Pyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 yagmurdan kacarken doluya tutulmu$ eheh.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bence o kadar üstüne gitmeyelim, yazıktır çaresiz kalmış. Ama "gelinim oldu" diye bi title da vermek lazım şimdi kermite...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 valla ben titremeyi tercih ederdim, kutluyorum seni kermit! gitmeyin çocuğun üstüne:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 geçmiş olsun, umarım en kısa sürede hafızandan silinir bu korkunç olay[signature][hline]
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 abi ben de bişi itiraf ediim ruyamda ben de o eve giriyodum konuk damat(!) olarak semra hanım beni asansorde karsılamıstı allahım ne biçim bi kabustu[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 haberlerde gördüm psikolojim bozuldu kötü çok kötü[signature][hline]Fire in the Darkness...
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ğühühğüğ içerden semra teyze sesleri duyuyorum acaba gerçek mi gidip baksam mı hağhğdsfpsğüğühühühü[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Pyr0, 18 Aralık 2004 18:37 tarihinde demiş ki: yagmurdan kacarken doluya tutulmu$ eheh. hemde ne dolu ya annem ve ablalarıma yalvardım resmen ya gerçekten yalvardım sinilerim bozuldu "bi daha balkonda sigara içerken külleri yere atmıycam söz" desemde dinletemedim ... tanıdık bi doktor varmı ?? yolda giderken heryerde Semra teyze ve Ata yı görüyorum semra teyze bağırıyo AŞIKIMMM diye...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
godzilla112 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Üzülme sen hepimizin başına gelebilir böyle şeyler... Zaman zaman zaten hepimiz birer semra teyze değilmiyiz...[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Niyazi Hoca bi tarihte demişki; Bakın çocuklar, oğlum konuşursanız kağıtlarınızı vermem (yazılı) zil çalıncada hemen toplarım..
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 değiliz.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
screamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Kimse Semra Teyze gibi biri olamaz çünkü o bambaşka[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bende zap yaparken pilin zayıflıgının getirdigi takılmanın nedeniyle yaklasık 20 sn bu programa maruz kaldım...ama emin olun kumandadan intikamımı aldım... Beni affedin :( :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Yazık bi genci daha kaybettik.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ölsem izlemem ben onu yaaa :yapma:[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! [Bu mesaj UltraPsycho tarafından 18 Aralık 2004 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj UltraPsycho tarafından 18 Aralık 2004 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Aaa oyle deme tam bır actıon war ıcerde :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bende itirah ediorum banada izlettiler kendimden utnaıorum yaa :([signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away... Öhöm Öhöm ben :)
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bende izledim sirf o semra karisi icin...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Cornelius Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 okey oynuodum o sırada pek izleyemedim ama sazan kısmında taşları devirdim ya :) heüheüheü[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bende bir ara baktım aman yarabbi semra teyze falan off korktum rüyama giricek sandım.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 o semra ne cadı bi kadın ya.. nese ya kapatalım valla gelinim olur musun tartısıoruz iğreeeeeeeeeeeeeeeenç! Pencereden atlamak istiroum[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away... Öhöm Öhöm ben :)
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Yenisi gelıo kanald de size ana diyebılırmıyem hade burdan yakın...
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 lol ya daha yeni bitti hemen anne diyebilirmiym paşladi :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Semra teyze dominant kadın herhalde ahuauhu yok böyle zaga izlemiştim bi ara medya arkası bölümünde koptum valla auhuauhauhu[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ya yine itiraf edioprum bugünde size anne diebilir miyimi zxorla izlettiler kardesim.Teysem takı falan yapıo ona yardım ediodum mecburi açmışlar izliolar ühühühühü...Kurtarın beniiiiiiii...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Actually I'm not horrible...I'm only little drop and one day I'm going to pass away... Öhöm Öhöm ben :)
Öne çıkan mesajlar