BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Rotweiler said: Awww yıssss. Bekliyim mi o halde? Af çıkacağı kesin bilgi mi? Kaynak?Sen gelir testini yaptırda en azında ne olur ne olmaz borcun düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Yaptırayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 sigortam 3k üzerinden yapılıyor, gelir testiyle düşürme imkanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Rhom said: Başka ülkede çıkarsalar şunu hükümet düşer, şimdi seçim zamanı af getirip oy toplicaklar zaaaaa abi sen ne diyorsun burda bile savunanlar çıktı bu saçmalığı. haraç yahu bildiğin haraç başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ben yurtdışındayken geçirmişler hep yazılmaması gerekirken yurtdışında olduğumu ispat etmeme rağmen silmiyorlar o dönemki borçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 AMA ARTIK SAĞLIK SİSTEMİ MÖKÖMMÖL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 sağlök söstömü hörökö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 lisanstan geçen yıl temmuz ayında mezun oldum ben, öğrencilik durumum biter bitmez genel sağlık sigortasını başlatmışlar. yüksek lisansa da geçen ay başladım ki sigorta hedesi aktifleştirmek için gittiğimde gelir tespitinin yaptırılması gerektiğini söylediler. öğrenci belgesini verdim işleme koydular, sigortadaki eleman sonuç belli olduktan sonra diploma fotokopisi ile gel, o ceza hedesini şu an öğrenci olduğun için sildirelim dedi. neyse gelir testi sonucunu aldım, şu ana kadar hiç sigortalı bir işte çalışmadığım gibi harici bir gelirim de olmamasına rağmen aylık 40 lira ödeme çıkardılar bana. bu sonuçla tekrar sigortaya gittim ve elime şöyle bir şey tutturdular, said: tescil edildiğiniz 13.07.2012 tarihinden 30.11.2013 tarihine kadar adınıza tahakkuk eden gecikme cezası ve gecikme zammı dahil toplam borç tutarı 609.10 TL olup, söz konusu tutara ödeme yapacağınız güne kadar ayrıca gecikme cezası ve gecikme zammı uygulanacaktır... ayrıca, yapılan gelir testine itirazınızn bulunması halinde bu tebligatın tebliğ edildiği tarihten itibaren 15 gün içinde gelir testinizi yaptırdığınız vakfa yazılı olarak müracaat edebilirsiniz. şimdi yanlış anlamadıysam lisanstan mezun olur olmaz adamlar bana otomatik olarak gss açmışlar ve bu hizmeti hiçbir şekilde kullanmadığım halde benden 600 lira istiyorlar. öncelikle sormak istediğim yukarıdaki itiraz hedesini yaparsam şu parayı ödememem gibi bi durum olabilir mi, sonralıkla ise herhangi bir işte çalışmayan, yüksek öğrenim gören 25 yaşını doldurmuş ya da doldurmak üzere olan bi adam bu parayı nasıl ödeceyek lan. hani ben abimi sömürdüm ettim diyelim. bunca insan var böyle. ne olacak bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ust sınırdan 150x 4 ay yazmışlar , 40x4 aya çevirtirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Desqpio said: lisanstan geçen yıl temmuz ayında mezun oldum ben, öğrencilik durumum biter bitmez genel sağlık sigortasını başlatmışlar. yüksek lisansa da geçen ay başladım ki sigorta hedesi aktifleştirmek için gittiğimde gelir tespitinin yaptırılması gerektiğini söylediler. öğrenci belgesini verdim işleme koydular, sigortadaki eleman sonuç belli olduktan sonra diploma fotokopisi ile gel, o ceza hedesini şu an öğrenci olduğun için sildirelim dedi. neyse gelir testi sonucunu aldım, şu ana kadar hiç sigortalı bir işte çalışmadığım gibi harici bir gelirim de olmamasına rağmen aylık 40 lira ödeme çıkardılar bana. bu sonuçla tekrar sigortaya gittim ve elime şöyle bir şey tutturdular, said: tescil edildiğiniz 13.07.2012 tarihinden 30.11.2013 tarihine kadar adınıza tahakkuk eden gecikme cezası ve gecikme zammı dahil toplam borç tutarı 609.10 TL olup, söz konusu tutara ödeme yapacağınız güne kadar ayrıca gecikme cezası ve gecikme zammı uygulanacaktır... ayrıca, yapılan gelir testine itirazınızın bulunması halinde bu tebligatın tebliğ edildiği tarihten itibaren 15 gün içinde gelir testinizi yaptırdığınız vakfa yazılı olarak müracaat edebilirsiniz. şimdi yanlış anlamadıysam lisanstan mezun olur olmaz adamlar bana otomatik olarak gss açmışlar ve bu hizmeti hiçbir şekilde kullanmadığım halde benden 600 lira istiyorlar. öncelikle sormak istediğim yukarıdaki itiraz hedesini yaparsam şu parayı ödememem gibi bi durum olabilir mi, sonralıkla ise herhangi bir işte çalışmayan, yüksek öğrenim gören 25 yaşını doldurmuş ya da doldurmak üzere olan bi adam bu parayı nasıl ödeceyek lan. hani ben abimi sömürdüm ettim diyelim. bunca insan var böyle. ne olacak bu durum. Somon said: ust sınırdan 150x 4 ay yazmışlar , 40x4 aya çevirtirsin arada 4 ay yok ama. lisanstan mezun olduğum tarih, 13.07.2012. 25 yaşımı dolduracağım tarihi ise 30.11.2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 hmm ben 4 ay gordum ya 2012 ye dikkat etmemişim, sana alt sınırdan yazmışlar zaten. haraç işte ödücen tamamen af çıkmazsa, o tarihlerde öğrenci değilsen ve sigortan yoksa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 @Desqpio hesaplarda bi yanlışlık yok 2012 temmuzdan y.lisansa başlama tarihine kadar gss primi birikir. 25 yaş olayı sadece öğrenciler için geçerli oda üst sınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yasa çıktı sanırım dimi? yani 2014 mart ayından itibaren GSS kapsamında olsan herkesten zorla bu haraç alınacak.özel sektör,kamu vs. farketmiyormuş ! borcunmu var adamlar maaş hesabından yada işte paranın oldugu herhangi bir bankadan çatur çutur çekecekler sanırım. Demek ödemeyenler binlerce insan var işte zorla alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bizim nesil emeklilik maaşı falan göremeyecek o kesin. Adamlar kendi emekliliklerini kurtarmaya çalışıyor. Şimdi kıdem tazminatıyla inşaat sektörünü besleme derdindeler. Bu adamları yağlı iplerle kovalayacaklar iş işten geçince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Devlete bak. Otopark mafyası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Uyuşturucu parası aklayan bir devletten fazlasını beklemek hayal zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 olm bi dk ben bunu yeni gördüm bir baktım 23dönem borçlu diyor 3k borç çıktı nasıl lan?! birde gelmiş bugun son gün diyor bneim daha bundan haberim yoktu? bu ne lan biri gelsin bana bunu açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sen nereden sorguladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf TİPİ 4B TÜRÜ GSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Eskiden dökümlü filan gözüküyordu bir yerde. Çakallar millet tarihlerine bakamasın diye kapamışlar toplam tutarı gösteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bana 3000 çikti vermedim netten sorgulayinca kayitli borcu yoktur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 NolaxThensbane said: olm bi dk ben bunu yeni gördüm bir baktım 23dönem borçlu diyor 3k borç çıktı nasıl lan?! birde gelmiş bugun son gün diyor bneim daha bundan haberim yoktu? bu ne lan biri gelsin bana bunu açıklasın olm sayfalardır bunu konuşuyoruz oku öğren işte auehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 internette çıkana güven olmuyor ki. çoğu kişinin internette borcu yoktu gözükmesine rağmen, 2000 tl borcu varmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ziraatin bankamatiğinden de sorgulayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://ekonomi.milliyet.com.tr/4-milyon-kisiye-af/ekonomi/detay/1795406/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar