Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vatan'da gtx 780 directcu II 1.400tl

Certhas

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

bu arada en iyi asus mu şu aralar ? zotac msi yada diğerlerine bakmaya gerek var mı asus ucuzda gözüküyor.

msi ile asus iyiler.

evga yok zaten memlekette.

gigabyte ın da windforce serileri iyi

zotac ucuz. amp almadıktan sonra sorun yaşamazsın pek
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

bende herhangi ağır shake'de oluyor abi.

mesela helikopter falan ateş ediyor ya bödöf bödöf bödöf diye ekran sallanıyor şaftın kayıyor, o sırada 50'lere kadar düşüyor.

enteresan olan mesela ultrada 70-60'dan 40'a düşüyor.
mediumda 140-160'dan 50'e düşüyor.

ben high'da 80-90 ın altını görmedim.

bi tek o resort yıkılırken 40a falan iniyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Skyfire said:

Valla benchmarkla dediğim gibi görmüştüm.bench paylassana bakalım

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-280x-r9-270x-r7-260x,3635-8.html

sonraki 5-6 sayfada farklı oyunlar var.

290x vs 780
280x vs 770
270x vs 760

rekabet şu şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

bende herhangi ağır shake'de oluyor abi.

mesela helikopter falan ateş ediyor ya bödöf bödöf bödöf diye ekran sallanıyor şaftın kayıyor, o sırada 50'lere kadar düşüyor.

enteresan olan mesela ultrada 70-60'dan 40'a düşüyor.
mediumda 140-160'dan 50'e düşüyor.

başka sorun vardır bence. ultra 4xaa ile 60 ortalama ile takılıyorum. tank, heli, grenade aynı anda patlayıp fizik tepe yaptığında bile 5-6 fps dışında dalgalanma olmuyor. o konuda stabil bence oyun. 150 den 50'ye fln düşeceğini sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

benim monitor dandik diye mi oyundan mı bilmem 60'ın üstü yırtılma oluyor. her türlü vsync açık oynayacağımdan ayar kısmaya gerek yok. ultra 4x'te zaten ortalama 60'ı alıyor.

oyun motorunun dandikliğindendir kesin. csgo 300 fps ile oynuyorum yırtılma fln yok. source gibi düzgün yapabilselerdi 100 fps'e fln çıkacak şekilde ayar kısardım.

edit: ama dediğin gibi cs kadar da yüksek fps istemiyor oyun. akıcı hissi veriyor 50 den sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

http://hexus.net/tech/reviews/graphics/61201-amd-radeon-r9-280x-vs-nvidia-geforce-gtx-770-4k/

Hayatımızı sadece bf4 üstüne kurmayacaksak 770 almak daha mantıklı geliyor, nvdia'nın tüm oyunlardaki genel performansını göz önünde tutarak biraz daha sıcak yaklaşıyorum. hoş bu vakte kadar hep amd kullandım çok büyük bir dezavantajını hatırlamıyorum. f/p ürünü gayet.

burda da böyle bir şey var.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...