toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Sam said: bingildak said: sam beğenmeye zorluyorsun sanki kendini her yer çöl olsun, kahverengi olsun gibi bir beklentim yok diyedir. grafikler daha iyi olabilirdi ama "renkli olmuş" bayağı temelsiz bir eleştiri. üşenmesen d3 başlığındaki yetersiz mesajlarını alıntılayacam da o kadar boş vaktim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Sam i niye bu kadar eziyosunuz olm. Kurt kocayinca Kopegin maskarasi mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Yılbaşı indirimine hazırlık o %50 ler =p haftaya alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Esh said: Sam i niye bu kadar eziyosunuz olm. Kurt kocayinca Kopegin maskarasi mi oldu? Heavy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 rnekle falan hiçbi sorunum yok, güzel olmus zengin durmus falan ama.. asıl sorun bu trailer fallout 4 için hem teknik olarak hem icerik olarak hemde en önemlisi mizah olarak coooook zayıf deilmi? baya tırt bi trailer olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Bende steamde heroes VII yi 115 e düşürünce insafa mı geldi Aral dedimdi ama yok abi hemen 179 u dayamışlar harikalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 duyurudan sonra f3 satislari 1100%, nv satislari 400% firlamis listelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yüzdesel verince olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 abi herkes ve anneannelerinde olan oyunlar çünkü bunlar, her gün 500000 tane satılsa tamam %1100 bişey ifade eder ama yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 sole birsey iste amazon: http://static4.gamespot.com/uploads/ignore_jpg_scale_super/1179/11799911/2877668-chart.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 aynen sparkın dediği 12381092381 defa indirime girdi, indirim dışı günlük satış rakamları dibin dibindeyken 1100% artar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 su cikana kadar fallout 2-3-nv giriseyim seriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 axedice said: Seslendirme yüzünden sadece erkek ana karakter mi? Hahaha yalandır o ya sjwlar paramparça eder. Sam ve laurelin preorderlarını iptal eder! cok sukur pre-order vermiyorum ben hicbir oyuna :P hos zaten kulustur 4 yillik makinam guzel bi sekilde kaldirmaz bu oyunu buyuk ihtimal. collector bekler kenarda tutarim, bi maddi durumu duzeltip yeni pc ile oynarim. ha spekulayson cok donuyor, o trailerda bebegin basindaki adam vault dweller, isnanalrin dondurulup saklandigi bir vault 111 diyorlar, sabit male olucak diye cok spekulasyon var seslendirme oldugu icin. bethesda tabi bu, oblivionda 30 karakterden 20 sini ayni adama seslendiren firma para vermeyelim diye kacar bu kolayliga, fallout 3 tunnel crawlerindan sonrada lineer hikayeyi dayar open world gibi duran oyuna, bende bakar korsanina almam yani eger tahmin ettigim gibi cikarsa, yoksa bekler CE alirim gene sorun yok :D fallout 3 les olsada CE lunchbox ve bobblehead sahane direk :D neyse pony koyup bitiriyim, pony eksik olmasin bu threadde http://i.imgur.com/VzRud8y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yani bahsettiğimiz şirket 15 yıl önce 10 race ve iki gender pc sunan bir şirket, gene en son 4 yıl önce aynısını yapan bir şirket. sadece male olma ihtimali cdprojekt'in male/female seçeneği veren bir oyun yapmasından daha düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Female lead mi? Ne gerek var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Kanuni said: su cikana kadar fallout 2-3-nv giriseyim seriye. Witcherdan sonra olmuyo abi animasyonlar vs çok kötü. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 evet:) 2 yi actim olmadi. nv denedim o da pek olmadi. 4 denerim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Skyrim falan da öyle. Lanet olası polishler. Arşivimizi bitirdiler, açamıyoruz oyunları. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 gta 5 daha beter polish cadisindan. 38 falan basar o konularda, benim keyfime gore tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 fallout2 oynamayan pcyi satsın gitsin zaten gerk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 trailerda gozuken yerlerden harita yapmis millet: http://i.imgur.com/EzaTAU9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 http://i.imgur.com/JUYmQbX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Silphatos said: fallout2 oynamayan pcyi satsın gitsin zaten gerk yok ben 2ye başladım da gerisini getiremedim 1 kadar iyi mi 2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 konu hariç 1'den birkaç kat daha iyi. konu olarak daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 1den her türlü iyi 1>2>tactics :D>nv>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>yatık 8>>>bad rats>3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar