AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Red said: benim burunda zaten et var yüzde 5'ini bile kullanamıyorum burnumum sdfs burunda içerden kemik eğriliği, septum deviasyonu sebebiyle ameliyat oldum. ameliyattan 2 sonra yasak olmasına rağmen duşta burnumu hafif hafif fışkırmıştım.çıkanlar inanılmazdı, kabuk baglamıs yaralar, pislikler, mavi iplik filan. of nası bir rahatlamaydı o ya. edit : bu kulağı böyle sürekli temizlemek zararlı değil mi? ben kbb de bir kere temizletmiştim, böyle şeffaf boruyu sokup kulagıma çekmişti doktor. uzun süre kulak kaşıntım olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Chemical said: DUVAR VARDI ABİ, DUVAR. Kir değil hocam o, ben de çok pis girişirdim kulağıma 2 hafta ebemi belledi dış kulak iltihabı bıraktım doktor tavsiyesiyle. Kulağın ürettiği bir salgı ve kulağın pH düzeyini bakterilerin üreyemeyeceği asidik bir düzeyde tutmaya yarıyor, sadece kulağına birisi baktığında görebileceği yeri iğrençlik olmasın diye temizlemen öneriliyor. Söylemiş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 quixef said: Chemical said: DUVAR VARDI ABİ, DUVAR. Kir değil hocam o, ben de çok pis girişirdim kulağıma 2 hafta ebemi belledi dış kulak iltihabı bıraktım doktor tavsiyesiyle. Kulağın ürettiği bir salgı ve kulağın pH düzeyini bakterilerin üreyemeyeceği asidik bir düzeyde tutmaya yarıyor, sadece kulağına birisi baktığında görebileceği yeri iğrençlik olmasın diye temizlemen öneriliyor. Söylemiş olayım. kulak kiri diyoruz biz ondan kir dedim, yoksa evet kendi oluşturuyor. Da arkadaşınki birikiyor tıkıyor o yüzden almak gerekiyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 LÜTFEN BAŞKA ŞEYLER KONUŞUN ARTIK. BU KADAR YAŞLI DEĞİLİZ ARKADAŞLAR. 45-50 YAŞ MUHABBETLERİ DÖNÜYOR. KULAK TEMİZLEME ALETİ DÖRT SAYFA KONUŞULUR MU LAN? HEPİNİZ Mİ EMEKLİ ALBAYSINIZ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 off sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 çengelli iğnenin arkasındaki yuvarlak kısımla çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 quixef said: Chemical said: DUVAR VARDI ABİ, DUVAR. Kir değil hocam o, ben de çok pis girişirdim kulağıma 2 hafta ebemi belledi dış kulak iltihabı bıraktım doktor tavsiyesiyle. Kulağın ürettiği bir salgı ve kulağın pH düzeyini bakterilerin üreyemeyeceği asidik bir düzeyde tutmaya yarıyor, sadece kulağına birisi baktığında görebileceği yeri iğrençlik olmasın diye temizlemen öneriliyor. Söylemiş olayım. bana da doktor "dokunma onlara" dedi. "e çubuklan temiz.." diyordum "hayır!" dedi bitti dokunmam bir daha ben valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Nasi bi zevk lan o , bana silah zoruyla baskasinin kulagini temizletemezler. silkerim iletisimini, iletismeyelim yani gerekiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi benim en tiksindiğim olay kulak temizlemeyle ilgili; kadınların günlerde örgü şişiyle kularını karıştırmalırdır lan. küçüklüğümden kalma travmalardan biridir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Chemical said: sabonis said: Chemical said: kir hepsi allah cezanı.......... o ne görüntü ya........ bu arada o kadar büyük kir nası oluyo oha ayrıca sen ne alaka böle bi işe girişiyorsun? sadhfuadshf asdf ilişkimizde yeterince iletişim kuramadığımızı düşündüm hafiften ruhsal problemlerin var galiba dsahufdhasf. çocuk gitsin kbb'ye temizletsin sana ne. nası bi iğrençlik nası bi pislik bu ya. hayır bi de sonuçta bu işi senin yapman çocuk için de tehlikeli. olm insan mısınız siz ya sufhasudfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Olm kbb ye gittim. Senelerdir kulağınıza bir şey sokmayın sivri şey sokmayın derler ya. Adam metrik 6 saplamayı cart diye soktu içeri. Çevirdi, çevirdi saplamanın dişlerine bütün kiri topladı çekti aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 çıkarabildiği için sokabiliyor o zaten. sana sokma demelerinin sebebi pisliği geriye itelemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 sabonis said: Chemical said: sabonis said: Chemical said: kir hepsi allah cezanı.......... o ne görüntü ya........ bu arada o kadar büyük kir nası oluyo oha ayrıca sen ne alaka böle bi işe girişiyorsun? sadhfuadshf asdf ilişkimizde yeterince iletişim kuramadığımızı düşündüm hafiften ruhsal problemlerin var galiba dsahufdhasf. çocuk gitsin kbb'ye temizletsin sana ne. nası bi iğrençlik nası bi pislik bu ya. hayır bi de sonuçta bu işi senin yapman çocuk için de tehlikeli. olm insan mısınız siz ya sufhasudfh asdf kız arkadaş olduğundan çok huylanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Red said: benim burunda zaten et var yüzde 5'ini bile kullanamıyorum burnumum sdfs Burnunda et olmayan turk var mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 diaboliq said: abi benim en tiksindiğim olay kulak temizlemeyle ilgili; kadınların günlerde örgü şişiyle kularını karıştırmalırdır lan. küçüklüğümden kalma travmalardan biridir bu. ahahah ya nereden geldi aklına babannem de yapardı 6-7 yasındayken hatırlıyorum karıştırır sonra hiç birşey yokmuş gibi örmeye devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuya geri döndüm sevgili patiler. WaxVac marka aleti satın aldım. Kulağım eskilerin deyimiyle "bar bağladığı" için pek bir faydası olmadı aletin, anlayacağınız duştan çıktıktan sonra veya şöyle haftada bir yoklamak için ideal gibi. Yakında boynumuz bükük şekilde o ak saçlı, gözlüklerinin üstünden bakan doktorumuzun kapısını çalıcaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 insan bi gugıl eder, ben kargo dahil 2 dolarlık earpick ile neler açtım bak gör sayfa üç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ya fazla tırsağım o konularda, uzmanına yaptırmadıktan sonra yapasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ben çok muzdaribim şu dertten ya. İşyeri gürültülü, ben de kulaklık sevmiyorum. Çok çabuk kir oluşuyor. Birde 2 gün havuza giriyorum, ister istemez su kaçıyor tıkaç olsa bile, şişiyor. Çınlama yapıyor bazen, çoğu kez tıkanıklık hissi oluşturuyor. Kemikıl haftada bir gel temizle lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Masakari said: Olm kbb ye gittim. Senelerdir kulağınıza bir şey sokmayın sivri şey sokmayın derler ya. Adam metrik 6 saplamayı cart diye soktu içeri. Çevirdi, çevirdi saplamanın dişlerine bütün kiri topladı çekti aldı. neler çıktı abi anlatsana spoiler içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kulağa gliserin dökün yumuşatsın iyice bir kaç gün kullanın kiri kendiliğinden akacaktır (çok ekstrem bir tıkanma yoksa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 paparnoz said: Kulağa gliserin dökün yumuşatsın iyice bir kaç gün kullanın kiri kendiliğinden akacaktır (çok ekstrem bir tıkanma yoksa). Hocu işte kulakta resmen duyma kaybı var, ekstrem bir durum anlayacağın. Neyse yarın KBB'ye gidiyorum kendimi Türk doktarlarına emanet edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Şu dünyada kulak temizleme konusuna mesaj atarken aldığım keyfi başka hiç bir şeyden almıyorum, belki bilardo, ama yok yok kulak temizleme daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Vingthor said: LÜTFEN BAŞKA ŞEYLER KONUŞUN ARTIK. BU KADAR YAŞLI DEĞİLİZ ARKADAŞLAR. 45-50 YAŞ MUHABBETLERİ DÖNÜYOR. KULAK TEMİZLEME ALETİ DÖRT SAYFA KONUŞULUR MU LAN? HEPİNİZ Mİ EMEKLİ ALBAYSINIZ YA abi dönüp dönüp bunu okuyup gülüyorum çok komik ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bende bu kulak temizleme aletinden aldım. ucunda çengel gibi bir şey var ve ışıklı. ama alet kulağımın iç koridorlarına değince biraz ağrı hissediyorum ve birazcık kurcalamama rağmen sıfır kir çıktı? çok içerilere sokamıyorum çünkü ağrı hissediyorum. hatta çok kurcaladım sanırım sağ kulakta bir ağrı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar