Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 https://i.gyazo.com/7c92739af15d49e4df85d2d1c5f5f87e.png böyle paçası lastikli donları nereden buluyoruz var mı giyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 h&m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 hayvan gibi kalflilara yakismiyo bu fotoda goruldugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 @Claiborne nerden bulabilirsin bilemicem ama bende var, yuruyus icin cok iyi, kosu icin tavsiye etmem. birde acaip soguklara karsi dayanikli, cik disari kar kure banamisin demiyo, ama eve gelir gelmez cikarican, cunku iceride demir ocagi gibi isi birikimi yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 abi millet paçasını çorabın içine boşuna sokmuyor sdfsdf. h&me baktım yanlara cep koymuşlar (facepalm) ben zaten normal eşofmanın paçası oraya buraya takılıyo diye pinpiriklenen adamım. yok mu düz bir şeyler. oturup kalkarken de rahat olur bu. tayt mı giyeyim beyler nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 İçlik al piçlik yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 adidas ta cepsizleri vardı bunun geçen sene ama sezon ürünümüdür hep varmdır bilemedim. bi sitelerine bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 adidasta bir tane gözüme çarptı 500 lira fiyatı var teşekkürler. varsa pull&bear ya da bershkada vardır bunlar. ikisinin de sitesi kapalı bakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 İntersports heryerde varmı bilmiyorum ama bugün gördüm orda. Nike black friday diye 70₺ civarıydı. Gerçi heryerde bulursun defactoda bile var paçası lastikli eşofman altı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Özellikle nike kullananlara soruyorum ama diğer markalarda cevap verebilir Sadece spor salonunda kullandığınız ayakkabılar ne kadar dayanıyor ömrü ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Claiborne said: adidasta bir tane gözüme çarptı 500 lira fiyatı var teşekkürler. varsa pull&bear ya da bershkada vardır bunlar. ikisinin de sitesi kapalı bakamıyorum. lc waikikide var 50 lira, ben aldim hic belli de olmuyor waikiki oldugu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Mal said: Özellikle nike kullananlara soruyorum ama diğer markalarda cevap verebilir Sadece spor salonunda kullandığınız ayakkabılar ne kadar dayanıyor ömrü ne oluyor? Arkada kaldı up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 ben 7 yıldır falan converse giyiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 ben 3 sene once aldım nike hala ilk günkü gibi tertemiz. Efsunluymuş baya. sadece salonda giyiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 bende de 3-2-1 yıllık nikelar var dönüşümlü giyiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Verdim bitane nike sipariş. Rengi çok hoşuma gitti. Tişört felan olsa çok beğendiğin 2-3 tane alıyosunda bunda olmaz. Dayanır inşallah sonra bulunmaz aynı renk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 2.5 sene olmuş hala giyebilir durumda. Uçları biraz buruştu ama bunlar çorap gibi ayağı sardığı için giyince belli olmuyor. Yine de bakınıyorum ama zaten hem fitness hem gym e gidecek ayakkabı az oluyor birde düzgün güzel renk bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 2,5 senelik madem ekleme yapalım... Merrel Barefoot Men's Trail Glove 5 aldıydım ben baya memnunum. Barefoot sitili ayakkabılar daha çok gelir inşallah çok rahat oluyor. Bir kere de ayakkabıyı belgrad koşu parkurunda denedim koşuda da iyi. Merrel'ın günlük kullanım için Getaaway Lace outdoor modelini de almıştım. Toplamda 2 hafta giymedim ,ama ürün kalitesini beğenmedim , ayakkabının dışı aşındı ama aşırı rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar