Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 12 years slave'in yönetmeni dellendi django'da devamlı nigger deniyor diye, illa dellenilir hele hele şu son dönemde devamlı polis şunu vurdu haberleri sabah akşam veriliyorken. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/997/862/201.jpg outrage culture artık amerika yani çok birşey beklememek lazım büyük bütçeli yapımlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 köle olayı ırka dayalı degil fo da, 2deki kafesleri hatırlıyosunuzdur tribal sırf. horasın dedigi gibi cok saglam bi slavery altyapısı olsa cok sanmıyorum sosyal medyada problem cıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 hepsi bembeyaz değilse illa sorun çıkar. http://40.media.tumblr.com/144494739b51a7b9aa558df70d5afe29/tumblr_inline_nrruzbyV3v1t2dps5_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ghoullar olur iste oranin kolesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 tenpenny towers'da yapılmıştı o ya. hmm yok o başkaydı. ama evet zaten ırkçılık yapmak gerekince ghoul hedef oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Sam said: 12 years slave'in yönetmeni dellendi django'da devamlı nigger deniyor diye, illa dellenilir hele hele şu son dönemde devamlı polis şunu vurdu haberleri sabah akşam veriliyorken. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/997/862/201.jpg outrage culture artık amerika yani çok birşey beklememek lazım büyük bütçeli yapımlarda. so much facepalm... bu arada filmde nigger denebilir, beyaz da der, kölelik de olur, hayvan vahşi tecavüz sahnesi de olur, her şey olur, yönetmen "e zaten ben de eleştirmek için çektim lan" der, "oh ok" olur. ama ismi "oyun" olunca BUNLARLA EĞLENİYORSUNUZ, KÖLELİK (savaş, tecavüz, ırkçılık, faşizm şu bu) SİZİN İÇİN OYUN MU PİS İMMAÇUR DUYGUSUZ GEYMIRLAR diye sonsuz rage gelir. bakınız, afganistan'da mı ne bi çatışmaya giriyordu amerikan birliği. hepsi ölüyor, aradan üşü beşi sağ kalıyorsa kalıyordu. biri ea dağıtımcılığıyla o çatışmanın oyununu yapmaya yeltendi, o kadar rage geldi ki "savaştan oyun olmaz pis duygusuz caniler" diye, ea hemen geri basmıştı, yapımcı dımdızlk kalmıştı, tv'de orda ölen askerlerin aileleriyle telefon bağlantısı yapılıp yapımcıyı kınamışlardı falan. youtube'da onunla ilgili bi haber, vidyo bişi izlemiştim de aradım aradım bulamadım. bulabilirsem koyarım buraya. velhasıl, oyunlar öyle kitap, film, dizi şu bu gibi "hikaye anlatma yöntemi" olarak görülmüyor henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Sam said: 12 years slave'in yönetmeni dellendi django'da devamlı nigger deniyor diye, Emin misin Steve McQueen'in böyle bir şey söylediğine; 12 Years a Slave'de de nigger deniyordu. Spike Lee ile karıştırmış olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 evet spike lee olabilir, emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ghouldan ole coko köle olmaz, radyasyonlu zaralı görülüyo ghoullar genelde hep, hele bi dire ghoul geyiiğde cıktıntan sonra iyice yanına yaklastırmazlar zenginler ghoulları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 uncharted waters new horizons'un japon versiyonunda afrikadan köle alınırken ingilizcesinde köleler altına dönüşmüştü :P ya falloutta kölelik filan zaten var. bu tür yüzeysel hali yeterli olurdu bence insanların butthurt olması için. ana hikayede önemli bir yer ve derinlik vermek daha iyi bence ya, işte sanmıyorum yapacaklarını. xeşke deyip geçiyorum. bu arada o renkli screenshotlar jet kullanınca görülen görüntülermiş. uyuşturucular artık ses, zaman algısı, görüntü gibi şeyleri etkiliyomuş. hatta diyaloglarda uyuşturucuya özel seçenekler varmış. o da iyi oldu uyuşturucu kullanmak için ekstra sebep olur. nadiren buffout, psycho ve mentat hariç kullandığımı pek hatırlamıyorum. hele bağımlı hiç olmadım rp için bile. tabi yalan söylüyorum da olsa bu da güzel olurdu :P işe al beni bethesda. seni seviyorum şapşal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 mod yap, serefli yasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 uyuşturucu consumable işte bütün kötülüklerin anası. :( carry limit ucundan taştığında içmek üzere alkol taşıyordum en son new vegas'ta. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 http://i.imgur.com/sYSXTm3.jpg http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/38400/manuals/Fallout_manual_English.pdf?t=1406646326 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Şu oyunun user manual'ı bile ne kadar özenle hazırlanmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Daesu said: köle olayı ırka dayalı degil fo da, 2deki kafesleri hatırlıyosunuzdur tribal sırf. horasın dedigi gibi cok saglam bi slavery altyapısı olsa cok sanmıyorum sosyal medyada problem cıkarsın. Kim? Miki fare don giymiyor diye yaygara yapanlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Gamescom'daki demo akabinde yapılan yorumlardan biri, OYNAMADAN YORUM YAPIYONGUZ, biased haters argümanını fas ediyor. Fallout 4 looks more and more like a recycled Fallout 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 tonla da tam aksi yönde yorum var. reskinned oyun lazımsa xcom2 başlığına bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 asdasd, adam etraftaki bilgisayar terminalleri ayni fallout 3 teki gibi diye sikayet etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Aksi yönde yorumları Doritos editörleri yazdığı için np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 said: Like the most of you I want Fallout 4 to replicate the the good times of Fallout 3 (and to some extent New Vegas) QED oyun basininin coplukleri ile gelmeyin bize :P shitakudan copy pastalar gelir yoksa GAMER ENTITLEMENT, GAMERS EXPLOIT MODDERS AND REFUSE PAID MODS falan filan fallout 3 u new vegasin ustunde tutan birine anca your opinions are shit denir hani bide serinin en kotu oyunu 3 (konsol oyunu never happened) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 O açıdan bakarsan "Fallout 3'ü seven adamın bile hevesini kırmaya yeten bir oyun" noktasına geliyorsun ki bu işi daha da trajik bir hale getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 O gerizekalı bilgisayar hackleme olayı var mı? Kelime bulmacası gibi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 tiksinirken suratına bakmak isteyenler için yazıyı yazan arkadaşımız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Sorieno said: O açıdan bakarsan "Fallout 3'ü seven adamın bile hevesini kırmaya yeten bir oyun" noktasına geliyorsun ki bu işi daha da trajik bir hale getiriyor. tüh 3 gibi olmayacak galiba new vegas gibi olacak diyerek hevesi kırılıyor olabilir. bu işler hep beklentiye bakıyor. objektife yakın olarak kötü bi fallout yapması da düşük ihtimal betezdanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 hayir bide terminal ayni demis, elestiri elestiri olsa http://i.imgur.com/uD469d0.jpg hani butun settingin bizim timelinea olan divergence pointi transistorun kesfedilmemesi ve elektronik cagi yerine atom caginin gerceklesmesi yani. ne olucakti hani f3 ile f4 arasi renkli monitormu icat ediceklerdi? microsofta cok kirginim command promt win10 da hala ayni ve 20 yil onceki msdos a benziyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar