sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Alınır mı? Anneme araba alıcaz tutturdu bir bu bir fiat500L. 100 tane araba önerdik yok bunları istiyormuş. Ben de dedim juke olsun bari en azından fiat değil. Var mı nissan kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 mat siyah alcaksanız neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Var bizde bir tane. Spor paket, dizel. Full + full herşeyiyle. Halamın arabası, aldığında satıcı tek demişti Türkiye' deki. Ben çok seviyorum bu arabayı, epey konforlu, gidişi fln çok iyi motoru zaten ortak motor dacia, renault, nissan. Piyasada da epey var, satarken zart diye satarsın sıkıntı olmaz. Tipini seviyorsan ve paran varsa alınabilecek araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ici cok dar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 nissana binmedim ama dışarıdan görüldüğü kadarıyla arkada oturan rahatsız olur biraz. 500 L'in kasasını beğeniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Güzel araba.. Klasik reno motoru iyi iş çıkartıyo. Süspansiyonları iyiydi.Yüksek araba isteniyorsa sürüş pozisyonu da iyi. Ama boşunu alcaksanız almayın. Bi de sıfır almayın çok oldu kasa çıkalı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Zamanında çok laga luga etti herke ama bu KIROZOVIR arabaların geleceği var arkadaşlar. Bakın demedi demeyin, şehir için tasarlanmış cipimsi yüksek araçlar ve iki renkli araçlar yıllarına geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 iyi juke atar ganklerden kaçarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Renault captur u çok beğendik ya içi dışı fiyatı bir harika dostum. Juke 2. Sıraya düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bu juke'a binen erkekler var ya ne kadar komik duruyor anltamam sdfds. tam bir anne tam bir kız arkadaş arabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Babamda var jukeun 1.5 dizel boş modeli. Kullanımı falan güzel park etmesi kolay. ama polodan sonra cok gürültülü gelio bana motor. Bide arkada oturana eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Captur'un bir de güzel bir kahverengisi var ki hm hm hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Benim arkadaşta var da bunun kasası çok kötü ya, böyle anaokulu çocuklarına tasarlatmışlar falan gibi geliyor özellikle ön kısmı... Onun dışında hiç sürmedim bir şey bilmiyorum da FIAT al daha iyi tasarım için... Juke nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/98/Geneva_MotorShow_2013_-_Renault_Captur_white_with_black_roof.jpg bunu aldık gibi, yarın el sıkışmaya gidicez. Ben baya beğendim, güzel indirim de yaptılar. Renk de siyah beyaz çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Red said: bu juke'a binen erkekler var ya ne kadar komik duruyor anltamam sdfds. tam bir anne tam bir kız arkadaş arabası. abi şuna binen kız göstern silkeyim bi dakkasında evlenirim nissan gtr motoru var içerisinde ferrari tokatlıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 captur'un içini nasıl beğenirsin ya. adamlar erikli şişelerini eritip iç malzeme yapmışlar. ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 erikli kaliteli olm işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 juke içine binene kadar hiç cazip gelmiyor. Ama oturması sürmesi falan çok güzel. reno marka arabalara tövbeliyim artık. bidaha asla. juke, mazda3, corolla ve astra arasında kaldık bizde bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 İyi la işte. http://www.gmotors.co.uk/news/wp-content/uploads/2013/01/Renault-Captur-interior.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 oturcak yer yok arabanın içinde sadece mini etekli fransız hatunlar binebilsin diye yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 hangi paketi ne kadara anlastiniz sormasi ayiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 1.2 benzinli 130 beygir mi ne full paket (r-link mi ne saçma sapan bir şey vardı o hariç) 58000. 15000'i 0 faizli kredi şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Dragonfire said: reno marka arabalara tövbeliyim artık. bidaha asla.juke, mazda3, corolla ve astra arasında kaldık cuk dediğin zıkkımın motoru başta olmak üzere en az %50 si reno üretimi iken renoya bok atmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 motoru renoysa sorun yok AMA MOTOR KAPAKCIKLARI RENOYSA SORUN VAR yada arabanın geri kalan parçaları renoysa sorun var ondan reno motorlu arabalar ok renolar bok logara gırdın dıye motormu duser lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 gearbox da reno yapımı olabilir. keza cuk un fitesde reno12 ts gibi kafasına göre sallanıp duruyodu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar