Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursaspor : Fenerbahçe @ Bursa 19.00 Cumartesi

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

drogba 45+4'te atinca dun bunu dedim:
fizban said:

eheh fener atsa bu golu ILK YARIDA 50 DAKKA TOP MU OYNANIR.... yazilacakti lol.

hemen 'e iyi de uzatma normal', 'adam sakatti', 'bidi bidi', 'fenerli fanatik kafasi' tarzi mesajlar geldi.

bugun fener 90+1'de yedi (fener yiyince sikinti yok tabi), 90+4'te atti (mac 4 dakika uzamisti, fener attiginda 90+3.30 flndi.. ardindan gelen mesajlar;

sabonis said:

göçek baya baya uğraştı gol attırmak için. başardı. öyle yalan bi faul daha görmedim.

kithnos_1 said:

Yine Fener atana kadar maçlarından mı?

Skyfire said:

fener atana kadar bitmez bu 2 sezon yapcak bişi yok

sonuca gelmek gerekirse, fizban her zmaanki gibi bir kez daha hakli cikti. neyse ki hakem penaltimizi verip bizi 2 puandan etmeye calissa da o kadar iyiyiz ki bizi hakemle falan durduramiyorlar lolo.
Sosyal ağlarda paylaş

webo'ya yapılan (hem verilmeyen penaltı hem faul olan pozisyonlar) iki harekette açık faul. rakip dengesizce webo'nun üstüne geliyor. hele son dakikadaki pozisyon bariz faul, çünkü rakip hava topuna çıkarken hem webo'nun üstüne doğru geliyor hem de kolunu açıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Fizbanın trollmü gerçekmi olduğundan emin değilim ama umarım trolldür öte türlü türkçe anlamadığını düşüneceğim.

90+4 uzatma verilmiş. 93.x sn de gol atılmış ok. Buna yapılacak en fazla itiraz o kadar uzatmamı olur vs vs futbol fanatikliği seviyesi yorumlar.

Emenike ne zaman atmıştı? 90+4 uzatmalı maçın 94.x dakikasında maç 90+5 uzadı ve o uzatmaya değecek olay yoktu.

Aradaki farkı anlayabiliyor musun fizban? Dünkü gol ve drogbanın golü aynı şey ama geçen haftaki emenikenin golü başka bir durumdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

webo'ya yapılan (hem verilmeyen penaltı hem faul olan pozisyonlar) iki harekette açık faul. rakip dengesizce webo'nun üstüne geliyor. hele son dakikadaki pozisyon bariz faul, çünkü rakip hava topuna çıkarken hem webo'nun üstüne doğru geliyor hem de kolunu açıyor.

Yok artık arkadaş tamam gündemde insanların inadına inadına konuşuyorsun ama burası holigan bölümü milleti çıldırtırsın bence fazla zorlama.Pkk sempatizanlığından yemediğin banı burda forumu karıştırmaktan yeme çok zorlayıp şansını.
Sosyal ağlarda paylaş

Kalten said:

Biyik said:

Yok artık arkadaş tamam gündemde insanların inadına inadına konuşuyorsun ama burası holigan bölümü milleti çıldırtırsın bence fazla zorlama.Pkk sempatizanlığından yemediğin banı burda forumu karıştırmaktan yeme çok zorlayıp şansını.

başka yerlerde tartıştığımda bana yapılan suçlama, iftira ve hakaretleri şu an bana söylüyorsun ve burayı karıştırmamamı söylüyorsun, kim neyi karıştırıyor çok açık.

ben, faul diyorum, sen bana pkk sempatizanı diyorsun.
sonra ben mi "inadına" konuşan oluyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

özeti yeni izledim. o son faul baya baya faul değil. ama yani o faulun gol olmasında da nasıl bal akmış belli değil. top barajda minicik yerden geçiyor. ona çarpıyor buna çarpıyor egemenin önüne sfds

alex maçı izliyordu muhtemelen. bunlar hep alex balı
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

drogba 45+4'te atinca dun bunu dedim:
fizban said:

eheh fener atsa bu golu ILK YARIDA 50 DAKKA TOP MU OYNANIR.... yazilacakti lol.

hemen 'e iyi de uzatma normal', 'adam sakatti', 'bidi bidi', 'fenerli fanatik kafasi' tarzi mesajlar geldi.

bugun fener 90+1'de yedi (fener yiyince sikinti yok tabi), 90+4'te atti (mac 4 dakika uzamisti, fener attiginda 90+3.30 flndi.. ardindan gelen mesajlar;

sabonis said:

göçek baya baya uğraştı gol attırmak için. başardı. öyle yalan bi faul daha görmedim.

kithnos_1 said:

Yine Fener atana kadar maçlarından mı?

Skyfire said:

fener atana kadar bitmez bu 2 sezon yapcak bişi yok

sonuca gelmek gerekirse, fizban her zmaanki gibi bir kez daha hakli cikti. neyse ki hakem penaltimizi verip bizi 2 puandan etmeye calissa da o kadar iyiyiz ki bizi hakemle falan durduramiyorlar lolo.

tam FENERLİ FANATİK olmuşsun fizban.
değmez lan şu ayak oyunu için bu kadar hırslamaya. dfgdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...