Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

level dergisinde çıkan uo tanıtımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Norak said:

binlerce öğrencinin sınıfta kalmasına sebep olup ekonomiye ciddi bi zarar vermiş olabilirim o dönem aslında ben, hmm lol

uo zamanlarımın üstünden çok zaman geçti ama tahminen babam seni bulursa bacağından vurabilir.
Mesaj tarihi:
hehe teli modeme bağladım ilk ay fatura normal geldi, millete anlatıyordum fatura normal geldi ahahaha falan diye. Neyse ben böle anlatırken sağda solda bir tanesi çıktı, olm hatlar analog ondan ilk ay normal geldi, ikinci ay ilk ay kullnadığınla beraber ikinci ayıda hesaplayıp döşeyecekler dedi. Döşediler valla.

Öptüm norak
Mesaj tarihi:
ben bir ay sabah akşam 146 ile oynamıştım, peder fatura geldiği gün telefon hattını modemi kırarak ve duvardaki beyaz tutan zımbırtıları sökerek koparmıştı hahaha.

380 milyon mu ne gelmişti.
Mesaj tarihi:
herkes aynı olayları yaşamış demek ki.

146 dan bize de okkalı bir fatura gelmişti. hatta ben okul dönüşü faturayı kapı önünden almıştım bir açtım 350 küsür, akşam babam eve gelene kadar 5 yılda yaşayacağım stresi 5 saatte yaşamıştım.
Mesaj tarihi:
absolut said:

Bügün 2 kere guardslar tarafından hemde birinde binim çağırmama ragmen öldürüldüm. Lütfen biri guardsların ne işe yaradığını açıklarmı. Yani çağıranı öldürüyorsa bilelim bizde çağırmayalım. Birde Werewolf pklarla dövüşürken niye bana saldırıp öldürdün ve tekrar gelip neden dediğimde açıklama yapmadan tekrar saldırıp öldürdün. Werewolf bende pk olarak gözükmüyor o yüzden bende yanına rahatça gidip (şehir sınırlarında) sordukça öldürüyor bu ne iştir.
Mesaj tarihi:
ne üzülmüştüm o gün ya
sdsfsd

hayır şimdi o zamanlar küçüğüz falan
da bugün hala paticike öle post atan inasnlar oluyor yani hehehe

allahtan 2000 civarı postları okumuonuz onlar daha kotu
  • Yeni Oluştur...