Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Helix (2014) - Syfy

Komutan

Öne çıkan mesajlar

fenris said:

feci gıcık oluyorum şu "nature la oynama, play god" temasına. bilim la o...

Bu. Direk sunuştan kaybediyor zaten klişelerini falan geçiyorum. BÖÖÖ yaparak korkutan diziden çok bişey beklememek lazım tamam da zombie survival temalı gizemin içine kimin şeyi kimin şeyinde ilişkiler yumağı konur mu lan =/ O onu kardeşiyle aldatmış, beriki öğrencisiyle yatıyor falan öf. Üçüncü bölümü sırf profesyonel ilgiden dolayı indiriyorum, bide frak göndermesinin yüzü suyu hürmetine.
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş draması fazla işlenmiyor. karakterlere dair güzel tüyolar olarak yazdım ben onları kenara. pembe dizi havasında gözümüze sokulmadıkça klişelerde çok yanlış birşey yok. bsg de klişe bombardımanıydı çok açıdan ama şiir gibi yazdı adamlar, biz de izledik. hala vakti var bu dizinin, beni dinleyin siz.
Sosyal ağlarda paylaş

biri bana anlatsın

1- 18 okul bitirdim 20 doktora yaptım diyen bir grup embesilin, amcanın niye adamın elini kestiğini nasıl idrak edememiş olduğunu,

2- ağlak suratlı embesil karının 5 dakikada bir saldırıya uğradığı halde niye içeri girerken yanına güvenlik almadığını,

3- mekanın içinde süper güçlere sahip, her yere girebilen hasta ve beyni hastalığı yaymak için programlanmış bir adam varken niye herkesin en ücra köşeye ve mutlaka yanlız gittiğini

biri bana açıklasın.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...