barnacle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 sanssizsansli said: la türkçede bi kız gelip beni yönetir misin derse ben de seks anlarım nesi var ki bunun. erkek diyince şaşırıyosun ama işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bence trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 barnacle said: sanssizsansli said: la türkçede bi kız gelip beni yönetir misin derse ben de seks anlarım nesi var ki bunun. erkek diyince şaşırıyosun ama işte abi senin adına üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 FRIENDZONED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 chill baslar, yavas yavas isinir abi, sen git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 kız çok sıcakmış soğut beni diyor nası yapcaksan bilmiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yav said: hep de uslu kızlar sarıyo abi ya niye böyleyim tipte var bi cenabetlik heralde o değil de son 23 senedir bana da böyle oluyodu hep. son 1 senedir falan epik bi değişiklik var. uslu kızlar bile bana yaramazlık yapmaya geliyolar. ne değişti acaba son bi senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 maaşına zam mı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 elin para gördü tabi ama sen coolluğuna entelektüelitene falan yoruyosundur şimd hhehe sincaap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 o değil de sonuç olarak ilk mesajda sorduğum şey seks mi demek? sevişmek istemiyorum kızla ona göre muhabbetimi keseyim yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ahah yok be, gerçekten az para kazanıyorum. hani öyle büyük bi şirketin entry level maaşı bile değil. 2000 lira dahi değil ya. o kadar az. o yüzden etkisi olma imkanı yok, henüz 'ben susayım, param konuşsun' diyemiyorum dfsgff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bu da tam züppe çocuğun orta sınıf kız tavlama numarası, valla ben de fakirim bak gerçekten ama çok iyi çocuğumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ben insanları sınıflandırmaya karşıyım :) konuya dönersem, bence sevişelim dememiş direkt olarak ama sevişmeye gidebilecek bi akşamın başlangıcı olabilir dostum. yani den kamon en çil beybi deyip birkaç bira alıp pofuduk ama iki kişilik yumuşak bir koltuğa kurulup üstüne battaniye alıp 5. sınıf saçma sapan bir film açmalık bir mesaj olmuş. filmin yeterince kötü seçersen 4. dakikayı bitirdiğin anda sekse başlamış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yeterince sıkıcı film önerim, son hava bükücü. dünyanın en boktan filmleri sıralamasında 3. sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 yapıştır ve ateşle, sonra yasla babam yaslaa diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 silkele beni demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 yav said: ne demek yav bu tam emin olamadım, seks mi diyor? said: because, man. i wanted to chill with you. kız mevzu olabilri o sebeple onunu kesmeyelim destek olalım diyorum gel birader relax bi ortam yapalım. takılalım diyor özetle. yane böle dansa gidelim çılgın sevişelim yada smokinleri çekip opera izlemek felan değil aşortmanları çekip birer göbekli efes açıp film falan bakarız diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 hap var cigara var ex var toz var roj var hepsi var yağni demiş rahatlıyalım demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 seninle kafa dinlemek rahatlamak istemiştim. diyor. ama sıçıp batırmışsın kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sadece sürtünelim demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 İskandinav dimi kız? ben biliyodum abi hep üşür bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar