Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Killer'ın oteline gitmeyeceğim bu arada Esh'inkinden bahsediyorum. Killer apaçi doldurmuştur otele hiç çekemem sdf
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 gelin tabi la. bu arada killer. sakal bırak abi.
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kışın yaşlı alman turistlere açıktır
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Xaenin said: Killer'ın oteline gitmeyeceğim bu arada Esh'inkinden bahsediyorum. Killer apaçi doldurmuştur otele hiç çekemem sdf vay amk önceki sayfada postu görüp xaenine bedava dicektim yemin ederim. şunu gördüm ya gelme hiç uğrama antalyaya sdf
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Esh said: gelin tabi la. bu arada killer. sakal bırak abi. abi salonda dress code olayı var sakal bırakamıyorum şu an =( bide antalyaya giderken kesiyorum avrupalı sevmiyo dsdfd. test ettim bi sene
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Lithran said: Kelebek vadisine koyun türkiyede bi sikeltilmemiş orası kaldı. şuna yorum yazmaya geldim. orada da inşaat başladı. gg
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Killer said: Xaenin said: Killer'ın oteline gitmeyeceğim bu arada Esh'inkinden bahsediyorum. Killer apaçi doldurmuştur otele hiç çekemem sdf vay amk önceki sayfada postu görüp xaenine bedava dicektim yemin ederim. şunu gördüm ya gelme hiç uğrama antalyaya sdf Ahahahahaha
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 xaeninin nefret ettiği en çok banladığı adamı 1 hafta tatile götürüyorum dsf
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Editör de çocuğun olsa tatile götürülmez
kermit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ne görgüsüzsün lan batu ablamın 3 tane 5 yıldızlı oteli var antalyada ben bu kadar laf etmedim
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 kermit said: ne görgüsüzsün lan batu ablamın 3 tane 5 yıldızlı oteli var antalyada ben bu kadar laf etmedim ben ne laf ettim abi lol. 2. yi nereye dikelim diye sordum konu da garbıcta
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yazın şöyle bi iki kişilik oda ayarlayıver
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 zengin kavgası çıkıyor beyler!! http://2.bp.blogspot.com/-dhCHNwBB-tM/UI6oJHOcqeI/AAAAAAAADcw/-w9i-U7GVnU/s1600/Iron+Man+vs+Batman+4.jpg
Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 mulgear6 said: yazın şöyle bi iki kişilik oda ayarlayıver bu sene yankı geldi 4 gün dublekste kaldık. üst katı da verdim paşam keyif yapsın diye dsf. paraseyling jetski vs keyifliydi. ayarlarsaq olabilüü
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 vay amk daha çok dota atalım wardları ben alırım sgdf
Öne çıkan mesajlar