df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 mesai saatleri düzgün, haftasonu boş, çalışma ortamı rahat bir yerden vazgeçip tam zıttı bir yere gitmeyi göze alırmydınız. maaşı iki katı olacak. tek artısı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Herkesin gercegi farkli. Anket yapilabilecek bi konu deil bence. Yureginin sesini dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Detay ver biraz daha. Boyle cok genel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 opportunty costa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 paraya muhtaçsan evet, değilsen hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sorudan bişey anlaşılmıyor yetersiz bilgi vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Ben şuan bunu yapıyorum , 867 tl karşılığı çalışıyordum artı hediye çeki falan filan 1000 lira civarı ediyordu. Fakat çalıştığım yerde kulaklığımı takar iskender söyler yerken dizimi izlerdim o kadar keyif yapabiliyodum. Şimdi çalıştığım yerde kapalı alanda misafirin göremeyeceği yerde bile değil dizi izlemek telefonuna bakmak bile yasak. Fakat 1800+ alıyorum :D Hani insan ister istemez s**mişim diziyi para sağolsun diyor bu kadar fark olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 http://www.petswelcome.com/wp/wp-content/uploads/2013/05/reddits-ad-sales-pitch-deck-featuring-grumpy-cat-and-the-beastmaster-is-mindblowing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Is yaparken ne dizisi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 şirketin vereceği tecrübe geleceğe ciddi yatırım olarak yansıyacaksa katlanılmayacak şey değil fakat sadece paraysa mevzu yıldırıcı olması ve pişman olman çok zaman almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ulasim, is-yasam dengesi, yan haklar vs. nasil? maas iki kati ama mesela asgari mi 5000 mi onceki maas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Esh said: Is yaparken ne dizisi abi? işin erken bittiyse evine dön zaten. ya da arada 1-2 saat boş kaldın diyelim git dışarı ya da biri ile network kas. dizi resmen boşa geçen zaman senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 daha detay vereyim o zaman. burada 6:30 dediğim zaman çıkıyorum mesai fln yok. 9:30-10 gibi başlıyor mesai. yemek arası 2 saat ve arada da 1-2 saat patide takılsam dert değil. işini yaptığın sürece np. gideceğim yerde 10:30 gibi başlangıç sonra ortalama 8-9 a kadar bazen 10 a kadar mesai var. h.sonu olabiliyor. ofis tasarımı da herkes birbirinin monitoru görebilecek şekilde. değil 1-2 saat 5-10 dk bile keyfi şey göze batabilir. ayrıca şimdiki yerde kodlar temiz yazılıyor. pattern'lere uyuluyor. gideceğim yerde ise adamlar pattern'e inanmıyormuş. yakın bi arkadaşım orada o yüzden detaylı biliyorum bu tarz şeyleri. maddi kısmı da burada 10-15 gün sarkarak ödeniyor. çok muhtaç olmasam da küçük çapta sıkıntılara yol açıyor. ödemelerimi ucu ucuna karşılıyor maaşım çok keyfi şeye kaçamıyorum. gideceğim yerde de dakikası şaşmadan ödeniyor ve 2 katı ortalama. yani maddi açıdan her yönüyle avantaj ama diğer tarafta da eşek gibi çalışma var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 zaidral said: ulasim, is-yasam dengesi, yan haklar vs. nasil? maas iki kati ama mesela asgari mi 5000 mi onceki maas? iki iş yeri arasında 5 dk yok. yer konusu kriter değil yani. maaşta 2'den 4'e. yan haklar yol yemek. öle prim mesai fln yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 10 a kadar mesai ne lan asfkljasf. bide h.sonu olma ihtimalide var :P. yani o kazandığın parayı nasıl neye harcıycan ki :) anca yatırım falan yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 gidişin %100 netleşirse mevcut firmana böyle böyle bi durum var deyip ücrette iyileştirmeye zorlayabilirsin. kabul etmezlersede bye bye dersin.. mayış ne kadardan ne kadar çıkıyo bu arada: çünkü 1000den 2000 e çıkması eh iştede 4000 falan alıyosan 8000 e çıkıyosa kaçırma tabiki hiç düşünmeden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 10'a kadar çalışıp, haftasonu da çalışıyor olmak = kölelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bide pattern'e inanmamak günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 E abi ben santralim telefonlara cevap veriyodum orada elbette ki boş vaktimde en güzel aktivite dizi izlemekti , hani telefon çalarsa diziyi durdur telefona bak , telefonu kapayınca aç dizini izle. Yok network kas yok dışarı çık gibi ihtimalim yoktu , oparetörün ne netwörkü len :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bir de kariyerin önemli tabii, gençken sürünmiycen de ne zaman sürünceksin. eğer sürünmek kariyerin bir şartıysa olduğun sektörde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 çalıştığın yerde 3 yaptırt win/win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 arasini bulma sansin yokmu ? neden iki ekstrem uc ? mesela maasinin 1.5 katina mesai saatlari duzgun olan , haftasonu calisilmayan , duzgun collaborative kod yazan , kod review yapan , best practicelere inanip uygulayan bi yer ara. verdigin ozelliklerden benim cikarttigim sey , bahsettigin sirket buyuk ihtimalle turk startuplarindan biri ve b2b yazilim yapiyor? b2c ise prod deadline a falanmi yaklasmislar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 H.sonu çalışma ve mesai devamlı değilse ve esneklik varsa gogo yeni yer. Maaş artışın 2 kat olmasa bile git derdim, şimdi hayli hayli diyorum. bingildak said: bir de kariyerin önemli tabii, gençken sürünmiycen de ne zaman sürünceksin. eğer sürünmek kariyerin bir şartıysa olduğun sektörde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ankete yanlıslıkla evet dedim hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 gidicegin yer isleri yanlis yaptigi icin cok calistiriyo buyuk ihtimal asdf, ya da cok is alip az adam calistiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar