df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 SenariouS said: tmoba mi gidiyorsun ahaha neresi olduğunu anlamadım bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 tmob dio http://tmob.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yazılmcı olduğunu okumamışım kurumsal şirketlerde yazılımcılar rahat genelde ya, orası neden çok çalıştırıyor anlamadım :) bol bol mesai yapanlar genelde analistçiler, solution/domain architech'ler oluyor. yazılmcı dediğin 9da gelir 6da gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 senko said: yazılmcı olduğunu okumamışım kurumsal şirketlerde yazılımcılar rahat genelde ya, orası neden çok çalıştırıyor anlamadım :) bol bol mesai yapanlar genelde analistçiler, solution/domain architech'ler oluyor. yazılmcı dediğin 9da gelir 6da gider. trde 4 farkli yerde calistim. dedigini hic yapamadim usta. Amerikada bile 9-20 calisiyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 cumartesinin değeri parayla ölçülemez yazıcaktım ama karar veremedim lan 2 kat iyi fark yaratıyosa gidebilirsin anladığım kadarıyla sosyal hayat da 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Longshanks said: anladığım kadarıyla sosyal hayat da 0 asfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yazılımcıları hiç sevmiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ne garezin var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 küçükken topu server odasına kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 maaş ile resmiyeti topla böl fln en az resmiyetlisini seç. para mara fln görmüyor gözün bir süre sonra. bakıyosun 3 sene olmuş it gibi calısıyosun. araba fln alıp tatile gidiyosun mal gibi geciyo zaten. ama bu benim su anki pskolojimdende olabilir. öle baydımki mesaiden. dün bir soruya patrona neblim amk diye cvp verdim farketmemişim bile sonradan söyledi millet güle güle. kafa çiziliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 uyku önemli ona dikkat et bir de işinden memnun musun çünkü her iştte nefret edeceğin şeyler olacak fazla maaş unutturyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kariyerinde bir basamak olacaksa, bir yıl çalıştıktan sonra daha iyi maaşa/daha iyi rütbeye/daha iyi bir şirkete geçebileceksen, kabul et tabi ama yok paralel geçiş olacaksa dendiği gibi [(keyif+huzur) X para] katsayısına göre hareket et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ben hep is degerlendirirken 3 seye dikkat ettim. 1. Yol; inanilmaz etkiliyor gunde 2-3 saat yol cekmekle 40 dk yol cekmek arasinda daglar kadar fark var. 2. Maas; yani anlatmaya gerek yok 3. İş tatmini; buda baya onemli, calistigin yer ve yaptigin is zevkli ise saatler nasil geciyor anlamiyorsun. bunlardan genelde 2 tanesi iyiyse seciyorum. 3de iyi yer bulamadim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 3 kuruş fazla kazanıcam diye her günün zindan olacaksa amk öyle işin ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 CV'nde hangisinin yazmasını istiyorsan onu seç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Aluriel said: 3 kuruş fazla kazanıcam diye her günün zindan olacaksa amk öyle işin ben http://i.imgur.com/MI3UdNq.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mithat said: 1800+ alıyorum bu parayı alıp evlenenler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 cempostaci said: Mithat said: 1800+ alıyorum bu parayı alıp evlenenler var... Bu seni ilgilendirmez de hadi trollüne feed veriim , maaş almasamda evlenebilirdim , o konuda sıkıntım yoktu ki onu bekliim. He tabii kıt kanaat geçinicek düzeyde maaşlarını zor yetiştirenleriniz evlenmek için bir tarafını yırttığından buna şaşırmış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 2013'ün son çeyreğine girmişiz, hala 1800 tl maaş alıp 23 yaşında evlenenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 23 yasinda evlenilir mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 eşi belki 5000+ alıyor ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 hangi kadına 5000+ maaş vermişler ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Yok eşimde 700 liraya çalışıyor , günde 4 saat falan dershanede öğretmenlik yapıyor. Baya baya keyfi bir çalışma durumu olmuş bizim , bende ilk başladığımda anlattım tanıdık bi yerdeydim yabancı yerde değil iskender+dizi falan keyiftim , sonra 1800 diyince lan dedim kariyer yaparım belki diye kabul ettim paraya hayır diyemedim. Yoksa değil 2013 , 2010da bile 2500 lira toplam gelirle evlenilmez lan :D baya bildiğin aç kalır insan , sırf kiramız o kadar lan bizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 cempostaci said: 2013'ün son çeyreğine girmişiz, hala 1800 tl maaş alıp 23 yaşında evlenenler var. -yıl olmuş bilmemne muhabbeti -siz şu kadar mı kazanıyosunuz hala ?!?! muhabbeti -bu yaşta evlenilir mi yaaa muhabbeti 2/10 would not feed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar