applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Benim borc alt limitten hesaplanmis 850 liradan 225e dusmus ama hala odeme yapamiyorum sgk sayfasında borç bulunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 gss ile devlet hastanesinden sağlık raporu alırken ücret alıyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 evet..devlet hastanesi 2. basamak cunku..aile hekiminizden ucretsiz alabilirsiniz.. o aile hekiminden ucretsiz alabilirsiniz kismi da yalan oldu sanirim..ise giris icin ise isyeri hekimi verir degilse de muhtemelen hastaneye yonlendirirler diye dusunuyorum.. linko.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 aile hekimi ne? sağlık ocağımı? ciğer filmi, burun kültürü, boğaz kültürü, dışkı kültürü, dışkıda parazit araması, hbsag. bunları verebilirmi sağlık ocağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 birde tek hekim 50 tl diyor. bu yazdıklarımı 3 hekim yapıyorsa 150 tl mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ne icin kullanacaginiza bagli..dedigim gibi isyeri icin ayri spor icin ayri havuz icin ayri ehliyet icin ayri.. 2. sorun ise linkteki yazida aciklanmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 iş için. aq ya ben niye gss parası ödüyorum anlamadımki herşey paralı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 İş için ise OSGB'lerden alınıyor. İş yeri hekimi onaylar yapılan tahlilleri. Biz öle yapıyoruz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 osgb ile firmanın anlaşması olması lazım galiba. yokki öyle bi anlaşma yönlendirmediler. yeni çıkmış bu sistem. hastane 200 tl alıyor yuh ya gss primini niye ödüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 tukkanin -calistigi isyeri.. ya isyeri hekimi calistiriyor olmasi yada bir osgb ile anlasmis olmasi gerekiyor..yoksa cezasi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Yok abi hikaye. Türkiyenin en büyük bir iki otel grubundan biri görüştüğüm yer. Hastaneden alıncak diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 vardir bir yerlerde illaki ..de oraya takilmiyordur..yada bunu sana diyenin haberi yoktur..ozelden bir zinciri citlat bakiyim.. . mesela.x abinin cv sinden.. 2005 – 2007, Rixos Hotel Konya / İşyeri Hekimi, 2002 – 2005, Hilton Hotel Konya / İşyeri Hekimi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Doğuş grubu. Ben sormadım başka biri yanımda sordu insan kaynaklarına hastaneden dedi. Banada telden hastane lafı geçti ama böyle o elemanada banada belirsiz konuştu böyle biraz. heralde böyle böyle yok yaptıramadım demek zorlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 İşyeri hekimi böyle bir rapor vermiyor, yanlış bilgi bu. İşyeri hekimi ilk etapta getirilen raporlara göre sağlıklı ya da değil diye karar veriyor, ona göre işe alım yapılıyor. Daha sonra yıllık yapılan sağlık kontrolleri şirketin sorumluluğunda. Malesef o parayı verip özel hastaneden halletmek en iyisi. Bunun dışında dediğin bütün testler için sağlık ocağından sevk alıp devlet hastanesinde de yaptırabilirsin, tek dezavantajı tüm işlemlerin 1 hafta - 10 gün sürmesi. Özel hastane tek günde sonuç veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 6331 e gore is yeri hekimi yapar.. ama. linko.. der ki.. Kanunun ilgili maddeleri yürürlüğe girene kadar, iş sağlığı ve güvenliği yönünden özellikli rapor niteliğinde olan işe giriş ve aralıklı sağlık muayeneleri Kanun öncesinde olduğu gibi kamu sağlık hizmeti sunucuları tarafından düzenlenebilir. hatta madde de 6331 15. madde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Attığın linke göre sağlık ocağı veya hastaneler çıkıyor işte. Ama bir çok işyeri sayıyor özel hastane raporunu, kanuna uygunluğunu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bugün sağlık kurulu raporu aldım devlet hastanesinden, 300tl aldılar.üstüne prenses ela ile yan yana geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 kanunda acikca bu islerin sorumlusu isyeri hekimi der..ama kanun cikali bilmem kac sene oldu 3. ertelemeyi aldi ..kamu kurumlarinda bile uygulanmiyor..ona istinaden gorus sorulan sgk tamam kardes biz de bilemedik ama eskisi gibi yapalim madem demis..yoksa asli gorevli isyeri hekimi..ha aylik atiyoum 5 k mi ne cezasi var arti diger cezalarla birlikte isterlerse 100 100k ceza kesebiliyorlar aylik.. yani atiyorum is yeri hekimi yok 5k .is guvenligi uzmani yok 5k. risk denetimi yok 10k.isguvenligi kurulu yok 10k. isegiris periodik muayene yok ..yangin yonetmeligine uygun degil..bit zit..yardirip gidiyorlar bagina inmek istedikleri zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 eylülde 4 yılımı dolduracam şu anki iş yerimde, daha işyeri hekimini 1 kere gördüm asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 o da seni bir kere görmüştür kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 yok beni takip etmiş olabilir ne ayak diye, 3 kere görmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ben hepinize yeterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 3 fazla, 2 den fazla gördüğünü sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 hepsine 50 lira verdim ama veznedeki adam hadi 50 lira olur sana gibi söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Borç Tutarı 673,73 TL Tahsil Edilen Borç Tutarı 0,00 TL Kalan Borç Tutarı 673,73 TL Tahsilinden Vazgeçilen Tutar (Geçici 69'uncu Md.) 2.934,6 diye bişey yazıyo bende 2016 marttan beri borç geçiyomuş hiç bakmamıştım bile 53.33 diye girmiş her seferinde ödemekten başka yapıcak bişey yok heralde bunu işim gücüm yok boş beleş yaşıyorum öğrenci değilim bi gelirim yok ipnelikmiş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar