µh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Göz ameliyatı olmasının bir önemi yok, ameliyat öncesi ilaç verilmiştir, yaşlı bir insandır veya korkuyordur vs. kayıp düşer sandalyeden sakatlar kendini. Hastane için mantıklı olan güvenli olandır, hastanın 1 damla kanı bile dökülse kıyafete çarşafa bir yere prosedüre göre hepsi temiziyle değiştirmeli, bu sana göre mantıksızdır gereksizdir belki ama onlarca yıldır gelen o kurallar boş yere konmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 avrupada kızlar teklif ediyormuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Lectre said: Law said: Avrupa görmeye gerek yok ki böyle bir saçma bir uygulamanın yanlış olduğunu söyelemk için. Herşeyin bir usulü kaidesi vardır, hastalara sorduk olur dediler ile de olmaz. Empati kurun azcık la hasta ameliyata gidiyor, hadi şimdi sen onu it oda seni itsin hep beraber ameliyata hahah. şimdi şöyle bir olay var, yapılan işlem gayet mantıklı bu yüzden argümanının ilk kısmı zaten yanlış. ayrıca açık kalp ameliyatı olmayada gitmiyorlar hani. tamam bakınca hoş değil belki fakat oo 3. dünya ülkesiyiz oo çok kötü demenin manası yok. ayrıca nasıl avrupa görmeye gerek yok? sen biliyor musun avrupadaki insanların nasıl yaşadığını? hastanelerinin nasıl olduğunu? nasıl bilebilirsin ki? düzenli olaran bir ülkenin sağlık haberlerini falan mı takip ediyorsun? anlamadım yani nasıl gerek olmadığını. böyle tertemiz sokaklar, binaların dışı bile parlıyor, herkes aşırı saygılı flm? yok öyle bir şey ahah. Ben avrupa süper demedim ki avrupa ile ilgili tek kelime etmedim daha iyidir gibi. Avruapda böyle ise oda yanlış manasında avrupa görmeye gerek yok dedim. Cevap yazmadan önce okumayı ve yazılanı analizi öğrenin. Ha şimdi geçelim avurpa gördün mü kısmına, almanayda doğup büyüdüm 7 sene orada yaşadım, devlet hastanesinede gittim küçükkene hasta olunca. Ordan sonra burdaki ssk ve devlet hastanelerinide gözleyebildim. 7 yaşındaki halimle bile arada korkunş fark olduğunu idrak etmiştim. Hele okul eğitim, imkanalr hiç bahsetmiyorum. Ve Türkiye tamamen bir 3. dünya ülkesidir ve halen öyledir bunu esas sebebi ise çarpık kafa yapısı ve zihniyetdir yani hastaneye en iyi ekipmanıda da koysan okula en iyi şeyide koysan o çarpık bozuk kafa devam edecek yani ondan bir 3. dünya ülkesiyiz. Halen öylemidir bilmiyorum değişmiştir ki sanmıyorum. Konumuz buda değil şu uygulama saçma, salak bir hastabakıcı neyin nasıl yapılmasını bilmiyor, adamalrı dizmiş eşya gibi(adliyede personel bazen dosya taşmak isteyince böyle taşıma zımbırtışarı var olardan bulamayınca tekerlekli sandalyeye koyup götürüyorlar sonuçda dosya taşıyor ve pratik ama bunu hayatın her alanında uygulayamazsın haha). HAstanın ameliyata nasıl götürüleceği ile ilgili hastanenin yönetmeliği veya benzer birşeyi vardır. Misal otopsinin biler nasıl yapılacağının yaızlı olduğu mevzuatlar var talimatname var , doktor satırı alıp bama güme istediği yerden başlayamaz. Mal mı taşıyorsun orada insan ameliyata göütüryorun sence normal olabilir bence değil ki bunla ilgili bir talimatname vs kesin vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Lectre said: ha tek tek götürse daha iyi yani? sorulmuştur vs önceden zaten. avrupa avrupa diyorsunda hayatında kaç ülkede bulundun, kaç milletin yaşam standartını gözlemledin allahın fakiri? istanbulda karşı yakaya geçince avrupa olmuyor o güzelim. only in turkey bir hadiseymişte bilmemneymişte, unutmadan büyük i yapmadım diye havalara girmiş vatandaş. hiç sevmiyorum seni, nerede bir postunu görsem aklıma 15 yaşında elinden dondurmasını düşüren obez çocuklar geliyor böyle ağlamaklı. kimki bu? xunn falan değil tamamda, dasaanın feyki misin sen? İşte sırf böyle ccc'ci vatan millet sakaryacı tipler yüzünden bu ülkeden gidicem arkadaş, sırf sizin gibi kendinden başkasını beğenmeyen her zaman ne yaptıysa her koşulda kendisini haklı gösteren insanlardan nefret ettim ya. Hayatta hiç birşey bilmez, avrupanın a'sını görmemiştir çok sevdiği vatanından hayatında çıkmamıştır ama avrupada öyle şöyle diye konuşmasını bilir. Nasıl bir cahillikse artık bu gözlerini bürümüş resmen lamerin. Adamlar hastane gibi bir yerde trencilik oynuyor asansörde bu da gelmiş normal birşey avrupada da var its ok diyor, hayatıdna bir turistle 2 kelimeyi bir araya getirip konuşmamıştır daha ama burada artislik diz boyu, ne de olsa sanal ortam, klavye önünde yaz güzelim seni tutan mı var. Nasıl bir nefret bürümüşse elemanı artık klavyeyi yumruklayan angry german kid geliyor aklıma unreal tournament oynayamadıgı icin deliren, aha al onu vur buna aynısı. Asıl ben seni hiç sevmiyorum lan, sen de sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın ha saygı da duymuyorum diyorsan nefret listesine yazarım seni blackice'dan fena arç enemin olurum çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 baska yerde tartisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=q8SWMAQYQf0 aha Lectre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Su ülkenin elle tutulur bir yani var mi söylesin biri... Pastirmasi ve kaymagi haric. Cok özlüyorum valla senede bir gelip 2 hafta tikiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ya pic koy ya terk et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 JestersTear said: Lectre said: ha tek tek götürse daha iyi yani? sorulmuştur vs önceden zaten. avrupa avrupa diyorsunda hayatında kaç ülkede bulundun, kaç milletin yaşam standartını gözlemledin allahın fakiri? istanbulda karşı yakaya geçince avrupa olmuyor o güzelim. only in turkey bir hadiseymişte bilmemneymişte, unutmadan büyük i yapmadım diye havalara girmiş vatandaş. hiç sevmiyorum seni, nerede bir postunu görsem aklıma 15 yaşında elinden dondurmasını düşüren obez çocuklar geliyor böyle ağlamaklı. kimki bu? xunn falan değil tamamda, dasaanın feyki misin sen? İşte sırf böyle ccc'ci vatan millet sakaryacı tipler yüzünden bu ülkeden gidicem arkadaş, sırf sizin gibi kendinden başkasını beğenmeyen her zaman ne yaptıysa her koşulda kendisini haklı gösteren insanlardan nefret ettim ya. Hayatta hiç birşey bilmez, avrupanın a'sını görmemiştir çok sevdiği vatanından hayatında çıkmamıştır ama avrupada öyle şöyle diye konuşmasını bilir. Nasıl bir cahillikse artık bu gözlerini bürümüş resmen lamerin. Adamlar hastane gibi bir yerde trencilik oynuyor asansörde bu da gelmiş normal birşey avrupada da var its ok diyor, hayatıdna bir turistle 2 kelimeyi bir araya getirip konuşmamıştır daha ama burada artislik diz boyu, ne de olsa sanal ortam, klavye önünde yaz güzelim seni tutan mı var. Nasıl bir nefret bürümüşse elemanı artık klavyeyi yumruklayan angry german kid geliyor aklıma unreal tournament oynayamadıgı icin deliren, aha al onu vur buna aynısı. Asıl ben seni hiç sevmiyorum lan, sen de sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın ha saygı da duymuyorum diyorsan nefret listesine yazarım seni blackice'dan fena arç enemin olurum çocuk. vatan millet sakarya? türkiyeden ve türk milletinden en çok nefret eden forum üyesi olmaya adayım neredeyse, alakası yok. ki tanımadığım insanlara ilk görüşte ne saygı duyarım, ne de nötrümdür, direk saygı duymayarak başlarım tüm insan ilişkilerime, e hayvansın falan diyebilirsin eyvallah kabul ediyorum. da şu kadar büyüttüğünüze değmiyor cidden, facebooktaki lanet olsun bize ne yapıyorlar diyen ağlaklar gibisiniz, değiştirebiliyorsan bir şeyi, git yap, değiştir, ya da parçası olma git istediğin bir yerde yaşa, ha bunları yapmayıp bide bok atıyorsan zaten bir sıkıntı vardır. @law: avrupa gördün mü diye soran olmadı sanırım ama? @pati: kalkın yerinizden, bir şeyi nasıl görmek istiyorsanız öyle yapın. böyle çok komik oluyorsunuz. al o hastaneye 20 personel daha ver parasını böyle olmasın. ya da 2nizden biri artık akpye oy vermesin falan, denenebilir yani :) ha bu arada jesters, hayatım parça parça olarak 5 ülkede geçti şimdiye kadar, her ne kadar en istediğim ülkeye gidemesemde :P yani demeye çalıştığım, beynin yok, fikrin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Hah adam şaka gibi. Ama aynen böyle devam et haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 chrome said: topic kapatılmak üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ben ülkemi böyle seviyorum arkadaşlar. hayattan rengi alın geriye ne kalır ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 moriarty said: chrome said: topic kapatılmak üzere yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 burasi pic thread arkadaslar chinese wall of text gormek istemiyor kimse. zaten nsfw kaldirdilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 hmpfssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 aquila said: baska yerde tartisin. sormazlar mı adama sen misin buraların zaptiyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://sinfest.net/comikaze/comics/2006-08-23.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Ayfon said: Su ülkenin elle tutulur bir yani var mi söylesin biri... Pastirmasi ve kaymagi haric. Cok özlüyorum valla senede bir gelip 2 hafta tikiniyorum. kaymak = afyon ayfon ------> afyon afyonlusun dostum. şifreni çözdüm. dı dı dı dııııııııın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://i.imgur.com/R3ZxVfd.jpg http://i.imgur.com/fS2B3Gl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 üstteki çok kötü ama ilk taşı başkası atsın diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Law said: Lectre said: Law said: Avrupa görmeye gerek yok ki böyle bir saçma bir uygulamanın yanlış olduğunu söyelemk için. Herşeyin bir usulü kaidesi vardır, hastalara sorduk olur dediler ile de olmaz. Empati kurun azcık la hasta ameliyata gidiyor, hadi şimdi sen onu it oda seni itsin hep beraber ameliyata hahah. şimdi şöyle bir olay var, yapılan işlem gayet mantıklı bu yüzden argümanının ilk kısmı zaten yanlış. ayrıca açık kalp ameliyatı olmayada gitmiyorlar hani. tamam bakınca hoş değil belki fakat oo 3. dünya ülkesiyiz oo çok kötü demenin manası yok. ayrıca nasıl avrupa görmeye gerek yok? sen biliyor musun avrupadaki insanların nasıl yaşadığını? hastanelerinin nasıl olduğunu? nasıl bilebilirsin ki? düzenli olaran bir ülkenin sağlık haberlerini falan mı takip ediyorsun? anlamadım yani nasıl gerek olmadığını. böyle tertemiz sokaklar, binaların dışı bile parlıyor, herkes aşırı saygılı flm? yok öyle bir şey ahah. Ben avrupa süper demedim ki avrupa ile ilgili tek kelime etmedim daha iyidir gibi. Avruapda böyle ise oda yanlış manasında avrupa görmeye gerek yok dedim. Cevap yazmadan önce okumayı ve yazılanı analizi öğrenin. Ha şimdi geçelim avurpa gördün mü kısmına, almanayda doğup büyüdüm 7 sene orada yaşadım, devlet hastanesinede gittim küçükkene hasta olunca. Ordan sonra burdaki ssk ve devlet hastanelerinide gözleyebildim. 7 yaşındaki halimle bile arada korkunş fark olduğunu idrak etmiştim. Hele okul eğitim, imkanalr hiç bahsetmiyorum. Ve Türkiye tamamen bir 3. dünya ülkesidir ve halen öyledir bunu esas sebebi ise çarpık kafa yapısı ve zihniyetdir yani hastaneye en iyi ekipmanıda da koysan okula en iyi şeyide koysan o çarpık bozuk kafa devam edecek yani ondan bir 3. dünya ülkesiyiz. Halen öylemidir bilmiyorum değişmiştir ki sanmıyorum. Konumuz buda değil şu uygulama saçma, salak bir hastabakıcı neyin nasıl yapılmasını bilmiyor, adamalrı dizmiş eşya gibi(adliyede personel bazen dosya taşmak isteyince böyle taşıma zımbırtışarı var olardan bulamayınca tekerlekli sandalyeye koyup götürüyorlar sonuçda dosya taşıyor ve pratik ama bunu hayatın her alanında uygulayamazsın haha). HAstanın ameliyata nasıl götürüleceği ile ilgili hastanenin yönetmeliği veya benzer birşeyi vardır. Misal otopsinin biler nasıl yapılacağının yaızlı olduğu mevzuatlar var talimatname var , doktor satırı alıp bama güme istediği yerden başlayamaz. Mal mı taşıyorsun orada insan ameliyata göütüryorun sence normal olabilir bence değil ki bunla ilgili bir talimatname vs kesin vardır. dediklerinde haklılık payı var aslında, ben bizim milleti, pratik zekalı olmazı, kolay yolunu bulup kuralları esnetmesi yönünü taktir ederim, sıkıntılı zamanlar ve baskı altında özelikle savaşlarda falan çok işe yarayan bir özellik, ama bunun da bir sınırı olması lazım geldiği fikrindeyim ve bunda naca otokontrol ile sağlanır konuya gelirsek, bu uygulama ile kural esnetilmiş ve tren yapılmış, bakıyorsun bir sakınca arz etmiyor ama bunun bir tık ilerisinde "bir şey olmaz lan" diyerek bezle sildikleri şırıngayı sana saplamayacaklarınında garantisi olmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ilk taşı günahsız olanınız atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar