neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Transistor keşfedilmemiş mi? kaynak var mı bunu okuyabileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 biri 2014, biri 2008... kaynak mı gerek? Transistor https://en.wikipedia.org/wiki/Fallout_3 - fallout 3 zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 yazida bir sey yokki daha cok "grafikler falan buyuk bir leap degil, engine'di scenery'di falan fo3'den cok ilerlememis, daha fazlasi olabilirdi" diyor, onun disinda mekanikler hakkinda pozitif konusuyor falan e bunu gormemek icin agir kor olmak lazim, burda fo4'u iple ceken kimsenin graphical masterpiece bekledigini sanmiyorum zaten, bir tek Laurelin iste bilimum grafik modunu yuklemeye oyunu oynamaktan daha fazla zaman harcamaya merakli :P her negatif seye karsi savunmanin pek bir alemi olmadigi gibi, yeni fallout oyunundan beklentisi "new perks and weapons that will make me bark with sadistic pleasure" olan birinin yazisiyla "ooo basin da tirt dedi" heyecani ve gazina gerek yok euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 redditte vs gordugum kadari ile su son sumumu izleyenlerin dedigi en onemli sey, fps combat olayi bu sefer olmus, kismi eskisi gibi chunky ve yavas degil demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mmmh gerçek bir shooter geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Oh be sonunda. Ne zamandır iyi bi shooter oynamıyorduk, overwatch da çok dandik görünüyor. FPS açlığımızı giderir en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bıngıl crit'lemiş asgdhhsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 axedice said: Oh be sonunda. Ne zamandır iyi bi shooter oynamıyorduk, overwatch da çok dandik görünüyor. FPS açlığımızı giderir en azından. borderlands tayfasindan da ekmek yiyelim dio sanirim bethesda. o kesim oyunun steam de $2'a dusmesini beklemio sonucta asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 2 dolarmi? bence humble bundle a kadar bekleyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ahah dogru humble bundle i ben hep ufak bir surpriz olarak goruyorum. bir gun karsima cikarsa ne ala, yoksa hesapta degil mezarcilik scale'im steam ve amazon sale'lerle sinirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 level cap yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 build çeşitliliği falan diyordu birileri burada sanki hahaha badhesta hedef kitlesine uygun olsun diye lazım olan herşeyi max lvlda alınacak halde yapar oyunu diyorduk da adamlar onunla bile uğraşmamışlar lel edit Norak said: aksine oncekilerden daha cok kafa yorman gerekebilir build icin :horace: cunku eskisi gibi herseyi full almak yerine burda 50 lvl cap varsa eger 70 perk agacindan en iyi ihtimalle 12-13 tanesi anca full olacak (bunun yarisi zaten skill/perkleri olcak kesin) gerisini alamayacaksin cunku cap ve special limiti sayesinde asda. ah benim tatlı yaz çocuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 da işte önemli olan lvl kaçta uçurum başlıyor, 275 lvl 2750 saat oynayıp alınıyorsa np gene. 27 saat bile oynamayacak nasılsa sevmeyenler. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 cok onemli birsey degil gene fullamak imkansiz olur skyrim gibi olursa ki oyle olcak gibi, belli bir leveldan sona asiri zorlasir xp almak, level 70 icin 300-350 saat gerekiyor orda. burda 275 leveli "alirsiniz" ana questi bitirip oyunu silenler eminim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Norak said: cok onemli birsey degil gene fullamak imkansiz olur skyrim gibi olursa ki oyle olcak gibi, belli bir leveldan sona asiri zorlasir xp almak, level 70 icin 300-350 saat gerekiyor orda. burda 275 leveli "alirsiniz" ana questi bitirip oyunu silenler eminim sdfds "ana questi bitirip oyunu silenler " Bunu yapanlar oyunu neden alıyor? Oyunda var olan büyüyü asla anlayamamış olanlar olsa gerek. Paralarına yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 player.rewardxp herşeyin çaresi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bide galiba int. aldigin xp yi belirliyor, dusukse az xp aliyorsun vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 int kıymeti düşecek char ve özellikle luck kıymeti yükselecek gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 tam tersi gördüğüm, luck perkleri bayağı patatesti ama int'te dramatik perkler var. oyun içinde ne kadar yükseltebiliyoruz gerçi ona bakar, sadece açılışı etkileyebilir. bir de int xp kazanımını belirliyorken ve level cap yokken aslında önemli olur şimdi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 meh. nedir abi istediği kadar level cap olmasın. zaten yavaşlıycak ve önemsizleşicek iyice sonlara doğru. buildler arasında daha ciddi bir fark olsa da bu durumun değişeceğini sanmam lvl 100 olacam diye kasan bi abimiz değilsen. lvl 25 olacağın yerde 27 olacaksın, nedir yani. stat check durumlarında daha önemli olur, oraları da mentatla hallederim ben. np. ilk karakterim 5 int 9 luck olur benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ya bilmiyoruz tabii ne kadar etkileyecek, level xp artışı ne kadar falan ama istediğin gibi yaparsın elbette. ben de int önemsiz olur bu sefer diyordum ama perkleri ve cap olmadığını öğrenince durum değişti. :) yani atıyorum tactics'te oyun sonunda 24 görüyordun ve 99'a gittiği halde 26 filan yapmak bile imkansız gibiydi, burada da norak'ın dediği gibi 100 olana kadar oyun herşeyiyle bitiyorsa cap olmaması birşey etkilemez yani. öte yandan fo2'de fosur fosur xp gelmeye devam ediyordu, 50 filan olmuştum oyunu bitirdikten sonra ertesi gün ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 luck ozellikle loot kisminda daha kritik etkisi olursa o zaman luck 1 str 10 baslayan karakterlerin onune gecilir. atiyorum luck 1 olan adam cercop disinda bisi bulamayacak pek lootlardan yada belli bir puannin altindaysa unique silahlari vs bulamayacak falan. burda simdiye kadar tek sevmedigim mekanik critical vurmaca dugmesi seyi wasteland gibi, ordada 100 bilmemkac saat boyunca 1 kere mi ne kullandim, cok gereksiz. sahsen kendi kendine olan critical sistemi daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 kizillelma said: Norak said: cok onemli birsey degil gene fullamak imkansiz olur skyrim gibi olursa ki oyle olcak gibi, belli bir leveldan sona asiri zorlasir xp almak, level 70 icin 300-350 saat gerekiyor orda. burda 275 leveli "alirsiniz" ana questi bitirip oyunu silenler eminim sdfds "ana questi bitirip oyunu silenler " Bunu yapanlar oyunu neden alıyor? Oyunda var olan büyüyü asla anlayamamış olanlar olsa gerek. Paralarına yazık.. troll musun baudelaire rp si falan mi yapiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Oski said: kizillelma said: Norak said: cok onemli birsey degil gene fullamak imkansiz olur skyrim gibi olursa ki oyle olcak gibi, belli bir leveldan sona asiri zorlasir xp almak, level 70 icin 300-350 saat gerekiyor orda. burda 275 leveli "alirsiniz" ana questi bitirip oyunu silenler eminim sdfds "ana questi bitirip oyunu silenler " Bunu yapanlar oyunu neden alıyor? Oyunda var olan büyüyü asla anlayamamış olanlar olsa gerek. Paralarına yazık.. troll musun baudelaire rp si falan mi yapiyorsun WoW oyuncusu musun ? Evet diyorsan anlama ihtimalin % 10. Yazmama gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ben call of oynuyorum ben anlıyabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar