Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gümrük sınırı 150 euro mu oldu ?

Masticore

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

abi arallık bir şey yoktu zaten oyunlar felan hep 75 euronun altında isteyen kargo parasını verip getiriyordu.

400 liraya d3 ce sattı adamlar nasıl 75 europnun altında.

normal klasik oyuna niye para vereyim steam falan varken. CE tarzı şey için paket alınır zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Rhom said:

Yurtdışından ilaç veya ek besin alsak gümrükte sıkıntı yaşanır mı acaba
http://www.ebay.com/itm/3-Pack-of-GLYCO-FLEX-III-360-Chewable-Tablets-/230703258646?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b6fc5c16 şundan bahsediyorum.

glukozamin burda da var abi.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Rhom said:

Yurtdışından ilaç veya ek besin alsak gümrükte sıkıntı yaşanır mı acaba
http://www.ebay.com/itm/3-Pack-of-GLYCO-FLEX-III-360-Chewable-Tablets-/230703258646?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b6fc5c16 şundan bahsediyorum.

glukozamin burda da var abi.

Ben şu zayıflama ilaçlarından getirtttirdim, çok sağlam bir site var. Hiçbir şekilde de takılmadı.

İlaçtan kastım tabii vitamin, zayıflatıcı damla, zinc felan.
Çok manyak ürünler var, siteyi de google araştırırken keşfettim. Adamlar resmen free postage felan amme hizmeti yapıyolar, 35 ülkeden de gönderim yapıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

Afterdeep said:

Gönderi takipsiz yollattığım bazı blurayler adresime gelmiyor. Gümrükteki memurların kutuyu açıp içindekileri beğenerek alma şansları gayet var değil mi?

oha bende gumrukte calisicam

Ben bunu hep düşünüyorum ve çok olası, bazen gönderilerim bana ulaşmıyor, hep ulaşan şeyler neden ulaşmaz? Tamam belki yurtdışında da bir katakulli oluyordur ama gönderide takip numarası yok ise zaten nerede olduğunu bilemiyorsunuz. Cebe atılması çok olası bence...
Sosyal ağlarda paylaş

Ufak yaşta giricen 4-5 sene zaten birşey koklatmazlar sana.Gümrük memurları da değişiyor sürekli,3-5 yılda bir büyük çaplı rüşvetçi kaçakçı gümrükçü olayı ortaya çıkıyor,batı gümrüklerinde,o gümrükteki tüm memurlar değişiyor.

En sağlam kaçakçılık işleri,doğu tarafındaki gümrüklerde oluyor, yalnız doğulu değilsen yada orda çok sağlam yakınların yoksa,ordaki gümrükte işe girmen imkansız gibi birşey.Ordaki tezgah saltanat gibi devam ediyor ,babadan oğula,amcada-yeğene falan.Gümrük memurlarının değişmesi de birşey değiştirmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gümrüklerde gerçekten tahmin ettiğinizden daha büyük olaylar dönüyor, her gün gümrükte ciddi miktarda mal kalıyor, vergisi ödenmemiş işlemi yapılmamış, girmesi yasak (telefon vs) ya da kargoda zarar gördüğü için teslim alınmamış (arabalar dahil buna, sigorta vs olaylarından dolayı.) bu mallara ne oluyor, nasıl satılıyor, para nereye gidiyor bir destan herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

O mallar çok enteresan satılıyor.

Bazıları açık arttırmaya giriyor, bazıları da adamın keyfine göre.

Benim yakında var bi tane gümrükte kalan malları satan yer. İçerde ne ararsan var. Adamın teki oturuyor, bazen kankaları falan oluyor yanında, gün boyu sohbet muhabbet modundalar. Bi de tv + çay.

Bişey almak isteyip sorunca getir bi bakıyım diyor, veya zahmet ederse kendi kalkıp bakıyor. Kafadan bi fiyat söylüyor şu kadar diye. Adam söylemeden şu kadar olur mu falan diyince abzürd bişey söylemediysen kabul ediyor adam. Veya 2. gidişinde adam kaç demiştik sana diyor vs.

Bu durumda bi sürü malı kendilerine alıyorlardır, gayet rahat bi ortam bunun için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...