Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtiraf ediyorum ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence o kadar üstüne gitmeyelim, yazıktır çaresiz kalmış.

Ama "gelinim oldu" diye bi title da vermek lazım şimdi kermite...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
abi ben de bişi itiraf ediim ruyamda ben de o eve giriyodum konuk damat(!) olarak semra hanım beni asansorde karsılamıstı allahım ne biçim bi kabustu[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 18 Aralık 2004 18:37 tarihinde demiş ki:
yagmurdan kacarken doluya tutulmu$ eheh.

hemde ne dolu
ya annem ve ablalarıma yalvardım resmen ya
gerçekten yalvardım sinilerim bozuldu "bi daha balkonda sigara içerken külleri yere atmıycam söz" desemde dinletemedim ...
tanıdık bi doktor varmı ??
yolda giderken heryerde Semra teyze ve Ata yı görüyorum
semra teyze bağırıyo AŞIKIMMM diye...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
Üzülme sen hepimizin başına gelebilir böyle şeyler...
Zaman zaman zaten hepimiz birer semra teyze değilmiyiz...[signature][hline]
Mana alassë equë inyë Turk!!!
K.S.D.M.P.A.L

Niyazi Hoca bi tarihte demişki;
Bakın çocuklar, oğlum konuşursanız kağıtlarınızı vermem (yazılı) zil çalıncada hemen toplarım..
Mesaj tarihi:
bende zap yaparken pilin zayıflıgının getirdigi takılmanın nedeniyle yaklasık 20 sn bu programa maruz kaldım...ama emin olun kumandadan intikamımı aldım... Beni affedin :(

:)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
Ölsem izlemem ben onu yaaa :yapma:[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!

[Bu mesaj UltraPsycho tarafından 18 Aralık 2004 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj UltraPsycho tarafından 18 Aralık 2004 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende itirah ediorum banada izlettiler kendimden utnaıorum yaa :([signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
bende izledim sirf o semra karisi icin...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
o semra ne cadı bi kadın ya.. nese ya kapatalım valla gelinim olur musun tartısıoruz iğreeeeeeeeeeeeeeeenç! Pencereden atlamak istiroum[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away...
Mesaj tarihi:
Ya yine itiraf edioprum bugünde size anne diebilir miyimi zxorla izlettiler kardesim.Teysem takı falan yapıo ona yardım ediodum mecburi açmışlar izliolar ühühühühü...Kurtarın beniiiiiiii...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
  • Yeni Oluştur...