fenn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Kaçak elektriği AİHM e şikayet etmemişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Faturada toplam tüketim miktarını kw/h cinsinden yazıyordur. O bedeli 0,36TL ile çarparsan fatura bedeline ulaşırsın. Farklı bir rakam çıkarsa tüketim dışında bir ücret kitliyorlar demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yerleşim yerleri arasında fiyat farkı oluyor bu 1 bi de bi cihaz var alıp takıyosun prize, %20-30 düşürüyo tam ne olduğunu bilmiyorum bizde var öyle yıllardır takılı durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 2 kişi 3+1 aylık 100 e yaklaştı. geçen sene yazın 50 kışın 70 lerde gezerdi. ama arada ısıtıcı ve nem alma cihazı çalıştırıyoruz fln. 1 desktop (650w cpu) geceleri açık 1 laptop gerisi normal ev eşyası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Hepsi teyyipin sorumluluğunda aga yapcak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ben evde tek kalırken 70-80 lira arasında fatura ödüyordum ailem (anne baba kardeş) geldi fatura gene 70-80 arası geldi :) yaşasın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Eve ilk girdiğim ay 480 lira falan elektrik faturası gelmişti. Saniyede bir watt atıyordu sayaç. Adamları çağırdım gelip baktılar, bir halt yok diye geri döndüler. Paşa paşa ödedim 480'i. En sonunda tesisatçıyla birlikte tekrar çağırdım, tesisatçı bunları dövmüş galiba. Sayaç bozulmuş, sistem çökülmüş diye tutanak tutup gittiler. 3 ay sonra mı 4 ay sonra mı ne anca mahsup etmeye başladılar kullandığım elektriği faturadan. Şimdi 30 kuruş falan veriyorum elektriğe. BEDAVA ELEKTRİK KULLANIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 3 kişi yaşıyoruz evde kışın 130-150 lira, yazın 350 lira geliyor. tatil beldesi oldugu için fiyat farkı var. sizin faturaları görunce deliriyrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bizim de yukarıdaki gibi. izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 HakkiYendi said: yerleşim yerleri arasında fiyat farkı oluyor bu 1 bi de bi cihaz var alıp takıyosun prize, %20-30 düşürüyo tam ne olduğunu bilmiyorum bizde var öyle yıllardır takılı durur 3 tane taksan %90 düşürüyor mu? hatta 4 tane arka arkaya taksan böyle çoklu prizleri birbirine bağlayarak elektrik bilem üretebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar