılmaz bir atmosfer vardır bunda. 12/10 o derece. Sword da var, sorcery de var ama sword & sorcery oyunu değil :P Modern zaman. Atmosfer diyince aklıma gelen top oyunlardan olduğu için yazma zorunluluğu hissettim. Bir de oyunda Giovanni'ler var nickini görünce aklıma geldi sdf. gercekten hic bir rpgde gelmedi boyle bir atmosfer. bir thief dark project bir bu oynadigim en harika atmosfere sahip oyunlar. oynamadiysan kesinlikle oyna bloodlinesi korkudan oynuyamıyorum ben bu oyunu ya çok fena atmosferi var 4kere kurup 4ünde de mansiona gelip siliyorum geçemiyorum orayı bir türlü korkudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 harbiden. üzgünüm gerge ama burası şampiyonlar ligi sdf. http://www.youtube.com/watch?v=diLJNT8PH60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 sword & sorcery diyen adama modern, post-apo filan ne kadar alakasız oyun varsa saymışsınız lol. shishkebob'ı kılıçtan, stimpak'i sorcery'den mi saydınız ehueh morrowind, oblivion, skyrim. atmosfer güçlü, rpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Dark Souls. git gud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Avadon'da armosfer çok iyi bu arada, onu oyna derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Cok guclu atmosferi olan RPG demiş. sword&sorcery'den ödün verirse orgazmik atmosfer var. Yazmasak olmazdı. Bakın diyorum adamın nicki Giovanni, gel de Bloodlines tavsiye etme, kolay mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yahu gerge kusura bakma da hipster power over 9000 olmuşsun. avadon ve atmosfer nedir abi: http://3.bp.blogspot.com/-tRyfuOJIAgA/T4PPzkxglXI/AAAAAAAAfDE/VuZrc6pdGEA/s640/Avadon+The+Black+Fortress1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Geçen sene çıkan Avadon var, oldschool rpg. Gameplay sıkıcı biraz ama. Grafikler falan da eski stil. Yarısında çıkmıştım ben :p Ekleme: Oeeeh herkes bir anda Avadon yazmış, muhteşemmiş gibi asdjlakj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 avadon mmh http://i.imgur.com/DBNaOb8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu yavaştan a-rpg'ye çeksek mi? İyice alevlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Atmosfer ile grafiğin ilgisi ne? Avadon dünyasına çekmesi yönünden son yılların en iyi oyunu. Immersion 10/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Selamisahin said: Konuyu yavaştan a-rpg'ye çeksek mi? İyice alevlensin. üzerime rahat bişeyler giyip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 arpg'ye çekildi zaten geçen sayfada, gözünüzden kaçtı sanırım ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 GERGE said: Atmosfer ile grafiğin ilgisi ne? Avadon dünyasına çekmesi yönünden son yılların en iyi oyunu. Immersion 10/10. grafik de dünyasına çekmesine etki ediyor. hatta art/konsept atmosfer için en önemli öğe. burada yapım kalitesini etkileyen öğeler yazılı öğelerden çok daha etkili çünkü direkt olarak duyu organlarına etki ediyor. avadon'da immersion 1/10. 1 puanı da üzülmeyin diye verdim tbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Jim_E_Rustler said: Dark Souls. git gud fazla ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 başlığı okuyunca aklında bloodlines gelmeyenler çıkabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 op'u okuyunca aklına bloodlines gelenler çıkabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 çok güçlü atmosfer denince bloodlines aklına gelmeyenler kötü olmaya devam edebilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 sword & sorcery denince bloodlines aklına gelenler bozulmuş hafıza bankalarını düzelttirmeye gidebilir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Claiborne said: Jim_E_Rustler said: Dark Souls. git gud fazla ağır. Get. Gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 peki. herkese gelmez şeklinde düzelteyim o mesajımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ama kırıldım yani. sign'ımı okşarsan barışabiliriz http://i.imgur.com/kjDXtkz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Claiborne said: peki. terbiyesizleşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 kusura bakma ama biri sana da git gud dese aynısını yapardın saeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar