Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 gayet ucuz aslında şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi arallık bir şey yoktu zaten oyunlar felan hep 75 euronun altında isteyen kargo parasını verip getiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 150 € ' ya kadar gumruk giderleri yok ama spedisyon yapana yine parasini vereceksin. yukun tipine gore %22 kdv harici birde belirli bir % gumruk gideri eklenir. senin dedigin olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Yurtdışından ilaç veya ek besin alsak gümrükte sıkıntı yaşanır mı acaba http://www.ebay.com/itm/3-Pack-of-GLYCO-FLEX-III-360-Chewable-Tablets-/230703258646?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b6fc5c16 şundan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 reampage said: abi arallık bir şey yoktu zaten oyunlar felan hep 75 euronun altında isteyen kargo parasını verip getiriyordu. 400 liraya d3 ce sattı adamlar nasıl 75 europnun altında. normal klasik oyuna niye para vereyim steam falan varken. CE tarzı şey için paket alınır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 İlk sayfadaki resmi gazete linkindeki ekte 150€'yla ilgili bir şey yok muydu? Sanki vardı gibi geliyor ama göremiyorum şimdi, neresindeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Rhom said: Yurtdışından ilaç veya ek besin alsak gümrükte sıkıntı yaşanır mı acaba http://www.ebay.com/itm/3-Pack-of-GLYCO-FLEX-III-360-Chewable-Tablets-/230703258646?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b6fc5c16 şundan bahsediyorum. glukozamin burda da var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Abi hem zor bulunuyo Tr'de hem de yurtdışıyla çok fiyat farkı var. Geçmiyomuş galiba gümrükten anca yurtdışından gelirken alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 o tip şeylere bi yasak gelmişti galiba geçen senemiydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Esh said: Rhom said: Yurtdışından ilaç veya ek besin alsak gümrükte sıkıntı yaşanır mı acaba http://www.ebay.com/itm/3-Pack-of-GLYCO-FLEX-III-360-Chewable-Tablets-/230703258646?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b6fc5c16 şundan bahsediyorum. glukozamin burda da var abi. Ben şu zayıflama ilaçlarından getirtttirdim, çok sağlam bir site var. Hiçbir şekilde de takılmadı. İlaçtan kastım tabii vitamin, zayıflatıcı damla, zinc felan. Çok manyak ürünler var, siteyi de google araştırırken keşfettim. Adamlar resmen free postage felan amme hizmeti yapıyolar, 35 ülkeden de gönderim yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 yaz hacı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Gönderi takipsiz yollattığım bazı blurayler adresime gelmiyor. Gümrükteki memurların kutuyu açıp içindekileri beğenerek alma şansları gayet var değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Afterdeep said: Gönderi takipsiz yollattığım bazı blurayler adresime gelmiyor. Gümrükteki memurların kutuyu açıp içindekileri beğenerek alma şansları gayet var değil mi? oha bende gumrukte calisicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 incdarkness said: Afterdeep said: Gönderi takipsiz yollattığım bazı blurayler adresime gelmiyor. Gümrükteki memurların kutuyu açıp içindekileri beğenerek alma şansları gayet var değil mi? oha bende gumrukte calisicam Ben bunu hep düşünüyorum ve çok olası, bazen gönderilerim bana ulaşmıyor, hep ulaşan şeyler neden ulaşmaz? Tamam belki yurtdışında da bir katakulli oluyordur ama gönderide takip numarası yok ise zaten nerede olduğunu bilemiyorsunuz. Cebe atılması çok olası bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Gümrüklerde neler dönüyo bi bilseniz adhfdgsfrags. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Benim arkadaşın babası doğuda gümrükte çalışıyor.Daha yeni 140 bin tl lik araba aldı.Şimd ev bakıyor,beşiktaş taraflarında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Dark_Soul said: Benim arkadaşın babası doğuda gümrükte çalışıyor.Daha yeni 140 bin tl lik araba aldı.Şimd ev bakıyor,beşiktaş taraflarında :) oha saka degil dimi bu? gumrukte calismak icin napilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 En büyük vurgun deniz gümrüklerinde olur. 150 euro olayı yalan mı oldu şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ufak yaşta giricen 4-5 sene zaten birşey koklatmazlar sana.Gümrük memurları da değişiyor sürekli,3-5 yılda bir büyük çaplı rüşvetçi kaçakçı gümrükçü olayı ortaya çıkıyor,batı gümrüklerinde,o gümrükteki tüm memurlar değişiyor. En sağlam kaçakçılık işleri,doğu tarafındaki gümrüklerde oluyor, yalnız doğulu değilsen yada orda çok sağlam yakınların yoksa,ordaki gümrükte işe girmen imkansız gibi birşey.Ordaki tezgah saltanat gibi devam ediyor ,babadan oğula,amcada-yeğene falan.Gümrük memurlarının değişmesi de birşey değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 gümrüklerde gerçekten tahmin ettiğinizden daha büyük olaylar dönüyor, her gün gümrükte ciddi miktarda mal kalıyor, vergisi ödenmemiş işlemi yapılmamış, girmesi yasak (telefon vs) ya da kargoda zarar gördüğü için teslim alınmamış (arabalar dahil buna, sigorta vs olaylarından dolayı.) bu mallara ne oluyor, nasıl satılıyor, para nereye gidiyor bir destan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 o mallara çökelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Benim memurum işini bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 O mallar çok enteresan satılıyor. Bazıları açık arttırmaya giriyor, bazıları da adamın keyfine göre. Benim yakında var bi tane gümrükte kalan malları satan yer. İçerde ne ararsan var. Adamın teki oturuyor, bazen kankaları falan oluyor yanında, gün boyu sohbet muhabbet modundalar. Bi de tv + çay. Bişey almak isteyip sorunca getir bi bakıyım diyor, veya zahmet ederse kendi kalkıp bakıyor. Kafadan bi fiyat söylüyor şu kadar diye. Adam söylemeden şu kadar olur mu falan diyince abzürd bişey söylemediysen kabul ediyor adam. Veya 2. gidişinde adam kaç demiştik sana diyor vs. Bu durumda bi sürü malı kendilerine alıyorlardır, gayet rahat bi ortam bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 abi gümrükte rüşvet raiç bedeli olan kabul edilmiş, logistik firmalarının total kar zararlarını onuda dahil ederek hesapladıkları bir bedel ya. firmalar zamanla yarıştığı için ufak tefek evrak hataların direk kısa yoldan çözüyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 e biz de bir ara bakalım madem oraya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar