Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i wanted to chill with you

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav said:

hep de uslu kızlar sarıyo abi ya niye böyleyim tipte var bi cenabetlik heralde

o değil de son 23 senedir bana da böyle oluyodu hep. son 1 senedir falan epik bi değişiklik var. uslu kızlar bile bana yaramazlık yapmaya geliyolar. ne değişti acaba son bi senede.
Mesaj tarihi:
o değil de sonuç olarak ilk mesajda sorduğum şey seks mi demek?
sevişmek istemiyorum kızla ona göre muhabbetimi keseyim yavaştan.
Mesaj tarihi:
ahah yok be, gerçekten az para kazanıyorum. hani öyle büyük bi şirketin entry level maaşı bile değil. 2000 lira dahi değil ya. o kadar az. o yüzden etkisi olma imkanı yok, henüz 'ben susayım, param konuşsun' diyemiyorum dfsgff
Mesaj tarihi:
ben insanları sınıflandırmaya karşıyım :)

konuya dönersem, bence sevişelim dememiş direkt olarak ama sevişmeye gidebilecek bi akşamın başlangıcı olabilir dostum. yani den kamon en çil beybi deyip birkaç bira alıp pofuduk ama iki kişilik yumuşak bir koltuğa kurulup üstüne battaniye alıp 5. sınıf saçma sapan bir film açmalık bir mesaj olmuş. filmin yeterince kötü seçersen 4. dakikayı bitirdiğin anda sekse başlamış olursun.
Mesaj tarihi:
yav said:

ne demek yav bu tam emin olamadım, seks mi diyor?

said:

because, man. i wanted to chill with you.

kız mevzu olabilri o sebeple onunu kesmeyelim destek olalım diyorum

gel birader relax bi ortam yapalım. takılalım diyor özetle. yane böle dansa gidelim çılgın sevişelim yada smokinleri çekip opera izlemek felan değil aşortmanları çekip birer göbekli efes açıp film falan bakarız diyo.
  • Yeni Oluştur...