Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nissan Juke

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var bizde bir tane. Spor paket, dizel. Full + full herşeyiyle. Halamın arabası, aldığında satıcı tek demişti Türkiye' deki. Ben çok seviyorum bu arabayı, epey konforlu, gidişi fln çok iyi motoru zaten ortak motor dacia, renault, nissan. Piyasada da epey var, satarken zart diye satarsın sıkıntı olmaz. Tipini seviyorsan ve paran varsa alınabilecek araba.
Mesaj tarihi:
Güzel araba.. Klasik reno motoru iyi iş çıkartıyo. Süspansiyonları iyiydi.Yüksek araba isteniyorsa sürüş pozisyonu da iyi. Ama boşunu alcaksanız almayın.

Bi de sıfır almayın çok oldu kasa çıkalı sanırım
Mesaj tarihi:
Zamanında çok laga luga etti herke ama bu KIROZOVIR arabaların geleceği var arkadaşlar.

Bakın demedi demeyin, şehir için tasarlanmış cipimsi yüksek araçlar ve iki renkli araçlar yıllarına geliyoruz.
Mesaj tarihi:
Babamda var jukeun 1.5 dizel boş modeli. Kullanımı falan güzel park etmesi kolay. ama polodan sonra cok gürültülü gelio bana motor. Bide arkada oturana eziyet
Mesaj tarihi:
Benim arkadaşta var da bunun kasası çok kötü ya, böyle anaokulu çocuklarına tasarlatmışlar falan gibi geliyor özellikle ön kısmı...

Onun dışında hiç sürmedim bir şey bilmiyorum da FIAT al daha iyi tasarım için...

Juke nedir lan
Mesaj tarihi:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/98/Geneva_MotorShow_2013_-_Renault_Captur_white_with_black_roof.jpg

bunu aldık gibi, yarın el sıkışmaya gidicez. Ben baya beğendim, güzel indirim de yaptılar. Renk de siyah beyaz çok hoş.
Mesaj tarihi:
Red said:

bu juke'a binen erkekler var ya ne kadar komik duruyor anltamam sdfds. tam bir anne tam bir kız arkadaş arabası.

abi şuna binen kız göstern silkeyim bi dakkasında evlenirim

nissan gtr motoru var içerisinde ferrari tokatlıyor lol
Mesaj tarihi:
juke içine binene kadar hiç cazip gelmiyor. Ama oturması sürmesi falan çok güzel. reno marka arabalara tövbeliyim artık. bidaha asla.
juke, mazda3, corolla ve astra arasında kaldık bizde bakalım ne olacak.
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

reno marka arabalara tövbeliyim artık. bidaha asla.
juke, mazda3, corolla ve astra arasında kaldık

cuk dediğin zıkkımın motoru başta olmak üzere en az %50 si reno üretimi iken renoya bok atmak?
Mesaj tarihi:
motoru renoysa sorun yok
AMA MOTOR KAPAKCIKLARI RENOYSA SORUN VAR
yada arabanın geri kalan parçaları renoysa sorun var

ondan reno motorlu arabalar ok
renolar bok

logara gırdın dıye motormu duser lan
  • Yeni Oluştur...