Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arabalara,dolmuşlara yazılmış ilginç yazılar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kalbinde yer yoksa güzelim , farketmez ben ayaktada giderim ...
Hastayım bu lafa =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
Dolmuşta içersi tıklım tıklım adamın dolmuşun kapıosına yakın yerde kadını fortluyo
şöfür bunu görünce
şöför:kardeşim kadını yarım saattir fordluyon az geri çekiilll rahat bırak kadını (bagırıyor)
adam:ne be kardeşim hemen arkanda fordluyolar bişi demiyosun biz azcık dokundurtmuşuz ne bagırıyon
şöför:la havle ..
şöför:sanamı diyom arkmdaki öküze diyon inin lan arabamdan sapık herifler
diye bagırıp yanından demir çubuk çıkarıp iki adamı atıyo dolmuştan
Valla kadınların halini düşünemiyorum yazık oldu kadınlarda zaten biraz gittikten sonra indiler milletin bakışlarından rahatsız oldular sanırım :)

Bu olay gerçek bir olay bakırköyden kalkan dolmuşlardan birinde geçiyor :) canlı şahit var[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
Abi onlar bir şey mi...
Bizim hemen ayağımızın dibi Anadolu yakası Hali... Her taraf kamyon. Hemen alıntılar yapayım:
"Bir sana bir de sabah uykusuna hasretim"
"Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza"
"Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım"
"Rampada babam çıksa tanımam"
"Hostes aranıyor: Tel: 05XXXXX"
"Sana taptığım kadar paraya tapsam milyarder, Allaha tapsam peygamber olurdum"
"Uzak ufukların çocuğu"
"Avrupalı kamyoncu"
"Babasının koçu 2"
"Son İmparator"

Hepsini geçtim de... Bizim buradaki kamyonların yarısından çoğunda, hani o arkateker arkası paçalıklar olur ya çamur sıçratmasın diye... "KEEP ON TRUCKING" yazıyor hepsinin üstünde yaaa! Hem de böyle dünya amblemi falan yapmışlar, hepsindeki aynı...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
  • Admin
Mesaj tarihi:
Çiçek Abbas filminde şener şen le ilyas salmanın kapışması var bu laflar üzerine
ilyas salman(a.k.a çiçek abbas) kazanıyor
valla en az 20 tane söz söylüyorlardı :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
horasınki gerçek, o esas yılan
Mesaj tarihi:
bi ara fhm demı ne yazıodu bunlar fena gulmustum :)..
Bayana satılık araba;şöföruyle.[signature][hline]tAKA, 21 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
düşünüyorum bulamiyorum parlak fikirlere açığım
inşaata götürüp en tepeden aşşa itecem aslinda çarptım süsü vererek yok olmaz ilac katsak anlasilir hmm vurdursak ceteye yiksak yine anlasilir ee nasil olacak bu iş?

sheref, 21 Ekim 2004 01:02 tarihinde demiş ki:
bana gönder ona hayatımı anlatayım..
--------------------------------------------
http://forum.hepdurgun.com
Mesaj tarihi:
Arkın arabaya yazdığımız yazı Bana göre hızlı ve öfkeli babama göre yavasş ve sakın :P Bu yazıyı wcg 2005 te kullanmayı düşünüyorum tshirtte bastıcam 2004 kısmet olmadı :PTelif hakları tarafımızda olup aksi bir olayda mahkemeye kadar yolumuz var :D Birde dikkat DMX var yanında foto BÜyük bir bitbull köpek kafası :P[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 01 Kasım 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arkadaşın 106sına benim 306yı gördükten sonra yazdığı yazı:
"Büyüyünce 306 olacak!"
Bence kötüydü, dövemedim üç kişilerdi...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
Eğer kalbinde yer yoksa güzelim, üzülme biz ayaktada gideriz...

Vur hançeri kalbime, yüreğim parçalansın, fazla derine inme, çünkü orda sen varsın.

Kul bela yapmaz hak yazmadıkça, hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Düzlükte geçme beni, rampada geçerim seni.

Yollar arabama, kızlar bıyıklarıma hasta.

Mağaralıyım, mağaramın ayısıyım.

vs.. :)[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık!

özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Mesaj tarihi:
*Şoförsem günahım ne? bana yazık değil mi *
*Allah iyiliğini versin*
*sevdiysem günahım ne*
*Sollama beni , sollarım seni*
*Elbet azrail bir gün otostop çekecek (kamyoncu yazısı :D)*

daha var aslında[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Mesaj tarihi:
Rahmetli.de sollardı en cok koptuğum Ananda binerdi cok güldüm :P[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Mesaj tarihi:
- Tak tak
- Kim o ?
- Aşk..
- Defol ![signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ferrari istedi s*ktir çektim :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
Ah ah unutmam bir arkadaş vardı köyden yeni gelmişti otobüse bindik yer yok bizim arkadaş yere uzandı:D dio lam aa burda yazılar var.Millet buna bakıo bu orda yatıo bide baararak okuo yazıları "Ebru'nun nesi var Ahmet'in sarışın 2 sevgilisi var" die :) şimdi aklıma geldi özledim elemanı be:([signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Mesaj tarihi:
liselim canısı...
Allah korusun
Gülüm ben gidiyorum yollara ama sen gitme
ne bilem aklıma şimdilik bunnar gelio :p[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 31 Ekim 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
eve dönerken görmüştüm kırmızı bi murat 131'in arkasında aynen şöyle yazan : ismi lağzım değil o vefasız çıktı hayatımda ilk defa lazım kelimesini yumuşak g'yle yazılırken gördüm bide asi şehrin serseri delikanlısı yazıyodu arabanın arkasında bide,kırmızı bi kadın resmi tırnaklar uzun siyah böyle araba kral anlayacağınız bişeyler daha yazıyoduda hatırlamıyorum :D

O gördüğün araba şu an 2 sokak yanda duruyor. Demin otoparka dönerken yanından geçtim :) Sanırım bizim buralı ehehehehehe

Anadolu HALinin çok yakın olması sebebiyle ben her gün o yazıların kralını görüyorum kamyonların arkasında. Yazılar tamam da, ben kamyonların şöfor tarafındaki küçük camlara asılan hatun resimlerinin hastasıyım.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
  • Yeni Oluştur...