Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 aral ile anlaşmayacaklardı, o zaman zaten bize 90'dan satarlardı. barter skill'imiz 0'mış gibi fiyat koymuşlar. dlc'leri zaten steam'den alacağım mecbur, o zaman ödeşirim np. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Sam said: valla ben bu akşam toparladım sanalmarketim'den gene 1000$ civarı birşey çıktı monitörsüz, hep aynı fiyata topluyorum 4 yıl götürüyor her defasında son 15 yıldır. :) 1-2 parçadan emin değilim sadece onlara bakacağım daha. çünkü kesin eminim açık alanda kasılacak 4 yıllık makine, orasını burasını kısmam gerekecek berbat olacak. atilla total war'u da düzgün oynayamadım zaten slideshow gibi. creative assembly ve bethesda oyunları için pc yeniliyorum zaten heh. Atw tartısmasını ilgili konuda,donanım yorumlarını donanımda devam ettirebilir misin lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Ooo derail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Hayat ne tuhaf, Fallout 4 felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 DoGMeaT said: Atw tartısmasını ilgili konuda,donanım yorumlarını donanımda devam ettirebilir misin lütfen? atw tartışılmadı zaten, fo4 key'i almak ve fo4'ü oynatabilecek bir makine sahibi olmak konuşulurken bahsi geçti. donanım da gene fo4 oynatabilecek bir makine sahibi olmak hakkında geçti, parça filan konuşulmuş değil hani dikkatinden kaçtıysa. her şekilde bunların bahsi kapanmış bitmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 hmm fiyat iyimis ama ben gene son dk preorder ederim heralde cikmasina yakin bonuslar dlcler vs gelir. zaten C̗a͔͖̦̝͙̻t̟eg̻̙͓̱̝o͈̫̙r̰y͎ ͇5̖͉̦ tier hype bekliyorum bu oyundan cikis yaklasinca :p worldwide diyorsa rus keyi degildir zaten normal english oluyor onlar, son 7-8 AAA oyunumu hep o taraflardan aldim ben sorun olmadi duzgun reviewi olan yerlerden alinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Sam said: DoGMeaT said: Atw tartısmasını ilgili konuda,donanım yorumlarını donanımda devam ettirebilir misin lütfen? atw tartışılmadı zaten, fo4 key'i almak ve fo4'ü oynatabilecek bir makine sahibi olmak konuşulurken bahsi geçti. donanım da gene fo4 oynatabilecek bir makine sahibi olmak hakkında geçti, parça filan konuşulmuş değil hani dikkatinden kaçtıysa. her şekilde bunların bahsi kapanmış bitmiş zaten. aşşağıdaki hali gibi olsa derail potansiyeli azalıcak,hani bahsi kapanmış kapanmamış bilmiyorum,görünce dikkatimi çekti,senin de bu konulara önem verdiğini biliyoruz önceden içtihatlarına bakarak,niye savunmaya geçip uzatıyorsun,yoksa karman çorman,sıkıntılı bir forum tecrübesi yaşamamızı mı istiyorsun sam,aşkolsun Sam said: valla ben bu akşam toparladım sanalmarketim'den gene 1000$ civarı birşey çıktı monitörsüz, hep aynı fiyata topluyorum 4 yıl götürüyor her defasında son 15 yıldır. :) 1-2 parçadan emin değilim sadece onlara bakacağım daha. çünkü kesin eminim açık alanda kasılacak 4 yıllık makine, orasını burasını kısmam gerekecek berbat olacak. atilla total war'u da düzgün oynayamadım zaten slideshow gibi. creative assembly ve bethesda oyunları için pc yeniliyorum zaten heh. lütfen ilerde daha dikkatli ol,ve boşuna cevap yetiştirme yarışına girip konuyu daha derail etme,teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 modlarla alan yönetimi hakkında uluorta cenk edip tribünlere şov yapmak isteyenlere müsaade etmiyoruz, kişisel alıp veremediklerinizi, geçmiş hazımsızlıklarınızı ise her zaman öm yoluyla iletebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Sam ben sana fenerlilerin listesini atayim, hepsini kikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 http://i.imgur.com/tJjZKM4.jpg böyle bir spekülasyon dönmüş perk chart ne olabilir diye bazı ss'lerden sanırım, ilginç. "almost perfect" gibi saçmasapan bir perk konmazsa special boostlayan ve gain stat kalkmışsa ilginç olabilir yeni sistem. görmek lazım tabii son halini ne yaptılar, bu yaz gösterirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Legendary oyun yapımcısı Todd Howard Skyrim hatalarından öğrendik Fallout 4 daha iyi olacak demiş. Her zaman ilk hedefimiz bozulmayan yedekleme (save) sistemidir demiş. Oyun donar çöker vs ama yedekleme asla bozulmamalı diye eklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Keşke qsave için 5+ slot ayırsalar bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 F4 E3 2015 ödüllerini sildi süpürdü 1- E 3 ün en iyi oyunu. 2 - En iyi pc oyunu 3 - En iyi RPG B) Yılın oyunu ödülü garanti şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Şu konu her uplandığında heyecanlanıyorum acaba yeni bilgi yada vidyo mu yayınlandı diye =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 karatan said: Keşke qsave için 5+ slot ayırsalar bir de... shooter için olmazsa olmaz bir özellik bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 olması gerektiği gibi silip süpürmüş ödülleri. bende de fo4 resmi forumu açık devamlı bir tab'de yeni bir haber çıkar mı diye ama birşey yok ortada yeni henüz. gereken donanımı bu ay yazsalar da karar versem pc ya da gpu yenilesem mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Sam said: olması gerektiği gibi silip süpürmüş ödülleri. bende de fo4 resmi forumu açık devamlı bir tab'de yeni bir haber çıkar mı diye ama birşey yok ortada yeni henüz. gereken donanımı bu ay yazsalar da karar versem pc ya da gpu yenilesem mi. SAM. amca sen yetkili bir insansın Firmaya bir mail atsan " maliye bize yine vergi koyacak açıklasanız sistemi erken toplasak " diye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 valla bulabildiğim ancak şöyle bir spekülasyon oldu: :/ http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=5013&game=Fallout%204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ne toplasaniz caliscak abi oyun sene 2015 pc marketindesiniz, 2013 midrange pc specleri olan konsola yapiliyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 skyrim'in recommendedlarina bakin yeter asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Bana ne recommended dan konsol speclerinden. Ben gene hi res texturelarla, enb ile filan oynicam. Skyrimde benim boktan eski alette sahane calisiyor ama az tweakliyincd 24fps zor cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 bize ne senin nasil oynayacagindan. al o zaman bugunun highendini, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 BalisticGel said: Şu konu her uplandığında heyecanlanıyorum acaba yeni bilgi yada vidyo mu yayınlandı diye =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 HellHound said: ne toplasaniz caliscak abi oyun sene 2015 pc marketindesiniz, 2013 midrange pc specleri olan konsola yapiliyor oyun aslında toplamasam nasıl çalışacak merak ettiğim o, çünkü grafiği ağır oyun yok hiç beklediğim bunun haricinde şu an. cpu teknolojisi 3,5 yıl yerinde saymış, bütün makineyi değiştirmem anlamsız geldi benchmark kıyaslayınca. gpu yenilemeden ne kadar oynatır kestiremiyorum ama skyrim ile alakasız yani, açık alanda ve şehirde şu detayla alakası yok bariz. silahların üstünde bile over-engineering var heh. neyse kendim araştıracağım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 6950 ve 2500k beni witcher 3'de bile yarı yolda bırakmadı tamam belki büyülemedi ama gözlerimde kanamadı. 2500k yı 4.5-5e yaslarım birde 290-280 bişi alırım bence fallout 4'de gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar