Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vatan'da gtx 780 directcu II 1.400tl

Certhas

Öne çıkan mesajlar

demin test yaptım ne kadar iyi 660ti sli diye.

Test sistemim:

İntel Core i5 [email protected]
(her ne kadar unigine cpu yu 3.4 gösterse de)
Asrock Z77 Extreme 6
8 GB Dual Channel 1333 MHz DDR3 RAM
Msi Lightning 660ti 2gb
Zotac 660ti 2gb (amp olmayan ama +100mhz overclocklu)
Windows 8 64bit
Pc power&cooling 750w supply

Bu da SDN in test sistemi ile sonuçlar;

Intel Core i7 4770K Default - Stock Fan
Intel Extreme Board DZ87KLT-75K
12 GB Dual Channel 1333 MHz DDR3 RAM
Windows 7 Ultimate 64 Bit
Seagate 7200.11 Barracuda 1TB
In Win Commander Series 1500 Watt Power Supply

Sosyal ağlarda paylaş

jagd said:

Ben 780Tİ titandan iyi dedim halada arkasındayım http://www.techpowerup.com/reviews/EVGA/GTX_780_Ti_SC_ACX_Cooler/ okuduğuna dikkat et bundan sonra ,bir daha olmasın .
bingildak said:

kimdi o 780 titandan iyi diyen, bildiğin ezmiş chartta bf4 için.

yok abi zaten donanımdan anlayan biri değilim :)

iddiam yok yani, 780 demiştik, dememiş miydik?

bf 4 perf chartta geçmiş ondan dedim yoksa haklısındır
Sosyal ağlarda paylaş

İsimlendirme seni şaşırtmış muhtemelen 780ti /780 olunca karışmış. Nvidia tarafında performans sıralaması sıralaması 780Tİ > titan > 780 şeklinde .
Fiyata bakınca titan almak zaten mantıksız durumda.

bingildak said:

iddiam yok yani, 780 demiştik, dememiş miydik?

bf 4 perf chartta geçmiş ondan dedim yoksa haklısındır
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Valla 5mhz ayar bile bisileri degistirebiliyo

Heaven optimizasyon özürlüdür biraz sahne geçişleri arasında bazen sıkıntı yaşanır ve min fps yerlere inebilir bu yüzden. Sli yapıldığında da bazen sahne geçişlerinde ikinci kartın gpu kullanımı aşağılara iner. Yaşadığın min fps artışının overclock ile alakası yok.

Tavsiyem Heaven ve Valley testlerini yaparken pat diye benche başlamamak olacak. Bench tuşuna basmadan önce loopa alırsan ve 1-2 kez sahneleri tamamladıktan sonra benche başlarsan daha tutarlı min fps alırsın.

Valley ve 3dmark Firestrike benchleri daha güncel olduğu için optimizasyon sorunlarından arınmış şekilde daha tutarlı sonuçlar verirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Mecbur uplıyorum,

Fiyatlar %30 düşecek yansıyacaktı, şu anki yansımış hali mi?

Demem o ki, şu ekran kartının 750-800' TL'ye kadar düşme şansı var mı önümüzdeki 15-20 gün içinde?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65918
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi nvidia'nın liste fiyatı 329$ buna 18% KDV ilave edilecek ,yalnız türkiye şartlarında o liste fiyatına genelde 40$ ilave edilir + bu kart asus onunda bir ilavesi olur .
http://forum.paticik.com/read.php?6,7237872,7239535#msg-7239535 asus garantisi hakkında

Newegg'te bu kart 339$ 10$ indirimi var yalnız 3 oyunla geliyor Batman Arkham Origin ,splinter cell blacklist , AC4 black flag .Eğer türkiyede satılanda bu oyunlar yoksa fiyat farkı biraz daha açılmış olur.

aente said:

Mecbur uplıyorum,

ASUS GTX770 DirectCU II O.C
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

Mecbur uplıyorum,

Demem o ki, şu ekran kartının 750-800' TL'ye kadar düşme şansı var mı önümüzdeki 15-20 gün içinde?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65918

hacı linkte kocaman %25 indirim yazıyor zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

870 TL gibi en düşük alabileceğin fiyat aslında , bunun üstüne 50TL asus olduğu için ekleniyor + vatan kuru 2.035 gibi bir şeyden hesaplıyor osa 15 TL gibi bir şey yapıyor çok yuvarlanmış rakam olarak .Kabaca asus için 50-65 TL arası fazla veriyor olacaksın.Durum bu , poz,t,f yada negatif görüş bildirmeyeceğim , kanına girmiş olmayım .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...