Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fitness / Gym Apparel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Claiborne nerden bulabilirsin bilemicem ama bende var, yuruyus icin cok iyi, kosu icin tavsiye etmem.

birde acaip soguklara karsi dayanikli, cik disari kar kure banamisin demiyo, ama eve gelir gelmez cikarican, cunku iceride demir ocagi gibi isi birikimi yapiyo.
Mesaj tarihi:
abi millet paçasını çorabın içine boşuna sokmuyor sdfsdf.

h&me baktım yanlara cep koymuşlar (facepalm) ben zaten normal eşofmanın paçası oraya buraya takılıyo diye pinpiriklenen adamım. yok mu düz bir şeyler. oturup kalkarken de rahat olur bu.

tayt mı giyeyim beyler nedir
Mesaj tarihi:
İntersports heryerde varmı bilmiyorum ama bugün gördüm orda. Nike black friday diye 70₺ civarıydı. Gerçi heryerde bulursun defactoda bile var paçası lastikli eşofman altı.
Mesaj tarihi:
Özellikle nike kullananlara soruyorum ama diğer markalarda cevap verebilir

Sadece spor salonunda kullandığınız ayakkabılar ne kadar dayanıyor ömrü ne oluyor?
Mesaj tarihi:
Claiborne said:

adidasta bir tane gözüme çarptı 500 lira fiyatı var teşekkürler. varsa pull&bear ya da bershkada vardır bunlar. ikisinin de sitesi kapalı bakamıyorum.

lc waikikide var 50 lira, ben aldim hic belli de olmuyor waikiki oldugu hehe
Mesaj tarihi:
Mal said:

Özellikle nike kullananlara soruyorum ama diğer markalarda cevap verebilir

Sadece spor salonunda kullandığınız ayakkabılar ne kadar dayanıyor ömrü ne oluyor?

Arkada kaldı up
Mesaj tarihi:
Verdim bitane nike sipariş. Rengi çok hoşuma gitti. Tişört felan olsa çok beğendiğin 2-3 tane alıyosunda bunda olmaz. Dayanır inşallah sonra bulunmaz aynı renk.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

2.5 sene olmuş hala giyebilir durumda. Uçları biraz buruştu ama bunlar çorap  gibi ayağı sardığı için giyince belli  olmuyor. Yine de bakınıyorum ama zaten hem fitness hem gym e gidecek ayakkabı az oluyor birde düzgün güzel renk bulamıyorum

Mesaj tarihi:

2,5 senelik madem ekleme yapalım...

Merrel Barefoot Men's Trail Glove 5 aldıydım ben baya memnunum. Barefoot sitili ayakkabılar daha çok gelir inşallah çok rahat oluyor. Bir kere de ayakkabıyı belgrad koşu parkurunda denedim koşuda da iyi.

Merrel'ın günlük kullanım için Getaaway Lace outdoor modelini de almıştım. Toplamda 2 hafta giymedim  ,ama ürün kalitesini beğenmedim , ayakkabının dışı aşındı ama aşırı rahat

• Yeni Oluştur...