Milamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kutuplar, karantina, gizli stresli işler dizinin atmosferi bu be abi :D geriliyor, sıkılıyorsunuz. bu hafta başlamadı mı bu dizi hemen 3 geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 1-2 bilesik yayinlandida 3 18 inde gibi yayinlanacakti bulmuslar bi yerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Üçüncü bölümü televizyondan önce internet üzerinden yayınladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 thx oyleymis http://www.syfy.com/now/show/Helix/109344323602/0/274%20-%20Episode%203 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 She is killing people sahnesi!?!! Ule ne gereksiz sey o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kanuni beğendiyse 2 kere düşünmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 yani.. siz begenin ben begendiginizide izlerim np.. zaman cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 olmamış aşırı klişeyle dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 not vermek için erken, 1-2 bölüm daha izleyelim hele hele. malzeme iyi çünkü, hala bir şansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Longshanks said: aşırı klişeyle dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 spartacus'dan sonra dizilere en azından 5 bölüm şans vermek lazım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 walking dead'i inanılmaz saçmalıkları yüzünden bıraktım 1.5 sezon önce, bu iyi olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Red said: spartacus'dan sonra dizilere en azından 5 bölüm şans vermek lazım sdfs buna vermeyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 fenris said: feci gıcık oluyorum şu "nature la oynama, play god" temasına. bilim la o... Bu. Direk sunuştan kaybediyor zaten klişelerini falan geçiyorum. BÖÖÖ yaparak korkutan diziden çok bişey beklememek lazım tamam da zombie survival temalı gizemin içine kimin şeyi kimin şeyinde ilişkiler yumağı konur mu lan =/ O onu kardeşiyle aldatmış, beriki öğrencisiyle yatıyor falan öf. Üçüncü bölümü sırf profesyonel ilgiden dolayı indiriyorum, bide frak göndermesinin yüzü suyu hürmetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 o tanrıyı oynama davası değil olm. "başından sonuna hakim olamadığın bir sistemde, ufak getiriler için sonuçlarını kestiremeyeceğin müdahale yapma" gibi çok mantıklı bir prensip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kardeş draması fazla işlenmiyor. karakterlere dair güzel tüyolar olarak yazdım ben onları kenara. pembe dizi havasında gözümüze sokulmadıkça klişelerde çok yanlış birşey yok. bsg de klişe bombardımanıydı çok açıdan ama şiir gibi yazdı adamlar, biz de izledik. hala vakti var bu dizinin, beni dinleyin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 intelligence gibi dizilerin döndüğü zamanda şu diziyi beğenmemek hainlik olur bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 intelligence da mı kötü? bu da mı kötü? hayda. daha izleme şansım olmadı ikisini de ama bitirdiniz anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bir tek true detective var heralde yeni başlayanlardan başlamaya değecek olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ilk iki bölümü izledim de. öyle ne kötü ne iyi kıvamında. sıçıp sıçmayacağı ilerleyen bölümlerde belli olur gibi. 3. cıkmış gerçi izlemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 3.bölümü de izledim. valla konusu çok güzel ama aksiyonu çok düşük, bir resident evil aksiyonu kaplarsa filmi, çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 biri bana anlatsın 1- 18 okul bitirdim 20 doktora yaptım diyen bir grup embesilin, amcanın niye adamın elini kestiğini nasıl idrak edememiş olduğunu, 2- ağlak suratlı embesil karının 5 dakikada bir saldırıya uğradığı halde niye içeri girerken yanına güvenlik almadığını, 3- mekanın içinde süper güçlere sahip, her yere girebilen hasta ve beyni hastalığı yaymak için programlanmış bir adam varken niye herkesin en ücra köşeye ve mutlaka yanlız gittiğini biri bana açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 +1 232 555 67564 Senarist cep no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Senaryonun işlenişi mi daha zayıf yoksa oyunculuk mu karar veremedim, konuyu ilerleten her sahnede bi tutarsızlık var nerdeyse. BSG başladığında bu kadar kötü değildi ya. Spartaküs bile başladığında bu kadar kötü değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 BSG baştan itibaren gayet iyiydi. Spartacus ise baştan itibaren cinsellik ve vahşet sömürüsü şeklindeydi. Bu diziyi ise şu an ne kötü ne de iyi diye niteleyemem. Seyretmeye devam edeceğim ama hani bir sonraki bölümü pek merakla beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar