Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arcane said:

alman hardcore 24/7 zavod sunucu buldum. squad açıyorum, üzerimde çıkarsınız.

cümle,alman hardcore diye başlayınca sevinmiştim ama server çıktı..
Mesaj tarihi:
TEAMSPEAK 3 YENİ SUNUCU:

adres: ts27.teamspeak3tr.net:4600
şifre: pati

eskisi sürekli down olup duruyo, uyuz olup daha adam gibi bi yerden aldım.

sıkıntıya gelemem.
Mesaj tarihi:
Editor said:

arcane said:

alman hardcore 24/7 zavod sunucu buldum. squad açıyorum, üzerimde çıkarsınız.

La mis gibi TR serverimiz var Hardcore Mix

patiden aynı anda 5-10 kişi anca denk gelir. önce dışarıdan milleti çekmen lazım bi şekilde. kimse açıp serveri beklemez dolsun diye o kadar dolu varken.
Mesaj tarihi:
Odeon said:

Use Heavy Barrel if you dont mind the addtional vertical recoil.
Use Muzzel Brake if Angled/Folding grip is not enough to reduce the vertical recoil.
Use Compensator only if your weapon has high horizontal recoil (e.g. LMGs).
Use Angled/Folding grip if you prefer shooting small bursts.
Use Stubby/Potato grip if you prefer shooting longer shots.
Use Ergo/Vertical grip if you prefer shooting small bursts while moving.

boyle bisey gordum. gorenler gormeyenlere gostersin.

Boyle genellemek zor ya, bazi silahlarin statlari attachmentlarla cok iyi sonuclar verirken bazi silahlara ne takarsan tak is yapmiyor belli bir rangein ustunde.

Mesela AK5C HB+angled griple assault rifle'a donusurken ACE52'ye ne takarsan 0.45 vertical 0.25 simetrik horizontal recoille uzak mesafede cacik olmuyor. Buna karsin AEK 0.15 sol 0.4 sag horizontali ve 0.38 verticali angled grip kullanirken elle cok rahat duzeltiliyor.

En iyi silahlar cok net: ACE23, AEK (uzaktan burst mod'u baya efektif), AK5C, SG553, ACW-R, LSAT, MG4 (bipodla). Gerisinden cacik olmaz. DMR, Shotgun ve PDW'ler baya hikaye. Bolt actionlar iyi ellerde gene is yapar boy boy zoomla da 500-600m ustu baslayan rubberbanding de onlari kullanilamaz hale getiriyor.

Bu arada UCAV sacma iyi olmus, infantry'e TV missile vermisler direk, 400m civari rangei var.
Mesaj tarihi:
Odeon said:

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1463592_10152330897283125_1092851147_n.jpg

hahahaha süper şu ya. oyunu oynayamıyorum gerçi. neyse.güldüm gideyim ben. oynayabilenler var hem burada konuşan. öf.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...