Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 evet oyun hoş, bir bakıma sim tower'ın fallout vault versiyonu gibi ama cüccücük iphone ekranında oynamaktansa android sürümünü bekleyeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 cuccuk derken ? 6 plus al abicim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 İpad oyunu zaten. Aynı şekilde android için de tabelttedir. Saba telefona denedim. Sori Ipad only dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 android gelcekmis soon demisler bende baktim simdi ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ben 6 plus da oynuyorum. belki 6 ve sonrasidir yazar infosunda. 5-6-6+ icinmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 abi iphone 6 ile denedim sabah. Ipad bu dedi. yolladı beni. Şimdi de indiriyor. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 apple store sayfasında yazıyor, 5 ve üzeri ile uyumluymuş. Kanuni said: cuccuk derken ? 6 plus al abicim :D yok ya telefon ekranının büyüğü bile yine ufak ama telefon olarak kullanmak için büyük bu sefer de. onun yerine 8 inç tablet oyun için en rahatı, ne çok ağır, ne çok ufak. samsung tablet var işte oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 alla alla ipad linkinemi girdin acaba 6plus la oynuyorum. ayni seninkiyle fark yok bi ekran buyuk o kadar. edit : tamam cozmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Ya sam. =( Samsung deme. Bari samsung demeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Inıyor şuan. Heralde öyle yaptım. Gerçi ben de tablette oynamayı planlıyorum ya. Telefon çok ufak kalabilir. Deneyeceğim. Metroda vs iyi olur gerçi telefondan oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Karakter yaratma ekranına gelen çığlıklar şu vidyolara gelen tepkiyi özetliyor aslında. Neyse ki moleratlerin deathcam slo-molarına alkış kıyamet kopmadı lel. Craft sistemi güzel görünüyor, konsol ui tabii ki yine korkunç. Strongholdu da customizable yapmak iyi bi gimmick olmuş. Skill sistemini komple kaldırmaları/iyice basitleştirmeleri falan normal, hani firmanın müşteri potansiyeli ortada. Koy son dönemin moda oyunlarının survive/build özelliklerini fallout diye pazarla her türlü satar zaten. Stat sistemi niye eklemişler hatta specialı da kaldırsalarmış keşke. "Yeni Fallout" için fazla karmaşık bunlar 4. vidyonun diğer vidyolarda olmayan kısmı tam şurdan başlıyor https://www.youtube.com/watch?v=EiV-t3F0i-Q&feature=youtu.be&t=14m16s Jetpackle uçma haricinde fallout3ün aynısı. E herhangi bi iyileşme beklemiyorduk zaten, pata küte fps combat. Çünkü yine "yeni fallout" müşterisi bunu bekliyor bunu istiyor, bizim forumda da görüyoruz. Seriden temennim 5. oyunda dialog seçeneklerini de ortadan kaldırıp aksyonun önüne geçmesini engellemeleri. Ben savaşıp cool şeyler yapmak istiyorum, mırmırmır millete dert mi anlatıcam bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Tam GAMR GRL concepti olmuş. Bol bol pip boy dövmesi yaptırılır bu dönemde. Redditte look what I have found diye bi sürü resim çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 şunu beğenen var mı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 skiller duruyor, henuz entegre edilmis degil heralde oyuna yada menulere. rankli bi sistemi var science: http://i.imgur.com/zaBHsH0.png barter: http://i.imgur.com/qrn3ujR.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Anlıyorum ok bazı şeyler zor ama yane console ve pc için en azından şu envanter ara yüzlerini farklı yapmaları çok mu zor ya. Mouse driven bir sistem olsa ölürler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 zaman kaybetmek istemiyorlar. Birşey yapalım hepsine olsun mantığı. Çok da takılmamak lazım. Berbat olmadığı sürece. Bu da idare eder. Oyun, hikaye ve ortam iyi olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 allahtan konsola cikiyorda pc nasipleniyor yoksa siciyoruz... pc icin duzgun oyun yok, ne zaman ki oyun oynuyoruz hep konsoldan port ya da beraber cikiyorlar. su inventory vs modla falan gene duzelir ama steam bile kontroller cikarip big picture diye bagirip steam link ile pc den tv ye stream edeceksiniz yattiginiz yerden pc oyunu oynayacaksiniz diyorken birakin artik su konsol vs muhabbetini cunku yok oyle bir sey artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ahaha geldiler hemen sabah postası. horacegoesskiing said: şu gördüklerimize bok atacak arkadaşları bekliyorum ben. ciddi ciddi var işte böyle insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 niye olmasın abi, beğenen olacak beğenmeyen olacak her konuda. sanki sadece oyunlarda böyle bir şey söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 çünkü bethesda en iyi rpg developer tmm mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 axedice said: Karakter yaratma ekranına gelen çığlıklar şu vidyolara gelen tepkiyi özetliyor aslında. Neyse ki moleratlerin deathcam slo-molarına alkış kıyamet kopmadı lel. Craft sistemi güzel görünüyor, konsol ui tabii ki yine korkunç. Strongholdu da customizable yapmak iyi bi gimmick olmuş. Skill sistemini komple kaldırmaları/iyice basitleştirmeleri falan normal, hani firmanın müşteri potansiyeli ortada. Koy son dönemin moda oyunlarının survive/build özelliklerini fallout diye pazarla her türlü satar zaten. Stat sistemi niye eklemişler hatta specialı da kaldırsalarmış keşke. "Yeni Fallout" için fazla karmaşık bunlar 4. vidyonun diğer vidyolarda olmayan kısmı tam şurdan başlıyor https://www.youtube.com/watch?v=EiV-t3F0i-Q&feature=youtu.be&t=14m16s Jetpackle uçma haricinde fallout3ün aynısı. E herhangi bi iyileşme beklemiyorduk zaten, pata küte fps combat. Çünkü yine "yeni fallout" müşterisi bunu bekliyor bunu istiyor, bizim forumda da görüyoruz. Seriden temennim 5. oyunda dialog seçeneklerini de ortadan kaldırıp aksyonun önüne geçmesini engellemeleri. Ben savaşıp cool şeyler yapmak istiyorum, mırmırmır millete dert mi anlatıcam bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ya simdi eger witcher 3 u 1 aydir falan oynayip suna o ustteki sekilde kiziyorsan acaip bir durum ama yok fallout 1-2 ile hala kiyasliyorsan ve onlari ariyorsan o daha da acaip bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bingildak said: niye olmasın abi, beğenen olacak beğenmeyen olacak her konuda. sanki sadece oyunlarda böyle bir şey söz konusu. ya bunu meslek haline getiren poser arkadaşlar var, yoksa beğeni meselesi değil olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 eskisi kadar ilgi gormuyor ama artik .. konsepti degistirmeleri lazim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 derail yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar