stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 duruyor benim ya silinen bir şey yok. 6.5k mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 konuyu görünce bakayım dedim 4 ay ödenmemiş 280tl birikmiş gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Le abi 3500 tl ittirmişler her ayda 150 hapse girerim gene ödemem net yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 suriyelilere 100 lira aylik yardim yapilacakmis ke$, hadi yine iyi finanse ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Gencler selam, Şimdi ben 18 ekimden berinissizim ve 100 gün sonunda sgk destegim kesilecek yani daha vaktim var ama bu 100 gun bitince gss ye giriyorum simdi ikametgahim.ailemin yaninda ve anamun babamin emekli ayliklari bir de kira geliri gorunuyor, bu durumda benim ne yapmam lazim? Ikametgahi daha fakir bir eve tasiyip oranin kaymakamligina mi basvuruyorum? Yada part time birnise girsem yietiyor muyum gss den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Bu arada kus adasinda bosta duran ici az esyali bir ev var ikametgahimi oraya aldirabilirim aslinda, hanedeki gelir ger turlu 0 olur o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Part time işle yırtarsın. Varsa bi tanıdık sigortanı kendin öde, seni sigortalı göstersin mesela o da bir ihtimal. Kuşadasına aldırırsan da olur ama her türlü minimumdan saplar devletümüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 part timeda yarısını öder şirket geri kalan sigortayı kendin ödemen lazım diye biliyorum. çünkü 30 gün full sgk sigortalı olursan gssye dahil olmuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 O zaman devletin en az saplayacağı yönteme başvurmam gerek, ögrenci evi demiştiniz he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 aynen hacıt git öğrenci evine ikametgah göster bide git gelir tespitinde ben işsizim acım param yok diye ağla. benim gibi salak gibi gerçek maaşını söyleme =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Bu arada diyelim işsiz kaldın ve evlisin. Eşin de çalışıyorsa sigortan kesilince direk eşinin üstüne geçiyorsun ve GSS ödemiyorsun. Böyle bir durumda olan varsa ve GSS ödüyorsa gitsin sgk ya eşinin üstüne geçsin . kadın erkek farketmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 sadece maaş değilki duzgun tv beyaz esya vs varsa da etki ediyor 2 tv varsa gg zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 BabacumMostors said: Gencler selam, Şimdi ben 18 ekimden berinissizim ve 100 gün sonunda sgk destegim kesilecek yani daha vaktim var ama bu 100 gun bitince gss ye giriyorum simdi ikametgahim.ailemin yaninda ve anamun babamin emekli ayliklari bir de kira geliri gorunuyor, bu durumda benim ne yapmam lazim? Ikametgahi daha fakir bir eve tasiyip oranin kaymakamligina mi basvuruyorum? Yada part time birnise girsem yietiyor muyum gss den? ikameti öğrenci evine al, testi yaparken kendini gelirsiz göster.aileden harçlık filan yazarsın 800tl filan, kiraya göre.ben öyle yaptım 65 tl ödüyorum 2 yıldır. ikametin olduğu ilçedeki kaymakamlığa gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 minimum 65 zaten daha düşüğü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 valla tckimlik numaran ustunde ne var ne yok banka hesaplarin dahil gorunuyor..az ciddi yapsalar herkes tavandan oder ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 hiç ödememe de var ama onun için evsiz olmak lazım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 hane halkin anan baban vs dahil ustune birsey olmayacak ve hane halki geliri asgari ucretin bilmem kacindan az olacak vs.. su anda caktirmiyorlar yemleme turlari bunlar da 3 4 seneye diretk gecirecekler milleti fisledikten sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 peki illa bi öğrenci evi olmalı mı? "ailemin evi ama sadece ben yaşıyorum" diyebileceğim bir yerin ikametgahıyla olur mu? olursa direk kuşadasına gidip halledecem işlemleri keza o evde temel gereksinimleri karşılayacak kadar eşya da var hani yalan da olmaz hem sdf sorarlarsa da "uşadasında yaşam daha ucuz bu yüzden buraya geldim" falan diye sıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 ben aylık 40 lira ödüyorum. aylık gelirimin 400 lira olduğunu kiramın da 300 lira olduğunu söyledim böyle çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 aylık 40 lira ödemek diye bişey yok. 0 var sonra da bi üstü 65 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 BabacumMostors said: peki illa bi öğrenci evi olmalı mı? "ailemin evi ama sadece ben yaşıyorum" diyebileceğim bir yerin ikametgahıyla olur mu? olursa direk kuşadasına gidip halledecem işlemleri keza o evde temel gereksinimleri karşılayacak kadar eşya da var hani yalan da olmaz hem sdf sorarlarsa da "uşadasında yaşam daha ucuz bu yüzden buraya geldim" falan diye sıkarım ev sizinse olmaz muhtemelen, zengin bu bizi kandırıyor derler.evdeki eşyalar önemli değil ya, kağıda doldurun rastgele.gidip kontrol ettiklerini görmedim daha. ben test yaptırırken.bir karı koca gelmişti, kadın evlenmeden önce en düşük seviyeden ödüyormuş, evlenince eşinin evi filan olduğu için üst seviyeye çıkmış test yaptırınca.ağlıyordu biz bunu nasıl ödeyeceğiz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Aluriel said: aylık 40 lira ödemek diye bişey yok. 0 var sonra da bi üstü 65 var tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Aluriel said: aylık 40 lira ödemek diye bişey yok. 0 var sonra da bi üstü 65 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 cagrus said: Aluriel said: aylık 40 lira ödemek diye bişey yok. 0 var sonra da bi üstü 65 var tamam http://www.sgk.com.tr/Content.aspx?cid=19 Al kendin bak iztiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Gencler bana bir öfrenci evi lazım o zaman, yardimlarinizi bekliyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar