Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BF 4 Premium Edition 37 dolara buldum arkadaşlar. Daha ucuzu olur mu yılbaşı ayağına bilen tercübeli arkadaşlara sormak isterim? Yoksa daha iyisi can sağlığıyla 7 gün deneme süresinden sonra başlayacağım bende.
Mesaj tarihi:
ben de merak saldım şimdi bu bf4 e. deluxe edition 20 dolar olmuş.
birisinin bana bebeğe anlatır gibi anlatması lazım şimdi. bu bütün expansion packler olmadan veya premium olmadan oynanmıyor mu bu oyun? ne özelliği var premium'un ?
Mesaj tarihi:
Premium'da butun DLC'ler var iste, 20 harita + bir o kadar silah ve 5-10 gamemode seklinde.

Bu arada Classic Mode seker gibi olmus 3D spottingsiz ama FF'siz, siddetle tavsiye edilir.
Mesaj tarihi:
Deagle'ı açmak hep çok zor gibi gözüktü gözüme salladım baya ama dün bir deniyeyim dedim 1 saatte açtım. Gol Magnumda da böyle olmuştu. Yalnız Unica 6 Deagle'dan çok daha iyi gibi geldi bana. Hand Cannon resmen silah.
Mesaj tarihi:
Deagle'ı ikinci kez kullandım bugün. Yerden aldığım elemanlarda çıkıyor ara ara. bugün de şahit oldum yine. silah bildiğin tank ve fazla güçlü oyun içerisinde.

elimdeki silah mermisi bitince pistol'e geçtim, silah değişim animasyonu dolmadan 2 tane salladım adama gg
Mesaj tarihi:
marksman said:

hangi serverlerde oynuyorsunuz hele bi yazsanıza ?

2 aydır oynamıyorum. favori serverler uçmuş

var mı şöyle düşük pingli güzel oyun atılan yerler

akşam oynuyoruz ekle: LAmmoniaC
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...